To je pa bil najmanj satisfying bid war v moji BB karieri... Posebej sem si spucal plac in prodal bivšega treniranca za 3M, če bi slučajno Lev stal več kot 4-5M, da ga lahko še vedno kupim - potem pa pozabil biddat. Danes pa kupil 19 letnega, manj talentiranega MVP-ja za več kot pol cene Leva. Očitno bomo letos vlagali v draft, da probam končno dobit nekega Slovenca, ki bo pasal tudi v repko.
Cena pa zgleda super (estetsko, ne finančno)! Treniranec za 1 111 111 :D
Na koncu sem ti ga prepustil, ker vidim da si bil vztrajen, krepko nad 1M mi ni bilo za iti za NKI potencial, ki rabi trening brez napak, da bo konkurenčen za reprezentanco. Želel sem si ga trenirati za reprezentanco poleg Leva, ampak ne za vsako ceno :) Sedaj, ko sem prebral da si pozabil biddat za Leva, sem zelo vesel, da sem ga odnesel za zgolj 2M :D Včeraj se je videlo kako hitro se lahko spremeni, če se najde vsaj še en konkurent za nakup, se cena hitro navije :) Upam da boš dobro poskrbel za Sergeja, še vedno je potencial za reprezentanco, vendar se moraš resno lotiti treninga, brez napak in izpuščanj ter z dobrim trenerjem.
Lp