11/20/2010 6:00:00 PM 2 kk ponko -- 2 dugave TV
Ponko je trenutno nepoznanica po pitanju kontrole i vlasništva...netko vodi momčad ali pitanje tko...nešto je definitivno trulo u državi Danskoj.Kaj da velim, može sastaviti sasvim solidnu petorku vođenu najskupljim bekom lige i dva solidna centra i može priprijetiti svakome što se i vidi po poziciji na tablici...no njegovu poziciju možemo gledati i kao full iskorištavanje ponuđenog, jer osim tarzana svi u crvenoj ligi iznenađujuće osciliraju u kvaliteti odigranih partija...
Mariola standardno mazi svoj ENT tako da možemo očekivati laganicu ili u nekom full ekstremnom slučaju normal zbog loše forme vanjske linije, na što bi Mario morao definitivno pripaziti...ovo je TV tekma, bitna za posječenost i daljnju popularnost s čim Dugave već dugo vremena imaju problema pa sumnjam da će Mario bilo što prepustiti slučaju...
Pobjeda Dugava...
11/20/2010 6:00:00 PM 1 tarzanovih 12 -- 1 KK Plutoni
Clash of the titans...susret dvije najmočnije momčadi II.2 lige...no susret dolazi u nezgodnom trenutku za Tarzana jer se bliži završnica kupa i nikako mu se ne isplati presaugati igrače s minutažom i time im upropastiti skoro savršenu formu...no 99% je sigurno da ide s laganicom, jer će sigurno biti prvi u crvenoj konfi tako da mu jedna utakmica ništa ne znači...
Ako Pluton odluči zagristi definitivno mu neće biti prevelik zalogaj jer ima prednost domaćeg terena, podjednaku formu i močan sastav a s pobjedom možda bi mogao i do prednosti domaćeg terena ako se ikad sastanu u finalu lige...
Tarzanovih 12 je, bez sumnje, najjača momčad u našoj ligi, no trenutno s drugim prioritetima i pri tom ne mislim na nadolazeču tekmu s Nomadom nego na tekme nakon toga, i nekakve padove u ENT-u i formi bi mogao skupo platiti...
S tim svim na tanjuru usuđujem se reći da pobjedu nosi KK Plutoni...
11/20/2010 6:00:00 PM 6 KK Grnica -- 6 SANAC
Sanac je lupio šakom o stol, rasprodao neradnike i ljenčine, kupio jedno pojačanje i dva mlada trenirca...momčad definitivno ima perpektivu, no mislim da će novom centru trebati utakmica-dvije da se uigra s momčadi a mora poraditi i na formi...u ovoj tekmi će ga domaći teren i iskustvo teško spasiti od poraza jer je Grnica u puno boljoj formi...
Razlika u formi je definitivno prevelika pa Sancu treba i dosta sreće da eventualno dobije ovo...
Pobjeda Grnice...
11/20/2010 6:00:00 PM 3 Jugoplastika Hvar -- 4 Critters
Konačno mi se Bahar vratio iz mrtvih, cijelu sezonu je iz nepoznatog razloga u komatoznoj formi...što se definitivno vidi i po rezultatima i poziciji na tablici...tamo neki dojučerašnji trečeligaši su ispred mene, vrijeme je da se ispravi nepravda i krene u pohod po drugo mjesto...
Za Jugoplastiku su nastupili teški dani, forma je u banani već duže vrijeme i od zadnjih 5 tekmi je dobio samo jednu...ako ne počne raditi na podizanju forme moglo bi proći puno do slijedeće pobjede...
Pobjeda Crittersa...
11/20/2010 6:00:00 PM 7 The Sith -- 7 Mervin
Mervin je prodao veći dio momčadi i mislim da s 6 igrača neće moči parirati Sithu...dakle mora kupiti bar dva opaka igrača, od kojih je jedan centar, da dobije ovo...
Pobjeda Sitha...
11/20/2010 6:00:00 PM 5 Olympiacos Pulaeus -- 8 Jarani
Teško će ovdje Jarani moći parirati starom liscu Olympiacosu, koji sigurno neće laganu pobjedu ispustiti iz ruke, bez obzira na domaći teren...
Pobjeda Olympiacos Pulaeusa...
11/20/2010 6:00:00 PM 8 Svjetlost Brod -- 5 ZG-Nomads
Oba su još u kupu, no Nomad nema što tražiti protiv Tarzana a Svjetlost Brod ima itekakvu šansu otići korak naprijed zbog loše forme ključnih igrača Kature uniteda...nadam se da će Moa prepoznati priliku kad mu je već ligaška sezona otišla kvragu zbog kupa...
ZG-Nomads pobjeđuje...
Last edited by Mod-Ray Sadomazođubrilović at 11/19/2010 1:18:07 PM
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...