BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 15

Season 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169340.325 in reply to 169340.324
Date: 4/9/2011 9:33:26 AM
Overall Posts Rated:
170170
Μπορεί να μηναπαντησα στη σκοπιά που είχα άλλα ήρθε η ώρα να τα πω τώρα!!!!
Καταρχήν δάκτυλος του φαιτκλαμπ επενέβη στο φιλικό της πέμπτης με αποτέλεσμα ο Μπαμπαλιωτης να παίξει 48 λεπτά , ενώ ήταν αναπληρωματικος κ να πέσει η αγωνιστικη του κατάσταση στο 6!!!! Διάφορες φήμες περί γυναικών , clubs , ποτών κ ξενυχτιων διαψεύδονται κατηγορηματικώς!!!!! Κ δεύτερον ο Κροντιρας τα χει παίξει κ αυτός!!!! Γενικά καταστάσεις χάλια!! Οπότε ήδη ξεκινάμε με ένα μεγάλο μείον!!!
Όμως πιστεύω πως η ομάδα να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική κ να παίξει ως το τέλος την νίκη!! Ένας άλλος παράγοντας που θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι τα φάουλ , αν δηλαδή θα φορτωθούμε με πολλά φάουλ μιας κ πίσω από την βασική 5αδα έχουμε πρόβλημα!!!
Τέλος η ομάδα δεν έχει άγχος μιας κ έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω από πέρισυ! Βέβαια η πιθανότητα συμμετοχής στον μεγάλο τελικό της ΙΙΙ.8 είναι τεράστιο δέλεαρ!!!!
Ααααα, θέλω την συμμετοχή στον τελικό κ για άλλον ένα λόγο! Κ μάλιστα θα θελα αντίπαλο τον Στεφανο!!! Κ αυτό γιατί ο ΑΙΖ στο πρώτο πρώτο ποστ αυτού του νήματος παρέθεσε 5-6 ομάδες που θα πρωταγωνιστουσαν φέτος κ δεν έβαλε τους κλεινμειν!!!!!! Οπότε για να είναι πιο προσεκτικός άλλη φορά πρέπει φέτος να τελειώσω πάνω από αυτόν!!! Κ για του λόγου το αληθές κοιτάξτε στο πρώτο ποστ αυτού του νήματος! :P

This Post:
00
169340.326 in reply to 169340.325
Date: 4/9/2011 12:14:56 PM
Overall Posts Rated:
2525
Ναι ρε χαρη επεσες πολυ εξω...ουτε την ομαδα μου ανεφερες και τελειωσα τριτος. στα των αγωνων δυσκολα παιχνιδια και τα δυο , κριμα που δεν μπορω να τα δω! Κινητο.

This Post:
00
169340.327 in reply to 169340.326
Date: 4/9/2011 2:02:51 PM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ. Αν καποιος καταλαβε θα του ημουν υποχρεος αν το ελεγε

From: MIKRO10

This Post:
11
169340.328 in reply to 169340.326
Date: 4/9/2011 2:06:17 PM
Overall Posts Rated:
2525
Τελος η σεζον για καποιες ομαδες....ηταν φιλοτημη η προσπαθεια που εκαναν αλλα τελικα εχασαν στις λεπτομεριες....
στην μεγαλη μαχη των μπλε .... αααα ρε Στεφανε.... γιατι επεξες χαλαρα ? Και γιατι λοου ποστ...? Ο Χαρης καταφερε και εκλεψε παλι την παρασταση και συνεχεισε την παραδοση του Στεφανου να μην παιζει τελικο.
Στους κοκκινους για πολλους λογικο αποτελεσμα μιας και αρκετοι λεγαμε χωρις να μειωνουμε τους Κλαιν οτι ο Fc εχει ποιο πληρες ομαδα...
Τωρα το ερωτημα ειναι αλλο λετε ο FC να κανει την εκπληξη και στην δευτερη συνεχομενη συμμετοχη του στον τελικο να παρει την ανοδο..?
Αν και ο ομοιδεατης μου Χαρης ( η αλεπου της ΙΙΙ.8 παιζει στον τελικο θα ταχθω υπερ του FC λογο ομιλου!!
Στα μπαραζ για την κατηγορια συνχαρητηρια στον ΑΡΗ για την παραμονη του και περιμενουμε τον 3 αγωνα για να δουμε τι θα γινει στο αλλο παιχνιδι.
Ευχομαι καλη συνεχεια στους Κυνηγους που δεν μπορεσαν να σταματησουν την πτωτικη τους κατασταση εδω και 2 σεζον.
Ευχομαι σε οσες ομαδες επεσαν γρηγορη επανοδο στην ΙΙΙ κατηγορια!!

