BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott III.

Magyar válogatott III. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: kaygee

This Post:
44
215892.324 in reply to 215892.323
Date: 9/16/2012 11:26:04 AM
Overall Posts Rated:
173173
Megérkezett a felkérés, és megválaszoltam pár perce, remélhetőleg minél hamarabb lesz intézkedés.

From: deakdzso

This Post:
00
215892.325 in reply to 215892.324
Date: 9/16/2012 2:10:49 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Üdv újra a válogatott élén!
Mindent bele!

This Post:
00
215892.326 in reply to 215892.325
Date: 9/16/2012 2:31:48 PM
Overall Posts Rated:
173173
Köszönöm, úgy lesz.

Bár én a keretet több helyen nem így állítottam volna össze, úgyhogy részben így ez most kényszerű.

Bármi is hangzott el itt, alapbeállítás nem volt. Alapbeállításban Air Luckyfan lett volna a cserecenter, mert az nem volt beállítva (vagy Aczél sorolódott volna előre, mert ő volt a harmadik számú).

Alapbeállításban még az volt, amit én otthagytam, Csopaki volt beállítva cserébe, aki most nincs keretben, az ő helye volt üres, minden más ugyanúgy volt hagyva.

From: Wenger92

This Post:
22
215892.327 in reply to 215892.326
Date: 9/16/2012 3:07:33 PM
Overall Posts Rated:
145145
Ezennel önkéntesen lemondok scout pozíciómról, és ünnepélyesen megfogadom, hogy engem a fórum közelében soha többet nem láttok. A magyar válogatottak, és a "közösség" innentől kezdve számomra nem léteznek. Ja és ha véletlenül majd rálicitálok egyszer egy "leosztott" illetve "odaadott" játékosra, teljesen fölösleges lesz levelet írni. Mivel nem olvasok több fórumot, nem is fogok róla tudni.

Fiatal magyar játékosaimmal kapcsolatban sem kérek egyik scouttól sem levelet, edzem úgy, ahogy én gondolom. Valószínűleg oda sem fog érni így Révay válogatottra, mivel a csapatérdek nem azt kívánja meg, hogy úgy eddzem.

További jó trónolást a válogatott élén a stábnak, aztán nehogy véletlenül elgondolkodjatok azon, hogy miért csak így sikerült "megnyerni" a választást. Hibákból nem árt tanulni, még ha ez rátok rohadtul nem is jellemző.

Gratulálok a kapitányi poszthoz kaygee, ha nem is sikerült a szokásos módon megszerezni. Ott vagy, büszke lehetsz magadra. Megcsináltad! Ez egy intő példa lehet azoknak, akik mernek a "szabad választásokon" indulni, és akár meg is nyerik.

Ja, és ha máskor beakarsz majd megint mocskolni, akkor azt ne a hátam mögött tedd. Igen, arra gondolok, miután csatlakoztam pörköltszáj kampányához. Nyugodtan kiírhattad volna akkor ide is a kérdést. Ja, az túl egyenes lett volna. Olyat te nem csinálsz.

Viszlát mindenkinek, azoknak is, akik miatt itthagyom ezt a "közösséget", és azoknak is akik az üdítő ellenpéldák voltak.

This Post:
00
215892.328 in reply to 215892.327
Date: 9/16/2012 3:26:41 PM
Overall Posts Rated:
117117
atyaúristen.... szomorú

From: Maiita

This Post:
11
215892.329 in reply to 215892.327
Date: 9/16/2012 3:35:08 PM
Overall Posts Rated:
66
Gratulálok a kapitányi poszthoz kaygee, ha nem is sikerült a szokásos módon megszerezni. Ott vagy, büszke lehetsz magadra. Megcsináltad! Ez egy intő példa lehet azoknak, akik mernek a "szabad választásokon" indulni, és akár meg is nyerik.

Bocs, de azt kell írjam, te meghibbantál. Kicsit higgadj le, aztán visszavárunk.

This Post:
11
215892.330 in reply to 215892.329
Date: 9/16/2012 3:50:06 PM
Overall Posts Rated:
411411
Aki ide téved annak írom, mert most már úgy tűnik kezd mindenki meggárgyulni. Nehogy már más hibája legyen az, ha valakit kizárnak. Kedves Wenger, úgy tűnik nem jutott el az agyadig az, hogy nem magyar feljelentés van a dolgok hátterében. A szövetségi kapitánynak voltak olyan dolgai ezek szerint, amik szabályellenesek voltak, és ha jól értettem nem a választással kapcsolatos volt a feljelentés sem. Ne kezdjünk el itt megint fikázódni meg minden. Mindenki söprögessen a saját portáján. Fel lehet jelentgetni Kaygee-t is, és ha ugyan úgy voltak vannak szabályellenes dolgai akkor majd kizárják. Mert a szabályok rá is vonatkoznak.

Nem mellesleg pont ti mondtatok véleményt Kaygee meg a többiek viselkedéséről a választás elvesztése után. Most folytatni akarjátok ugyan azt a viselkedést?

