Skupaj imam Stavanjo in Smerduja, nobenega od njiju ne želim zapostavljati; vbistvu ciljam na izpad, da naslednje leto še nekoliko lažje treniram. Trener je šeste stopnje, tako da tudi tu ne bo problema :) Mi je pa zelo žal za Leva, zanj sem na silo prodal igralca in bil pripravljen dati nad 5M, saj redko najdeš tak slovenski potencial na trgu. No, zdaj vlagam v draft, mogoče se mi ob izpadu nasmehne sreča.
Edit: Ja, pa za Stavanjo: hvala bogu, da si opazil, da sem (pre)vztrajen.. Zaradi Leva sem bil malo slabe volje in bi šel s tabo verjetno tudi čez 2 milijona :D
Super, me veseli, da imaš najboljšega možnega trenerja, s tem se da tudi nekaj zaostanka nadoknadit pri recimo Smerduju. Imaš pa sedaj dva NKI potenciala, ki rabita skoraj brezhiben trening, brez daljših poškodb ali ponesrečenih pod 48min teningov ali preveč ekipnih treningov. Če boš kupil še enega treniranca, je potem brezhiben trening za vse 3 težko zagotavljati, vsak teden se morda ne bo poklopilo, je pa lažje ja če si v nižjih ligah. Probaj dobiti še kakšnega obetavnega HOF potenciala, po potrebi katerega od NKI prodaš, če bodo prevelik zalogaj,morda sem pripravljen tudi sam koga kupiti, če boš kdaj prodajal. Uspešen trening ti želim in hvala ker treniraš ter pomagaš, za boljšo prihodnost naše reprezentance. Vabljen tudi k sodelovanju v temi namenjeni reprezentanci, mislim da bomo letos dogajanje še popestrili in (upam) oživeli dogajanje okoli reprezentance.