BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.33 in reply to 148802.32
Date: 7/4/2010 10:17:24 PM
Overall Posts Rated:
7676
Χαρης 6 μαθητης νηπιαγωγειου...:ΡΡΡ,τα χρειαστηκατε ε "παππουδες"?Σας πειραζω..22 ειμαι και φοιτητης μαζι.Μετα απο ενα φανταστικο σαββατοκυριακο στα εξωτικα ελληνικα μερη,γυρισα εσπευσμενα γιατι μου ειπαν οτι παρα τις ρητες εντολες μου η ομαδα κατεβηκε με τα δευτερα και επαιξε χαλαρα(εχουμε και ενα αδιαβλητο του πρωταθληματος να υπερσαπιστουμε...),αποτελεσμα?Μια πολυ μεγαλη ηττα,η οποια βεβαια θα ερχοταν καποια στιγμη οποτε...Τεπσα οσον αφορα τα αλλα παιχνιδια,τα καμινια μου την εκαναν την δουλεια ενω τα υπολοιπα κυλησαν φυσιολογικα με εξαιρεση την νικη της στανης που ειναι μεν φυσιολογικοτατη αλλα το ειχα δωσει αναποδα το σημειο..Παντως βλεω εναν σεβαστο μεσο ορο ηλικιας οποτε θα μπορουμε να συζητησουμε 2-3 πραγματακια με μεγαλυτερη ευκολια..Δεν γραφω πολλα γιατι μολις γυρισα και θελω να κοιμηθω αλλα θα επανελθω για περισσοτερα συντομα...Καληνυχτα παιδες

This Post:
00
148802.34 in reply to 148802.33
Date: 7/6/2010 8:44:50 AM
Overall Posts Rated:
4141
3 ώρες πριν τα ματς και κανένας δεν έχει δώσει προγνωστικά...Ας κάνω πρώτος εγώ την προσπάθεια!

Κυνηγοί-Σέρρες: Μίνι ντέρμπι, δυνατές ομάδες και οι δύο, θα πάω με την έδρα. 1 με 10 πόντους διαφορά

Champions-Καμίνια: Δεν έχει άσχημη ομάδα ο νεοφώτιστος μας, απρόβλεπτα τα Καμίνια, θα πάω με έδρα ξανα, 1 με 4-6 πόντους διαφορά!

Αίζ-Βόλος: Ο Χάρης κατέβασε τα δεύτερα και έπαιξε χαλαρά το Σάββατο, οπότε με τους βασικούς και ανεβασμένη διάθεση δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, αν και είναι καλή ομάδα ο Βόλος, 1 με 15 πόντους διαφορά

Λεναρνιακός-Stone: H μεγάλη δύναμη του ομίλου πιστεύω θα τα καταφέρει, 2 με 15 πόντους διαφορά

Ηρακλής-Λιοντάρια: Ανεβασμένη ομάδα τα λιοντάρια, δύσκολο μάτς για Ηρακλή, θα πάω στο 2 με 8-10 πόντους διαφορά

Δόξα-Στάνη: Δεν έχω σε μεγάλη υπόληψη την Στάνη, πιστεύω θα τα καταφέρει η Δόξα και λόγω έδρας, 1 με 6-8 πόντους διαφορά!

Αρης-Dadi: Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη, ξεκάθαρο φαβορί ο Dadi, 2 με 15-20 πόντους διαφορά

Αστερίες-Αγορ: Το ντέρμπι της αγωνιστικής, δύσκολος αντίπαλος ο Στέφανος, όμως μετά την φυγή του Βύντρα, του Καραγκούνη και των άλλων παιδιών, πιστεύω θα τα καταφέρω! :-p Ελπίζω στο 2 με 6-8 πόντους διαφορά...

PS: Οι φοιτητές του ομίλου, θέλετε να μας πείτε τι σπουδάζετε?Αν όχι, no problem! :-)

This Post:
00
148802.35 in reply to 148802.34
Date: 7/6/2010 10:08:59 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ας δωσουμε λοιπον και μες μια φοιτικη-φυσικοθεραπευτικη προβλεψη:Ρ...

