BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Reprezentacja sezon 11/12

[NT] Reprezentacja sezon 11/12

Set priority
Show messages by
From: kozlik4

This Post:
00
125131.323 in reply to 125131.322
Date: 2/15/2010 10:41:34 AM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41384138
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Uważam, że logowanie się na czata powinno być możliwe tylko i wyłącznie pod swoim nickiem, równoważnym z tym jakim posługuje się w grze. Sytuacja, w której można się posługiwać dowolnym nickiem i w efekcie rozmawia się z kimś, kim może być każdy jest dziwna...i powinno to się zmienić. Myślę, że jak GM to czyta i da się coś z tym zrobić, to powinien jakoś interweniować w tej sprawie. Poza tym kopiowanie i udostępnianie rozmowy na czacie bez zgody osób w rozmowie uczestniczących jest przede wszystkim bardzo nie w porządku...zastanawiam się czy nie powinny być wyciągnięte w stosunku do tej osoby jakieś konsekwencje jeśli taka sytuacja faktycznie miała miejsce. W końcu czat nie jest publiczny i to co się piszę jest dostępne wyłącznie dla osób, które w nim uczestniczą. Nie podoba mi się, że fragmenty mojej rozmowy są/mogą być wykorzystywane do czegokolwiek bez mojej wiedzy, a już szczególnie do manipulacji. W związku z tym nie wiem czy kopiowanie tekstów z czata nie powinno być np. zabronione technicznie.

From: hatchet

This Post:
00
125131.324 in reply to 125131.323
Date: 2/15/2010 12:14:00 PM
Overall Posts Rated:
99
Uważam, że logowanie się na czata powinno być możliwe tylko i wyłącznie pod swoim nickiem, równoważnym z tym jakim posługuje się w grze. Sytuacja, w której można się posługiwać dowolnym nickiem i w efekcie rozmawia się z kimś, kim może być każdy jest dziwna...i powinno to się zmienić. Myślę, że jak GM to czyta i da się coś z tym zrobić, to powinien jakoś interweniować w tej sprawie. Poza tym kopiowanie i udostępnianie rozmowy na czacie bez zgody osób w rozmowie uczestniczących jest przede wszystkim bardzo nie w porządku...zastanawiam się czy nie powinny być wyciągnięte w stosunku do tej osoby jakieś konsekwencje jeśli taka sytuacja faktycznie miała miejsce. W końcu czat nie jest publiczny i to co się piszę jest dostępne wyłącznie dla osób, które w nim uczestniczą. Nie podoba mi się, że fragmenty mojej rozmowy są/mogą być wykorzystywane do czegokolwiek bez mojej wiedzy, a już szczególnie do manipulacji. W związku z tym nie wiem czy kopiowanie tekstów z czata nie powinno być np. zabronione technicznie.

Może wystarczy uważać co się pisze na PUBLICZNYM chacie.
Jeżeli osoba nie bierze udziału w dyskusji a jest na chacie to może sobie czytać wasze wypociny i nie odwracajcie kota ogonem że wam się krzywda teraz dzieje, bo al wasze głupie teksty z chatu upublicznił.
Sami sobie skręciliście ten bat, głupota nie boli.

This Post:
00
125131.325 in reply to 125131.324
Date: 2/15/2010 1:09:34 PM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41384138
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Jasne...taki bat że hoho:D Kto był wtedy na czacie wie, że dyskusja była luźna. Poza tym każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii...ja nie widzę w tym nic dziwnego, że napisałem że podejrzewam, że al said ma w dupie reprezentację prowadzoną przez Mr.Presidenta. Właściwie to mogłem napisać to samo tylko bez słowa podejrzewam bo dla mnie jest to jasne. Nie raz to udowadniał...chociażby celowo nie informując go w czas o konsekwencji zagrania TiE z Izraelem i później wykorzystując to w atakach na niego. To samo teraz z tym tekstem z chatu. Tylko wy jesteście zdolni do takich chamskich, manipulacyjnych ataków.

P.S. Niedługo to i na gg będzie trzeba uważać, żeby nic złego na al saida i hatcheta nie powiedzieć bo mogą przecież założyć swoje podsłuchy i wszystko na forum wkleić:D...podobno na scautów nic złego nie można powiedzieć...w takim razie o al saidzie i hatchecie to nawet nie można rozmawiać.

This Post:
00
125131.326 in reply to 125131.325
Date: 2/15/2010 1:15:45 PM
Overall Posts Rated:
99
A mów sobie o mnie co chcesz, mam na to wyjebane, tylko jak piszesz coś w miejscu publicznym to nie dziw się że to do osób zainteresowanych dociera.

Niedługo to chyba z domu będziecie się bali wychodzić bo hatchet z al_saidem was zjedzą.

