BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.4 > Sezona 33

Sezona 33

Set priority
Show messages by
This Post:
00
274740.325 in reply to 274740.323
Date: 1/13/2016 12:16:52 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hehe, brez foruma bi verjetno jst že zdavnaj zaključu z igranjem BB-ja, tko da ga ne nameravam nehat uporablat To da preučujem tvoje nakupe (in nakupe tekmecev), je pač logična posledica tega, da si želim zmagovati Jebat ga, ni BB samo pridt online za 5minut, naštimat taktiko in mislt da se bo zmagal. Nope. Ne BB, ne real lajf ni tok simpl. Jebat ga, eni vse skupi jemlemo bolj, drugi manj resno.. To da sta 2 od tvojih igralcev dobila 6 osebnih misliš da je naklučje? Nope. Tvoj Rotondo je zelo na meji "agresivnega" igralca in povprečno dela skor 4 osebne napake na tekmo. V bistvu imaš srečo da večkrat ne naredi 6 osebnih.. drugi igralec z 6 osebnimi pa je itak biu "non-factor", 5k plače. Pač lahko obračaš kokr hočš, ne glede na vse, sva do zdej odigrala 5 medsebojnih tekem, to da sm te 3x premagu, pač ni naklučje, pa se lahko še tok zgovarjaš vsakič na smolo Tvoja ekipa in igra je 100% predvidljiva in nimaš nobenih trikov k bi jih lahko uporabu da bi presenetu nasprotnika (oziroma niti ne probaš).

Napisano glede rdečega Celja, se čisto strinjam. Ampak tudi on je 1 poškodbo stran od tega da mu lahko konkurira kar nekaj ekip.. mu pa tega niti slučajno ne privoščim. Glede tvoje ekipe pa se ne strinjam. Kar je Strteničan napisu je resnica Proti men si gladko zgubu pa čeprov v ekipi nimam centra, pri tebi je pa ravno center najboljši igralec - že to neki pove. Obenem pa čakaš da se ti igralci starajo in s tem zgublajo še tisto malo vrednosti kar so jo imeli. Razen 3 mladih iz prejšnega drafta, nimaš niti enega igralca mlajšega od 33 let.. tko da predvidevam da so ti nosilci tekom sezone že začeli zgublati na skillih? ;-)

Pač ne mislim se kregat s tabo, itak prideš na forum 2x na sezono max, tko da nima smisla Si pa več kot dobrodošel da se večkrat pridružiš debati, sem prepričan da bi tudi marsikatero pametno/koristno informacijo izvedu in bi tud tvoja ekipa "bla v bolši formi".

Pa lep pozdrav

This Post:
00
274740.326 in reply to 274740.325
Date: 1/13/2016 2:37:48 PM
Overall Posts Rated:
2525
Lepo lepo povedano Horath! Tebi pa se da kar lepo pisat! Meni se nikoli ne da spesnit tako dolgega spisa in tudi nisem nekaj za spise vedno sem dobival 2 :D heheheh drugače pa vse lepo in pravilno napisano,... Horath tebe sem že spoštoval v III. 13 ligi ker si tudi tam z mojo pomočjo obudil tisti forum, in tudi marsikdaj si me premagal,...

Kaj pa Udrih ko je prvič prišel z oceno nad 20. Celo 21,5 je bila ocena proti Celju!

Last edited by cupavi21 at 1/13/2016 2:42:31 PM

This Post:
00
274740.327 in reply to 274740.326
Date: 1/13/2016 3:41:26 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Sm gledu vajino tekme in mi je blo res škoda da nisi igrou s prvo postavo, bi blo pomoje kar blizu vse skupi - v bistvu glede na to da je Celje igrou z prvo postavo, je vse skupi kr dober rezultat, mogoče pa le lahko pride do kakšnega presenečenja v končnici?

Sicer pa 21,5 Hudo res, hvala bogu za tazga igralca, komi že čakam da udrih in pa od Kerlcov Berlak prevzameta glavne vloge v reprezentanci, bom še bolj redno in z veseljem gledou tekme od reprezentance

This Post:
00
274740.328 in reply to 274740.327
Date: 1/14/2016 10:17:19 AM
Overall Posts Rated:
2525
Hja zdaj mi je bolj pomembno ohranjanje pripravljenosti in dvig entuziazma zato je tudi bil zdaj tukaj poraz mogoče bi resno lahko zmagal ampak pač žal se je izteklo tako kot se je!

Glede Udriha pa je vedno lepše gledat kako napreduje njegovo igranje, kaj še le bo ko bo igral na svoji paradni poziciji!

This Post:
00
274740.329 in reply to 274740.328
Date: 1/15/2016 1:48:08 PM
Overall Posts Rated:
2525
Opala savlje kaj pa si to za nekega divjaka kupil zdaj??