Κυνηγοι-Σερρες:Για καποιον ανεξηγητο λογο θα παω και εγω με τον ασσο.Οι κυνηγοι ειναι η πιο σοβαρη ομαδα απο τις 2ης ταχυτητας στον ομιλο και με εμπνεουν γι 2η σερι νικη..6-13

Champions-Kaminia:Δεν τα βλεπω τα καμινια πολυ δυνατα φετος..Νομιζω θα παλεψουν για την σωτηρια τους,αρα τι σημαινει αυτο?Δυτνατη διαθεση και παει για το διπλο σημερα...Διπλο με 6-14

Αιζ-Βολος:Ο Χαρης λεει να κανει μια νικη σημερα,αλλα και να μην την κανει δεν χαθηκε ο κοσμος..Δυσκολος αντιπαλος η νικη αλλα απαντα πιστευουμε στις δυναμεις μας..Ασσος με 8-16

Λενιαρνιακος-Στονε:Δεν πιστευω οτι μπορει ο συμπαθεστατος λενιαρνιακος να προβαλει καμια αντισταση...Νικη με 15+

Δοξα-Στανη:Για ακομη ενα παχνιδακι νομιζω οτι δενθα υποστηριξω την Στανη που περα απο την πρωτη της χρονια εδειξε καποια σημαδια μεγαλης ανισορροπιας αποδωσης και ελλειψης σταθεροτητας..Ισως να κανω και λαθος αλλα Ασσος με 7-14

Αρης-Δαδι:Ο ανανεωμενος και αποφασισμενος Δαδι οφειλει κατι τετοια παιχνιδια να τα καθαριζει ευκολα..Διπλο με 8-16

Αστεριες-ΑΓΟΡ:Εναι εκτος εδρας το παιχνιδι για τον ΑΓΟΡ και ισως να κρυβει παγιδες..Ωστοσο μαλλον θα παω με το διπλο αν και οι Αστεριες εχουν καλη ομαδα..2 λοιπον με 8-16

This Post:
00
148802.36 in reply to 148802.35
Date: 7/6/2010 3:36:47 PM
Overall Posts Rated:
2525
Γεια σας παλιαρια.
Ακομα μια ηττα, αλλα οχι τοσο βαρια οσο φενετε, μιας και επαιξα χαλαρα και με αρκετους απο την δευτερη επιλογη.Εκ του αποτελεσματος πιθανον να εχανα με μικροτερη διαφορα.Εχω εντοπισει πλεον το προβλημα που εχω και θελω να πιστευω οτι θα μπορεσω να σωσω την παρτιδα.Συνχαρητηρια σε οσους κερδισαν!!

This Post:
00
148802.37 in reply to 148802.35
Date: 7/6/2010 5:49:10 PM
Overall Posts Rated:
7676
Εγω παντως νομιζω οτι σημερα εκανα το απολυτο...8 στα 8 και καποια ειναι μεσα και στις διαφορες..Τα περισσοτερα νομζω ειναι αυτα..Καλη αρχη καναμε,οποτε οτι χρειαζεστε σε μενα ε?Απο σχολιασμο,ειναι πολυ νωρις ακομη,ξεκαθαριζουν τα πραγματα βεβαια και νομιζω ειναι η πρωτη χρονια που εχω στο μυαλο μου την τελικη καταταξη απο τωρα...Δεν θα σας την πω ομως ,να ζηλευετε...Παμε τωρα για τα ωραια απο βδομαδα που αρχιζουν και τα DMI να αλλαζουν...Μιλαμε παιδες...

This Post:
00
148802.38 in reply to 148802.37
Date: 7/7/2010 5:24:05 AM
Overall Posts Rated:
11
Να συστηθώ και εγώ για όσους δεν με ξέρουν. Γιάννης 29 Φυσικός.
Προβλέπω δυνατό πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν με βάση και με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα (από το σχόλιο αυτό εξαιρούνται τα 2 "γατάκια" που κατέβηκαν με τον ΑΓΟΡ "για να απολαύσουν το μπάσκετ" χεχε]). Για να βοηθήσω και εγώ λίγο στο να γίνει κουβέντα θέτω την ερώτηση: Πόσους παίκτες θεωρείτε ότι είναι το ιδανικό να έχετε στο ρόστερ σας;
Αυτά προς το παρόν!