From: Wang

This Post:
00
125131.327 in reply to 125131.326
Date: 2/15/2010 1:26:46 PM
Overall Posts Rated:
22
..., mam na to wyjebane, ...

Popka nie musisz nam tutaj cytować. trochę kultury... to publiczne forum, a gra jest dla wszystkich przedziałów wiekowych.

From: al_said

This Post:
00
125131.328 in reply to 125131.325
Date: 2/15/2010 1:50:37 PM
Overall Posts Rated:
88
chociażby celowo nie informując go w czas o konsekwencji zagrania TiE z Izraelem

ile jeszcze razy będę o tym czytał? czemu nie macie pretensji do osób które co tydzień pisały mu co zagrać? znam przynajmniej 3 doradców którzy wiedzieli, że jest przekładanka, a ja powtórzę to po raz setny nie przypuszczałem, że można startować w wyborach i nie wiedzieć podstawowych rzeczy, a skoro tak to skąd mogłem wiedzieć, że mam go o tym poinformować? co do reszty pod moim adresem, to wybacz ale już wolę tego nie komentować, bo znowu was czymś urażę także bawcie się dalej powodzenia ja wysiadam

From: R-Allen

This Post:
00
125131.329 in reply to 125131.320
Date: 2/15/2010 1:59:50 PM
Overall Posts Rated:
2020
Chciałem zaznaczyć, że również mam obwodowego zawodnika z potencjałem MVP którego zamierzam trenować do NT. Myślę że jest godny uwagi ;)

From: cortez

This Post:
00
125131.330 in reply to 125131.329
Date: 2/15/2010 2:25:20 PM
Overall Posts Rated:
22
tak, ja sie wypowiadałem tylko o zawodnikach ze swojej bazy:) napewno Twój zawodnik jest bardzo ciekawy:) i w następnym sezonie będzie seryjnym zabójcą w Kadrze u-21 pracującym na zlecenia Leszka:)

From: R-Allen

This Post:
00
125131.331 in reply to 125131.330
Date: 2/15/2010 2:56:11 PM
Overall Posts Rated:
2020
Hehe :) Mam nadzieję że tak będzie i że żadna paskudna kontuzja mu się nie przytrafi ;)

This Post:
00
125131.332 in reply to 125131.326
Date: 2/15/2010 3:39:36 PM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41384138
Second Team:
KS Golden Grizzlies
A mów sobie o mnie co chcesz, mam na to wyjebane[...]
i vice versa:P

[...]tylko jak piszesz coś w miejscu publicznym to nie dziw się że to do osób zainteresowanych dociera.
Czat nie jest aż takim publicznym miejscem jak to piszesz wielkimi literami, bo to co się pisze odbiera wąska grupa osób. Poza tym jak może być forum publicznym jak nie wiadomo kto jest kim?...a więc wklejanie przede wszystkim wyciętych fragmentów rozmowy z czatu na forum jest bardzo nie w porządku i będę przeciwko takim metodom bardzo protestował. Chciałbyś, żebym wchodził np. na forum PLK pod innym nickiem i czekał na Twoje potknięcie lub aż wspomnisz o Mr.Presidencie, czy o kimś innym i poźniej to wykorzystał w rozmowie z Tobą?...albo nastawiał przeciwko Tobie kogoś innego na podstawie jakiegoś wyciętego z kontekstu tekstu?

Wkurza mnie, że ktoś inwigiluje, podsłuchuje itd, a później przekazuje to dalej...aż trafia to na forum. Być może gdybym wiedział, że ktoś mnie podsłuchuje/lub są obecne osoby, o których mówię, nie użyłbym takich słów w celu opisania jaki stosunek do reprezentacji prowadzonej przez Mr.Presidenta ma według mnie al said. Prawdopodobnie użyłbym ładniejszych słów i może mniej działających na emocje...Mimo wszystko uważam, że to co napisałem wtedy na czacie jest prawdą i nie mam sobie w tej sprawie nic do zarzucenia...

Bardzo mnie dziwi też to, że posuwacie się aż do takich metod w celu udowadniania swojej racji...że jesteście zdolni aż do takich zabiegów aby manipulować opinią publiczną. Czy społeczeństwo BB spadło aż tak nisko?

Last edited by kozlik4 at 2/15/2010 3:43:21 PM

This Post:
00
125131.333 in reply to 125131.332
Date: 2/15/2010 4:01:28 PM
Overall Posts Rated:
99
Mało razy masz osoby na chacie które się nie udzielają tylko czytają albo i nie?
Bo to chyba normalne.

A jeśli się pytasz to na nicku "ja to ja" na chat wchodziłem ja.

Ot trzeba się liczyć ze słowami.

Advertisement