No zase tak úplně to taky není...vem si, že když je kandidát, tak si docela zažije vašim křížovým výslechem a je víceméně nucen odpovídat na věci, které třeba ani tak řešit nechce nebo nemá domyšlené. Pak to spěje k tomu, že něco nedělá a ta kritika se stupnuje.
Pro mě Honza není špatný trenér, ale není to nikdo, kdo by mě nalákal zpátky...ta jeho pasivita vedla k mému konci práce pro NT, tak se určitě nebudu kvůli němu s nadšením vracet. Ale rozhodně to aspon někam potáhne, i když těch jejich slibů a plánu s Lukanoisem bylo a naprosto nic se nekonalo.
Pořád říkat, větší komunikaci s manažery...ale ono to k ničemu nevede. Každý to slíbí, chvíli dělá a pak to umře, protože je to k ničemu, nebo se nikdo další nezapojí. Vemte si tu soutěž s U21 (chválím snahu) - chvíli vás to bavilo, ale ted už by to nikdo nehrál. Důvod, moc otázek a moc často a odměna za strašně dlouhou dobu => pakárna.
A úbytek, pořád se po BB manech chce, at zdokonalují hru. Ono je krásné mít možnost tipovat taktiky a kdo ví co, ale pak je to komplikované, časově náročné a už to není takové plynulé. Proto bych ted měl velké problémy se zorientovat, co se vlastně dá nastavit, co co ovlivnuje atd. V dnešní době, kdy lidi moc času nemají, bych vše naopak zjednodušoval a zdokonaloval funkčnost. Opět můj názor.