Last edited by MIKRO10 at 4/9/2011 2:06:32 PM

From: tutas

This Post:
11
169340.329 in reply to 169340.328
Date: 4/9/2011 3:22:44 PM
Overall Posts Rated:
11
oute egw borw na katalabw ton logo pou epe3e xalara.Olh h istoria to xalara itan pisteuw.O Aiz ston teliko loipon sigxaritiria gia tin niki tou.
sto diko mas teliko, meta apo ena poli wraio match i omada mas tha parebrethei k pali ston teliko.Bebaia oi traumatismoi pou eixame pali stin poreia tou agona dn mas stoixisan kathws o kowa epai3e epitelous se ena epipedo k kalipse ton ispano.Bebaia auta dn mas afinoun na eplizoume gia polla stous telikous kathws 2 apousies basikwn stin perifereia einai simantikes.tha to palepsoume omws gia ton hraklh pou mas ipostirizei gia akoma mia xronia!
Sugxaritiria telos ston ari pou katharise tin seira me tous kinigous.

This Post:
11
169340.330 in reply to 169340.329
Date: 4/10/2011 7:33:37 AM
Overall Posts Rated:
1717
Να απαντησω λοιπον στις αποριες σας..1)το οτι επαιξα χαλαρα φυσικα και εγινε κατα λαθος αφου δεν ειναι δυνατον να εχω βαλει δυνατη με τον αιαντα και χαλαρη με τον Χαρη..μολις το ειδα ξενερωσα λιγο αλλα τι να κανουμε..2)για το λοου ποστ που με ρωτησε ο Αντωνης θα του απαντησω οτι χωρις Γουρλη για 3 δωδεκαλεπτα και χωρις τον Αγγλο για την τελευταια περιοδο ειχα 53% εντος παιδειας με μικροτερη προσπαθεια!!!Πες μου λοιπον τι θα γινοταν αν επαιζαν περισσοτερο οι ψηλοι και με μεγαλυτερη προσπαθεια...να πω οτι τα τοσα αυξημενα φαουλ ηταν λογω της διαφορας προσπαθειας..οποτε το λοου ποστ ηταν ακρως επιτυχημενο και για την 2-3 δεν εχω ασφαλη εικονα λογω της διαφορας της προσπαθειας..οποτε μπορω να πω οτι αν δεν ειχα κανει το λαθος στις εντολες λογικα θα το ειχα παρει το παιχνιδι...καθε εμποδιο για καλο..κοιταμε πλεον τα ντραφτ και την καινουργια σεζον...

This Post:
00
169340.331 in reply to 169340.330
Date: 4/12/2011 1:43:37 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα σε όλους,

Παρακόλουθω το φόρουμ αν και δεν γράφω συχνά, απ'οτι βλέπω ο Στέφανος έκανε την...υπέρβαση και επιτέλους πέρασε τον πρώτο γύρο των play-off, και ίσως αν δεν έκανε λάθος με εντολές να προχωρούσε και άλλο... Η ιστορία πάντως έγραψε Αίζ, με αντίπαλο στον τελικό πάλι την σταθερότατη ομάδα των fightclub...Πρόβλεψη μου είναι οτι ο Αιζ θα πάει τη σειρά στα τρία ματς και θα καταφέρει να ανέβει κατηγορία...

Εγώ με τη σειρά μου επανέρχομαι στην ΙΙΙ, είχα δύσκολο αντίπαλο στα play-out και δεν τα κατάφερα, υπάρχουν...6% πιθανότητες να σας κάνω παρέα την επόμενη σεζόν, οχι τιποτα άλλο, αλλά χρειάζεστε βοήθεια να σπάσουμε το ρεκόρ μυνημάτων της προηγούμενης σεζόν στο φόρουμ! :-))))

This Post:
00
169340.332 in reply to 169340.331
Date: 4/12/2011 2:00:51 PM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
Απο μενα καλως να ορισεις να τα λεμε. Ετσι κι’ αλλιως εγω εχω σκοπο να χτυπησω ανοδο την σαιζον 18 αν καταφερω να παραμεινω την επομενη. Δεν ξερω ομως για τους αλλους.

