prvo evo ti tuč na konto analize.....
jedino se ne bi složio sa tvojom konstatacijom , da imam problema sa.....
Mariola standardno mazi svoj ENT tako da možemo očekivati laganicu ili u nekom full ekstremnom slučaju normal zbog loše forme vanjske linije, na što bi Mario morao definitivno pripaziti...ovo je TV tekma, bitna za posječenost i daljnju popularnost s čim Dugave već dugo vremena imaju problema pa sumnjam da će Mario bilo što prepustiti slučaju...
Pobjeda Dugava...
sa popularnošču...evo opip mi na 5 loptica, jedino sam malo pretjerao sa cijenama karata pa je nejvjerojatnije malo manja posječenost....ali i sa tom posjetom imam po 300 000 po tekmi....jedino mi je bed kaj nisam uspio kupiti BŠ ,jučer strašan pobjegao mi za 30 k nisam imao više love da bidnem .....ali nemrem vjerovati čekam cijeli dan i niko ni da bi mrcnuo na njega....i dođe 3 minute do kraja licitacije....ja bidnem , i gledam niko niš, 2 minute niko niš, minuta do kraja niko niš 30 sekundi do kraja i pojavi se rumunjski papak i odnese mi BŠ sa skilovima SKOK šut 17, vanjski šut 15
vođenje lopte 16,ulaz 16, dodavanje 13 jedino mu je obrana bila na 9, ali superzvijezda potencijal i 23 godine , mislim da bi do polovice iduče sezone bio najjači bek lige, ništa sad štedim dok nebum imal 3 milje, e onda bum kupil životinju i odlazim u 1c ligu jer mi vas je pun kufer.......
...tamo neki dojučerašnji trečeligaši su ispred mene, vrijeme je da se ispravi nepravda i krene u pohod po drugo mjesto..
.
e ti su te dojučerašnji trečeligaši pretekli i ne misle se više vratiti na niže mjesto od ovoga, samo naprijed.....samo nebo je granica....odnosno prva liga.....he,he
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!