(poza tytanem pracy kozlikiem4 ale on sam wręcz mnie prosił o nowych graczy:)
Nie no chyba Cię nie prosiłem:P Zgłosiłem się po prostu:D Póki mam w miare czas...a przede wszystkim chęci to działam;-P Tak naprawdę tych zawodników, których mam nie ma za wiele, a skoro aimar rezygnował z PF-ów to stwierdziłem, że jak i tak biorę C to jak wezmę też PF-ów to to nie wiele więcej mnie obciąży. Poza tym i tak jak do tej pory z tych moich baz to więcej PF-ów niż C wychodzi;P Tych co mam wydaje mi się, że dobrze ogarniam więc myślę, że i z tym rocznikiem sobie poradzę. W następnym już C i PF-ów nie biorę:P Włączam BB, a tu po raz kolejny 20 maili:) Ale tak naprawdę to tylko na początku jest sajgon:) Później już jest spokojniej. Przy okazji informacji o skokach bez problemu można się zająć każdym z osobna i poświęcić każdemu tyle czasu ile trzeba. Jak ktoś potrzebuje to nawet gg dostaje:D Także zapewniam, że nikt nie pozostanie bez opieki:) Jak ich wziąłem to dlatego, że wiem że dam radę:P
@vinnie_jones
Popieram. Ja też jestem za tworzeniem zawodników zadaniowych. Jutro wypełnię skille tych zawodników na każdej pozycji bo dzisiaj już idę spać:)
Last edited by kozlik4 at 12/28/2009 9:15:04 PM