BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > ΘΕΜΑ

ΘΕΜΑ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
106827.33 in reply to 106827.32
Date: 8/26/2009 10:15:54 AM
Overall Posts Rated:
7676
το "προβλημα" ειναι οτι επειδη δεν εχεις καποιον τιτλο τους κακοφαινεται..σαν να τους απειλει καποιος μικροτερος.πιο απειρος κλπ.και μενα ισως να μου κακοφαινοταν.Ετσι αναγκαστικα πρεπει να μιλας λιγο καλυτερα για να μην χαλαμε και την ζαχαρενια μας,οχι τπτ αλλο..ολα κομπλε ειναι αλλωστε

Message deleted
This Post:
00
106827.35 in reply to 106827.32
Date: 8/26/2009 10:18:59 AM
Overall Posts Rated:
77
file takh,to thema elikse se parakalw,arxisa na sixenomai to paixnidi pou paizw me ola afta,ki emeis mporei na kaname kapoio lathos,ki esy mporei na ekanes,toulaxiston twra hrema,apla kai omorfa,giati paraeinai kourastiko,egw apla ithela na thesw ena thema,pou simbainei sto diko mou omilo,kai ithela na akousw apopseis,kai esy mou esteiles to link,legontas,afta allou,oxi opou mas kapnisei..,emena de mou kapnise,kai sto katw katw,ligoi mpenoun ekei pou mou esteiles,ligoi ennow epeidh h perissoteroi de to xeroun.loipon to thema as einai liksan kai oloi kala na eimaste kai na exoume epityxies gia tis omades mas.an kapoios tha ithele na apanthsei sto thema pou eixa anaferei arxika,tha ithela na akousw thn apopsh tou,alliws sas parakalw mh sinexizoume tis grinies kai tous tsakwmous,thewrhste to liksan.

This Post:
00
106827.36 in reply to 106827.35
Date: 8/26/2009 10:21:50 AM
Overall Posts Rated:
3535
Οι GM’s δεν λείπουν είναι εδώ όλο το καλοκαίρι και σας παρακολουθούν. τόσο εγώ όσο και ο GM-Macedonian δεν θέλουμε να κλείνουμε θέματα, ακόμα και αν ανοίγουν σε λάθος σημείο και με θέμα που υπάρχει ήδη. αφήνουμε να εξελίσσετε η κουβέντα. Επίσης δεν έχουμε επιβάλλει ποτέ την ποινή της αποβολής από τα forum ούτε για δευτερόλεπτο σε κανέναν. Δεν σας κρύβω ότι τις τελευταίες μέρες κάποιοι με έχουν φτάσει στο όριο να τους αποβάλλω .Δεν το λέω αυτό σαν απειλή μην παρεξηγηθώ και εγώ στο τέλος, αλλά κάποιοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά να προκαλέσουν και κάποιοι κάνουν την τρίχα τριχία για τσακωμό. Θα παρακαλέσω πριν συνεχίσετε να γράφετε να διαβάσετε αυτό πρώτα (68577.1) και θα καταλάβετε ότι όλοι μας έχουμε κάνει τουλάχιστον 2-3 πράγματα που δεν επιτρέπονται.
Σας παρακαλώ μην με αναγκάσετε να επανέλθω.

This Post:
00
106827.37 in reply to 106827.2
Date: 8/26/2009 10:26:35 AM
Overall Posts Rated:
7676
πανω στο θεμα που ανεπτυξες λοιπον φιλε μου...Αμα παρολο που ακολουθεις καποια τακτικη σαν προπονητης δεν μπορεις να εχεις καλυτερη ομαδα απο καποιον που δεν ασχολειται η δεν κανεις καλα κατι,η καποια στιγμη ασχολουνταν και ετσι εχει φτασει σε καποιο επιπεδο να μπορει να κερδιζει τους αγωνες..π.χ. αν παρατησω με το υπαρχον ροστερ μου την ομαδα μου και ξαναμπω σε ενα μηνα φυσικα και θα περιμενω να εχω πολυ καλο σερι απλα γιατι σε σχεση με αλλους χρηστες πιο νεους εχω καλυτερους παικτες..Δεν νομιζω δηλαδη να μεροληπτει το ΒΒ σε σχεση με αυτες τις ομαδες,ειναι απλα ομαδες χρηστων που ειναι στην ιδια τακτικη συνεχως..οσο για το DMI προπονωντας συνεχως το ιδιο χαρακτηριστικο και στους ιδιους παικτες λογικο ειναι ν ανεβαινει το DMI αυτων των παικτων και μονο φυσικα

This Post:
00
106827.38 in reply to 106827.37
Date: 8/26/2009 10:35:20 AM
Overall Posts Rated:
77
ενταξει,σε ευχαριστω φιλε μου,αν και δε ξερεις για τι ακριβως αναφερομαι,και λογικο ειναι.ομως στο παιχνιδι,δε μετρανε μονο οι καλιτεροι παιχτες,μετρανε και οι τακτικες και το σκαουτινκ και οι προπονησεις.παρολα αυτα δεχομαι την αποψη σου και αν και πιθανον να εκανα λαθος που το ανεφερα εδω μεσα,σεβομαι τη γνωμη σου.