Az meg szerintem elég durva, hogy itt 2-3 ember az alapján próbál megítélni egy közösséget, hogy milyen a viselkedése 1-2 embernek. Ez vicces azért. Ha mindenki így gondolkodik, akkor a pörkölt pártiak is befejezhetik a fórumozást meg az egész dolgot kaygee miatt, ez előtt meg a kaygee pártiak fejezhették volna már 2 hete be pörkölt miatt az egészet.

Tiszta dedó meg bölcsi az egyik része, a másik meg valami másra hajaz, de abba nem mennék bele mert a 3 tabu téma egyike.

From: Hegeace

This Post:
00
215892.331 in reply to 215892.326
Date: 9/16/2012 4:21:24 PM
Overall Posts Rated:
2222
Kik azok akik nem kerültek be illetve akik érdemtelenül vannak bent ?

This Post:
33
215892.332 in reply to 215892.327
Date: 9/16/2012 4:45:24 PM
Overall Posts Rated:
8181
Várjál már, jól értem?

Eddig ment az erőlködés, hogy a válogatott így, meg a közösség érdeke úgy.

Most a baridat kizárták, mert Ő csalt.

Mostantól a válogatott le van szarva, a közösség le van szarva, sőt, a "másik" stáb k. anyját. Azért, mert a te kisbarátodat csaláson fogták.

Hát bravó.
Intelligens hozzáállás.

This Post:
00
215892.333 in reply to 215892.327
Date: 9/16/2012 4:57:12 PM
Overall Posts Rated:
173173
Ezennel önkéntesen lemondok scout pozíciómról, és ünnepélyesen megfogadom, hogy engem a fórum közelében soha többet nem láttok. A magyar válogatottak, és a "közösség" innentől kezdve számomra nem léteznek. Ja és ha véletlenül majd rálicitálok egyszer egy "leosztott" illetve "odaadott" játékosra, teljesen fölösleges lesz levelet írni. Mivel nem olvasok több fórumot, nem is fogok róla tudni.

Fiatal magyar játékosaimmal kapcsolatban sem kérek egyik scouttól sem levelet, edzem úgy, ahogy én gondolom. Valószínűleg oda sem fog érni így Révay válogatottra, mivel a csapatérdek nem azt kívánja meg, hogy úgy eddzem.

További jó trónolást a válogatott élén a stábnak, aztán nehogy véletlenül elgondolkodjatok azon, hogy miért csak így sikerült "megnyerni" a választást. Hibákból nem árt tanulni, még ha ez rátok rohadtul nem is jellemző.

Ezt úgy ahogy van, visszautasítom. Tisztázzunk valamit. Nem hogy én nem, de még GM-Chosen sem tudta azt, hogy ebben az esetben mi az eljárás, és ez elhangzott a fórumon is. Ma délutánig senki sem tudta, hogy mi lesz a válogatottal. Nem én nyertem meg a választást, szabálytalanság miatt kizárták azt, aki megnyerte. Annak a közösségnek a válogatottjával tette meg ezt, akiknek a nevét te idézőjelbe teszed. Ezt a szégyent pedig ugyanerre a közösségre bélyegzik majd rá, csak remélni merem, hogy nem fog széleskörben elterjedni az ügy, mert ezek után is kell majd tárgyalni más válogatottak kapitányaival.

Ja, és ha máskor beakarsz majd megint mocskolni, akkor azt ne a hátam mögött tedd. Igen, arra gondolok, miután csatlakoztam pörköltszáj kampányához. Nyugodtan kiírhattad volna akkor ide is a kérdést. Ja, az túl egyenes lett volna. Olyat te nem csinálsz.

Annyiszor próbáltalak benneteket rábírni a tényszerűségre, hogy kiakad tőle a számláló. Ennek ellenére ismételten jön a ködösítő üzemmód. Nézd, már elegem van a lejáratókampányból, be lehet fejezni. Ezt a legegyszerűbb, ideírni, hogy ilyen és olyan mocskolódás megy itt és ott, utána angolosan távozni, aztán pedig gondoljon mindenki, amit akar. Ugyan már. Nem tudom, hogy ez milyen célközönségnek szólhat, de nem engem minősít, hanem téged az, hogy ezzel szúrod ki az idézőjelbe tett közösség szemét. Nehogy már rám próbáljátok terelni a kialakult helyzet miatti felelősséget, én nem tartozom bocsánatkéréssel senkinek.

Köztudomású, hogy van egy topik a kinti fórumon, ahová kapitányok és scoutok írhatnak, és az a nyilvánosságtól el van zárva. Mikor elveszítettem a választást, akkor megkértem Urimate-t, hogy vonja vissza a jogosultságomat, amit ma kértem vissza. Gondoltam, ott majd fellelhető lesz a cseh-lengyel edzésterv, ha már sehová máshová nem kerültek ki részletek róla (egyetlen centereknek nyitott topikot kivéve, ahová egyetlen példa került ki, egy lengyel válogatott erőcsatár, és ő sem aszerint a terv szerint ment, mint ami oda kikerült). Nos, a kinti scout fórumba egyetlen kapitányi beírás sem került, valamint scoutok sem írtak oda. Kizárólag U21-es hozzászólások vannak, én ennek alapján ítélem meg az elmúlt három hét eseményeit.