This Post:
00
169340.333 in reply to 169340.332
Date: 4/12/2011 2:06:02 PM
Overall Posts Rated:
1717
Που σαι ρε φιλε?τι κανεις?οντως ειχες δυσκολο αντιπαλο στα πλευ αουτ και ενω εδω εκανες παρτυ εκει πανω δεν αστειευονται...μακαρι να ερθεις σε μας να εχουμε τις κοντρες απο τα παλια..
οσο για μενα τι να πω, φετος με εφαγαν τα κυκλωματα του Χαρη..εβαλε ολα τα μεγαλα μεσα για να ανεβει!!εννοειται πως κανω πλακα..ειχε την καλυτερη ομαδα και δικαια θα ανεβει

This Post:
00
169340.334 in reply to 169340.331
Date: 4/13/2011 3:02:42 AM
Overall Posts Rated:
2525
Γεια σου ρε Αγορ...
Καλος να μας ερθεις.....(μακαρι) να κανουμε και λιγο χαβαλε!!
Το γεγονος οτι πεφτεις δεν λεει και πολλα , γιατι πλεον εχεις εμπειρια απο την ΙΙ κατηγορια και σιγουρα θα ξερεις τι πρεπει να κανεις για την επομενη φορα που θα ανεβεις!!

Σχετικα με τα χθεσινα παιχνιδια....
θα ξεκινησω με το παιχνιδι υποβιβασμου , μεγαλη νικη απο την ομαδα του Barca σε ενα πολυ δυνατο παιχνιδι.'' Χαιρομαι '' γιατι εφυγε ο κακος μου '' δαιμονας'' ...ολο ηττες ειχα μαζι του.( πλακα κανω) Με το καλο φιλε μου να μπορεσεις να επανερθεις στην ΙΙΙ κατ.
Στο παιχνιδι του τελικου, φανηκε η μεγαλη διαφορα που εχουν οι ομαδες....σιγουρα οι τραυματιες που εχουν οι fc ειναι απουσιες καταλητικες για την συνεχεια.Απο οτι φενετε ο φιλος μας ο Χαρης θα μας αφησει για αλλες χωρες χαχαχαχχαχχχαχαχαχχα.Καλη συνεχεια φιλε μου Ηρακλειδεα και να μην μας ξεχασεις!!
Οποτε σε ενα προχειρο υπολογισμο η κοντρα μεταξυ μπλε και κοκκινων φετος πηγε ως εξεις....

Μπλε ..... Πρωταθλητες ( Aiz)
Κοκκινη...Διαγωνισμος 3ποντων ( Αρης)
... All-star
...Αγωνες παραμονης ( Αρης - Barca)

Χασαμε τον ποιο σημαντικο τιτλο , αλλα δεν πειραζει , σαν κοκκινος ομιλος ειμασταν πολυ ποιο δυνατος απο την προηγουμενη σεζον.Οποτε η επομενη σεζον θα ειναι για εμας, μιας και στους μπλε θα πανε 4 καινουργιες ομαδες!
Στεφανε , μακαρι να κανω λαθος , αλλα δυσκολα τα πραγματα στην 16!!

From: MIKRO10

This Post:
00
169340.335 in reply to 169340.329
Date: 4/14/2011 3:08:46 AM
Overall Posts Rated:
2525
Τι εγινε ρε παιδια..? Παλι επεσε φοβερει σιγη..........
Κριμα δεν ειναι για λιγα μνμ να μην σπασουμε το ρεκορ μνμ της σεζον 14 ?
Αντε ...
Αααααα και κατι αλλο, στην περιπτωση που ο Χαρης μας αφησει πρεπει να αναλαβει αλλος να μας γραφει τα στατιστικα.Η γνωμη μου ειναι ο καταληλοτερος ειναι ο Αρης!!

Advertisement