This Post:
00
274740.330 in reply to 274740.329
Date: 1/15/2016 2:02:54 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hja, cajt da tud jst pod košem kej pokažem Seveda ta okrepitev pomeni mojo kandidaturo za boj za SKL, ampak bo kljub vsemu težko, ampak niti ni to problema, delam še vedno tedenski prihodek, denarja je tudi še nekaj, igralec pa pri 29 letih še vedno pomeni da mi bo koristil recimo nekih 8-10 sezon (seveda je tole igralec najvišje klase, drugače takega denarja zanj nebi plačal). Če pa pridem v SKL, pa se bo itak brez težav kosal z vsemi najbolšimi centri in mi pomagal pri takošnjem boju za najvišja mesta (kot rečeno, denarja še nekaj je, obenem pa so bojda zdej višje nagrade za napredovanje).

Jutri sicer proti Heliosu kljub tej okrepitvi pričakujem poraz, saj on očitno zdej trenira pripravljenost in ima vse igralce na najvišji pripravljenosti medtem ko imam jaz na tem nivoju od "zvezdnikov" samo Žvaba, kar seveda ne bo dovolj. Ampak ni panike, cilj je itak zmaga proti Too Red, ker si s tem nekako zagotovim končnico, do takrat pa ne dvomim da bodo tud moji igralci na pripravljenosti 9 in potem se lahko kosam z vsakim!

This Post:
00
274740.331 in reply to 274740.330
Date: 1/15/2016 2:19:09 PM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Naša konferenca postaja brutalna. Če sem začel sezono z najboljšim moštvo, le za Magic Stars Celje, pa so se Helios, strteničan in Savlje toliko okrepili, da sem čisto realno 5. moštvo in smo kot konferenca postali morda celo močnejši kot rdeči. Pri rdečih sicer še zmeraj Celje rutinirano in s prednostjo domačega terena, tako ga bo Savlje težko ustavilo. Bo pa zanimivo.

This Post:
00
274740.332 in reply to 274740.331
Date: 1/15/2016 2:33:08 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Jap, samo jst sm to pričakovou, sm zdej mislm da že 3. ali 4. sezono v tej ligi in razen prvo sezono ko je bil The Return dominanten, smo ostale sezone v modri skupini imeli dokaj lahko delo in seveda se ni potrebovalo dragih ekip za obstanek. Tudi pri meni se je to seveda poznalo, brez težav sem treniral igralce, zdej sm 2 prodal in v ozadju pustu 2 mlajša in bolj perspektivna, market pa je tudi na točki ko se dobi lepe denarje za take igralce (na mojo srečo sta bila kitajc + američan, ki še pridobita na vrednosti ker imajo oboji veliko igralcev z veliko denarja). Tko da sm si brez težav privošču 2 izdelana igralca, zraven je še Žvab, vsi 3 so top kvaliteta za 2. ligo, Nered + Italijan sta sicer na žalost na nivoju menjave ampak.. bo že Mogoče pa kupim še eno okrepitev, kdo ve?! hehe Kot rečeno, blagajna še zdaleč ni prazna

From: pevc

This Post:
00
274740.333 in reply to 274740.331
Date: 1/15/2016 2:47:09 PM
Overall Posts Rated:
88
Mene bolj zanima če boš znal iz njega potegnik, kar on zna v pravem času, ker proti celju bo absolutno to potrebno:DD Drugače pa zgodovina nekaj zadnjih sezon-izjema lanska kaže, da rdeči napredujemo:PP

This Post:
00
274740.334 in reply to 274740.333
Date: 1/15/2016 4:05:51 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hja, če bi bil mnenja da mi nebi pasov v sistem in ga nebi znou izkoristit, ga iskreno nebi kupu V bistvu je zelo spontano prišlo vse skupi. Jst imam točno postavljeno idejo v glavi, kakšno ekipo si želi in tale profil igralca je recimo da 95% takšen kot sem ga imel zamišljenega. Mogoče je plača kakšnih 20k višja kot sem računal, ampak dobro, ni panike Je pa tako.. market spremljam dnevno zdele že 2-3 tedne in že kar nekaj avkcij sm zgubu, zdele pa ravno pridm iz službe in mi ga na prvi strani kaže, tko da sm se odloču da ga kupim!

Drugače pa itak bo vse od pripravljenosti odvisno, če ga spravim na 9, je v tej ligi neustavljiv (razen tvoj Udrih mu čez kakšno sezono lahko konkurira, tale igralc je res samo malo malenkost slabši od tega kar bo Udrih ko doseže svoj maximum, tko da Violcni ve na čem sem ).

This Post:
11
274740.335 in reply to 274740.334
Date: 1/16/2016 5:22:04 AM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Celje tudi nakupuje. Huh, fantastično, me prav veseli, kaj nas čaka v končnici.

Advertisement