Last edited by kaygee at 9/17/2012 3:15:37 AM

This Post:
11
215892.334 in reply to 215892.331
Date: 9/16/2012 5:58:43 PM
Overall Posts Rated:
173173
Akik nem kerültek be:

Akit leginkább hiányolok, az Plotár Krisztián. A teljes kampány az edzés és a multiskilles játékosok témakörére alapult, erre aki tényleg multis, az kimarad. Ha tényleg lettek volna megfelelő egyeztetések a tulajokkal, akkor tudhatta volna pörköltszáj, hogy tele van törtedzéssel a belső védekezése, és ha azt meglépi, akkor minden főskillben ugyanannyi, mint Aczél, csak éppen kiegekben sokkal jobb. Jelen állapotában is munimum egy csere bedobóban használható. De simán jó ECS-nek is.

Szoboszlai Tibor nyilvánvaló példa, az ő bekerülését konkrétan megígérte pörköltszáj levélben az akkori negyedik ligás tulajdonosának (történetesen a mentoráltamról van szó). Az ügy részletei itt olvashatóak: (208068.989) Nem hogy 2-3 napon belül nem került be, hanem 2-3 hét alatt sem.

Az első lehet szimplán következetlenség, a második lehet feledékenység, de két dolog tény, Plotár Maiita játékosa, ő pedig nekem segített közvetlenül a tippverseny lebonyolításában, Szoboszlai pedig időközben hozzám került. Ebből következtessen mindenki arra, amire akar.

Mindössze két hely van kiadó, edződő játékos pedig ennél jóval több, akiket a szezon során be lehetett volna tenni, a fenti kettőn kívül nyilvánvaló példa Fazekas (vagy akkor az egyik helyet neki hagyta Pörkölt?). Kapoli sem éppen béna, és azzal a tulajjal legalább lehetett beszélni, lehetett volna neki helyet hagyni. Még Csopaki is kiköthet egy jó tulajnál később, ha már nekem kényszerből el kellett adnom (egyeztetés nem volt róla, mert nem volt scout megkeresés a szezon elején, az csak Novákkal kapcsolatban volt). Bajzátot sem vetném el, nála ugyan problémás egy kicsit a benti védekezés, de mi lesz, ha itt elbarmolódnak a formák, és pont ő lesz akkor 9-es? Miért nem próbáltunk ki egy új bedobót sem?

Az a leginkább kritizálható, hogy az első ellenfél egy nálunk sokkal gyengébb csapat, a második pedig egy szűk kerettel is verhető, mégis 16 játékossal indult a szezonnak kezdettől fogva, holott szezon közben is elég lett volna behívni játékosokat.

Akik bent vannak:

- Nem értem, hogy Molnár mit keres bent, szezonok óta nem tartja formában senki, nincs garancia arra, hogy pont most fogják. Aki gondolja, nézze vissza hány tulaja volt az elmúlt pár szezonban. Már most agyon van játszatva.

- Havasi véleményes, látni kellett volna, hogy közvetlenül a szezonkezdetnél cserélt gazdát, elkerült attól a tulajtól, aki formában tartotta szezonokon át. Rá nem mondom, hogy egyértelműen ki kellett volna hagyni végig, de egyeztetni biztosan úgy kellett volna, hogy nincs bent a jóval gyengébb Azerbajdzsán elleni meccsen, amin egyébként biztos volt, hogy nem játszhat majd a formája miatt. TS reset az első tétmeccset megelőző szombaton van, a pénteki edzéskor nyilván már látszott, hogy nincs formában, akkor még mindenen lehetett változtatni.

- Jadlóczky is tipikusan olyan, akit szezon közben kellett volna hívni. Ő csak utolsó csereként lett nevezve az első meccsre (Kis Csabával együtt, ez amúgyis érthetetlen nekem, hogy miért voltak ők IR/DH poszta harmadik emberként, amikor oda egyikük elég lett volna, és akkor mehetett volna valaki a padra egy másik poszton). Amúgy átadón kallódó, irreális áron kínált játékosról van szó, és a fórumban is említésre került nem is egyszer emiatt.

- Holdára ugyanaz vonatkozik, mint Havasira, 08.28-án cserélt gazdát. De ő legalább pályán volt az első meccsen.

- Csiszár jóideje nem volt formában a szezon elején, most sem. Nem játszott az első meccsen.

- Györk tulajával pörköltszáj saját bevallása szerint sem tudott egyeztetni. Nem játszott az első meccsen. A legelső hozzászólásom legelső bekezdése az volt a választási vitában, hogy az ő tulaja farm. Már csak ebből adódóan is nyilván egy rossz vicc volt ez a hozzászólás: (215892.259)

Rászaladt szinte az összes olyan játékosra, akikkel probléma lehet (gondolom most nekem lesz is), pedig ott volt a kampányában, hogy követte a válogatott életét szezonok óta.

Advertisement