Po pierwsze pytanie: możesz mi pokazać wpis na forum o tym, że chcesz sprzedać Galocha? Bo ja takiego nie widzę, a selekcjoner widział.
Jakoś ja potrafiłem wyczytać sobie na forum, że jest Galoch do sprzedania
Teraz wróćmy do twojego gracza. Jego DL był 23 stycznia, już 19 czyli zanim pojawił się na TLu przygotowując się na jego przejęcie jego nowy właściciel sprzedał 3 graczy. Czy gdyby go namierzył na TLu z DL'em tego samego dnia miałby szanse na pozyskanie takich pieniędzy? Szczerze wątpię i tylko o to chodzi, o nic więcej. No chyba, że wszyscy oczekują, że ktoś sprzeda pół składu i będzie pół sezonu czekał aż się coś pojawi na TLu.
litości....
(126164.83)(126164.93)reszta była z m4ti_'m przez ht-maila załatwiana. Tak jak mówisz, kasa była potrzebna, stąd 2 tygodnie opóźnienia i wyprzedaż grajków. Deadline ustawiony na jakąś abstrakcyjną godzinę ranną, aby było jak najtaniej (bo gdybym leciał na kasę, to dostałby DL na wtorek wieczór, nie?). A tak SG dla kadry został, mam nadzieję uratowany, bo AM jednak cośtam dotrenował. A gdybym skupił się na Szymonie, to pewnie kadra dzisiaj nie zagrałaby tak, jak zagrała:
SG A. Majcherczak 41 12 - 24 2 - 7 4 - 6 0 5 2 0 1 0 2 30 16,0
Kto chciał, tan mógł, spytaj się scouta, jak to było pilotowane, myślę, że szkoda pomówień. Ja jestem czysty, Mr też. I proszę bez urazy, bo uwierz mi, ale ja przekrętów nie robię (a trenowanie AM na 1 pozycji to moje własne poświęcenie i wydaje mi się, że dla kadry trochę udało mi się zrobić).