Nie rozumiem troszkę Twojego oburzenia.
Dla mnie tematu NT i jej wyników, powołań, skilli, słowem wszystkiego, by nie było gdyby m4ti sam tego tematu nie zasygnalizował w pierwszym PIERWSZYM poście tego wątku.
Chciał na tej fali zdobywać głosy, to dostał pytania dotyczącego tego fragmentu jego działalności.
Jak sprawdzisz wątek debaty o wyborach U21 to zobaczysz, że póki sam zainteresowany nie wyciągnął tematu NT, nie było go w moich pytaniach, mimo że przecież każdy zainteresowany wie/widzi kto jest w Twoim otoczeniu.
Mówisz że nasza (moja i al_saida) obecnośc tutaj ma zdyskredytować m4atiego jako kandydata.
Pomyślmy, pierwszą osobą do której się przyczepiłem w tych wyborach był obecny selekcjoner i zarazem kandydat. Poszło o 2 kadencję. Nikt nie podchwycił, nikt nie dociekał, to co sam mam w kółko gadać o tym?
Nie mój biznes, ja zadałem pytanie, dostałem odpowiedź, czy mnie ona wystarczyła czy nie, to już inna bajka.
To, że wszyscy inni nie chcą zadawać pytań, to już nie moja sprawa, dziwi mnie że wątek Leszka świeci pustkami, ale widać nikomu się nie chce zajmować sprawami kadry, trudno.
Fajnie że w sprawach reprezentacji zrobiła się klika na zasadzie MY jesteśmy ci dobrzy bo mamy guziki, WY jesteście ci źli bo ich nie macie.
A teraz wychodzisz/wychodzicie (?) z założenia że kto nie jest z wami ten przeciwko wam.
Czyli jeżeli ktoś widzi mankamenty to ma siedzieć grzecznie i ani mru mru?
Jak mam coś do napisania to to pisze, i tyle, jak sie komuś nie podoba to niech dalej uparcie wciska w ocenach postów jedynki :) To nawet zabawne jest :D
Aha, i na koniec Siły Ciemności pozdrawiają z Gwiazdy Śmierci, imperium kontratakuje normalnie :D
Last edited by hatchet at 9/14/2009 9:41:36 AM