This Post:
00
106827.39 in reply to 106827.38
Date: 8/26/2009 10:46:32 AM
Overall Posts Rated:
7676
αυτο σου ειπα οτι ισως δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις...αλλα αν βαλω μια καλη στανταρ τακτικη για την ομαδα μου,ε κατι θα κανει...και φυσικα αν ξερεις πως θα παιξει θα τον κοντραρεις ισως με την τακτικη αμα μπορεις λογω ικανοτητας παικτων..

This Post:
00
106827.40 in reply to 106827.39
Date: 8/26/2009 12:04:13 PM
Green Devils B.C
A1
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
Red Devils B.C
Όταν κάτι ισχύει για όλους το ίδιο δεν νομίζω οτι μπορεί να χαρακτηριστεί άδικο. Μετά απο το ένα παιχνίδι έχουμε τα 3 και όχι τα δύο...Αν γίνει το 1-1 έχουμε και τρίτο ματς. Αυτό θα οδηγήσει σε κάτι άσχημο: Η περίοδος των playoffs θα κρατάει πάνω απο ΜΗΝΑ!!!!! Για πείτε μου, αν βγείς 5τος τι θα κάνεις;;;; ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟ BUZZERBEATER ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ!!!! Επίσης ποσοι τραυματισμοί θα επανέλθουν σε διάστημα 2 ημερών; Ασε που ο καλός 1τος θα χάνει επίτηδες απο τον 4το για να βγάλει περισσότερα λεφτά στο 3το μάτς στην έδρα του -οπως γίνεται αναπόφευκτα μερικές φορές στους τελικούς, αλλα με πολύ μεγαλύτερο ρίσκο- Για πολλούς λόγους νομίζω πως δεν μπορεί να γίνει αυτή η αλλαγή.

Τέλος, σταματήστε να μαλλώνετε. Μας κουράσατε. Και το πόσο καλός παίκτης ειναι κάποιος ειναι συνάρτηση του χρόνου που παίζει, της κατηγορίας που βρήσκεται και των παικτών που έχει. Παίζω -ουσιαστηκά για την άνοδο στην ΙΙ πιστεύω- εναντίων ομάδας που παίζει διπλάσιες σεζόν απο μένα. Ειναι καλύτερη ομάδα, αλλα αν σκεφτείς πόσο καιρό παιζει δεν ειναι και τοοοσο καλή ομάδα...
ΥΓ.Δεν το λέω υποτιμητικά για το παιδί, ισως απλά δεν αφιερώνει πολύ χρόνο στο παιχνίδι, ενα παράδειγμα ήταν για να σταματήσουν την καραμέλα του "Ποσο καιρό παίζεις το παιχνίδι εσύ ρε;"

Παιχνίδι είναι και τίποτα παραπάνω..αν είσαι καλός εδώ τι σημαίνει;; ΤΙΠΟΤΑ
Αν περνάς όμορφες στιγμές που απλά ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ την ζωή σου και δεν γίνονται σκοπός της τότε είναι τέλειο!
Καλή συνέχεια αδέρφια!

I love this game!
From: nikos64

This Post:
00
106827.41 in reply to 106827.28
Date: 8/26/2009 12:14:01 PM
Overall Posts Rated:
303303
"Σκιζεις" βλεπω στις εξετασεις που δινεις....Τωρα το ποσο παιζεις αρμοδιος ειναι ο παυλαρας και τα δεδομενα...

This Post:
00
106827.42 in reply to 106827.40
Date: 8/26/2009 12:23:30 PM
Overall Posts Rated:
303303
Συμφωνω Όταν κάτι ισχύει για όλους το ίδιο δεν νομίζω οτι μπορεί να χαρακτηριστεί άδικο

This Post:
00
106827.43 in reply to 106827.40
Date: 8/27/2009 6:49:37 AM
Overall Posts Rated:
77
Αγαπητέ φίλε,

Άν βγείς 5ος θα μπορούσε το παιχνίδι να προσθέσει φιλικά παιχνίδια απο τα οποία οι ομάδες θα πληρώνονται. Άλλωστε για μένα στα φιλικά πρέπει κανονικά να βγάζεις χρήματα απο εισιτήρια. Και κανονικά έτσι δεν γίνεται; Και επειδή όλες θα θέλουν να παίζουν μόνο εντός, αυτό να μην επιτρέπεται. Να δίδονται εναλλάξ εντός-εκτός τα φιλικά. Άρα δεν χρεοκοπείς όπως λανθασμένα, κατ' εμέ, είπες. Άν θέλει ο 1ος να χάνει απο τον 4ο, δικαίωμά του. Δεν μπορείς να το απαγορεύσεις. Κατα τα άλλα. Εγώ δεν μάλωσα, ούτε και ο GoldenJax, άλλοι μας την είπαν. Καλύτερα να την λές σε εκείνους παρά να λές "Τέλος, σταματήστε να μαλλώνετε. Μας κουράσατε." Γιατί τελικά καταλήγεις να την λές σε άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Ελπίζω το παράδειγμα και η "καραμέλα" να μην πήγαινε για εμάς.

Σίγουρα είναι παιχνίδι και το παίζεις για να συμπληρώνουν τη ζωή σου. Σκοπός μου δεν είναι να κερδίσω τον Ασυγκράτητο, πίστεψε με.

Εύχομαι σε όλες τις ομάδες που παίζουν ακόμα Play off καλή τύχη και άνοδο ή αποφυγή του υποβιβασμού.

ΦΙΛΙΚΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