3 ώρες πριν τα ματς και κανένας δεν έχει δώσει προγνωστικά...Ας κάνω πρώτος εγώ την προσπάθεια!
Κυνηγοί-Σέρρες: Μίνι ντέρμπι, δυνατές ομάδες και οι δύο, θα πάω με την έδρα. 1 με 10 πόντους διαφορά
Champions-Καμίνια: Δεν έχει άσχημη ομάδα ο νεοφώτιστος μας, απρόβλεπτα τα Καμίνια, θα πάω με έδρα ξανα, 1 με 4-6 πόντους διαφορά!
Αίζ-Βόλος: Ο Χάρης κατέβασε τα δεύτερα και έπαιξε χαλαρά το Σάββατο, οπότε με τους βασικούς και ανεβασμένη διάθεση δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, αν και είναι καλή ομάδα ο Βόλος, 1 με 15 πόντους διαφορά
Λεναρνιακός-Stone: H μεγάλη δύναμη του ομίλου πιστεύω θα τα καταφέρει, 2 με 15 πόντους διαφορά
Ηρακλής-Λιοντάρια: Ανεβασμένη ομάδα τα λιοντάρια, δύσκολο μάτς για Ηρακλή, θα πάω στο 2 με 8-10 πόντους διαφορά
Δόξα-Στάνη: Δεν έχω σε μεγάλη υπόληψη την Στάνη, πιστεύω θα τα καταφέρει η Δόξα και λόγω έδρας, 1 με 6-8 πόντους διαφορά!
Αρης-Dadi: Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη, ξεκάθαρο φαβορί ο Dadi, 2 με 15-20 πόντους διαφορά
Αστερίες-Αγορ: Το ντέρμπι της αγωνιστικής, δύσκολος αντίπαλος ο Στέφανος, όμως μετά την φυγή του Βύντρα, του Καραγκούνη και των άλλων παιδιών, πιστεύω θα τα καταφέρω! :-p Ελπίζω στο 2 με 6-8 πόντους διαφορά...
PS: Οι φοιτητές του ομίλου, θέλετε να μας πείτε τι σπουδάζετε?Αν όχι, no problem! :-)