Last edited by silencer at 7/7/2010 5:26:30 AM

This Post:
00
148802.39 in reply to 148802.38
Date: 7/7/2010 6:27:05 AM
Overall Posts Rated:
1717
Φυσιολογικα τα χθεσινα αποτελεσματα..Οπως ειχα πει στον φιλο μου τον Γιωργο δεν θα ειμαι ανταγωνιστης του φετος..δεν ειναι ακομα η ωρα μου..βεβαια καλα θα κανει να ανεβει φετος γιατι του χρονου δεν εχει την ιδια αντιμετωπιση :))..Νομιζω και φετος ο δικος μας ομιλος θα ειναι ο πιο αμφιρροπος..Απο το Σαββατο θα δουμε ποιοι μανατζερ κανουν καλη χρηση του ροστερ τους και ποιοι οχι..
Φιλε Γιαννη για μενα το ιδανικο ροστερ ειναι 12 παιχτες..Να υπαρχουν 2 back ups για καθε περιπτωση..

This Post:
00
148802.40 in reply to 148802.39
Date: 7/7/2010 8:05:14 AM
Overall Posts Rated:
7676
Λοιπον,εγω σχολιασα απο χθες αλλα με προκαλειτε να ξαναμιλησω...Εδω μας αποκαλουν "γατακια" ενω μας εχουν δωσει τοβν τιτλο του MVC οποτε σε αυτην τη συμπεριφορα ενα μονο μπορω να καταλαβω...Μας φοβουνται..Ολο το Τσο και η φυσικη ειναι μαζι μας ενω καμια μαυρη τρυπα δεν καταφερε ακομη να μας τραβηξει μεσα της παρα την οικονομικη κριση και το υπεραριθμο ροστερ μας...Και βεβαια το τελευταιο ειναι πασα στον εαυτο μου για να σχολιασω τα οσα ειπε ο Γιαννης,καθως το ροστερ σου εχει παντα να κανει με τους στοχους σου αλλα και με το πως στηνεις την ομαδα σου.Γεγονος ειναι οτι πρεπει να εχεις τους καλυτερους στην καλυτερη ατγωνιστικη κατασταση και ολους τους υπολειπους οσο καλυτερα μπορεις..Το 12 ειναι ενας ιδανικος αριθμος αν κανεις σωστη διαχειρηση και δεν σε νοιαζει το κυπελλο καθως,αν εχεις βεβαια και εκει στοχους το 12 μπορει να γινει και 13-15.Εμενα ενω παλαιοτερα με βολευε το 12-13 περσι ηθελα τουλαχιστον 14 με 2 παικτες απλα για να γεμιζουν για να στηνω σωστα την ομαδα..Οποτε 12-13 το ιδανικο..Αυτα για σημερα...

This Post:
00
148802.41 in reply to 148802.40
Date: 7/8/2010 2:53:25 AM
Overall Posts Rated:
2525
Καλημερα...
Το ιδανικο ροστερ πιστευω οτι πρεπει να εχει12-14 παιχτες το πολυ!
Αυτο που αντιλαμβανομαι εγω ειναι οτι παιζει σηματικο ρολο και η ηλικια των παιχτων.Στηνπερσινη σεζον εκανα μι ανετη πορεια μεπαιχτες μεγαλους σε ηλικια , τωρα στην ΙΙΙ κατηγορια βλεπω οτι απεχω πολυ...:-(
Θελω να πιστευω οτι θα προλαβω να κανω την αλλαγη στη ομαδα ριχνοντας αρκετα το μ.ο. ηλικιας , θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας.....!

This Post:
00
148802.42 in reply to 148802.38
Date: 7/8/2010 3:33:49 AM
Overall Posts Rated:
4141
Πολύ ωραία έθεσε το θέμα με τα γατάκια ο Γιάννης, εγώ είχα σκεφτεί και άλλα μέλη του ζωικού βασιλείου: κοτούλες, φιδάκια, μυρμηγκάκια κτλ! :-p Κατεβείτε ρε...γουρουνάκια δυνατά να γίνει ένα καλό μάτς+ας νικήσει ο καλύτερος!!! :-ppp Περιμένω με τον Dadi να έχουμε ένα καλό ντέρμπι!

Το ιδάνικο ρόστερ όπως σωστά ειπώθηκε έχει να κάνει με τους στόχους, όσοι ασχολούνται με το Κύπελλο πρέπει να έχουν μια 12άδα, γενικά πιστεύω το καλύτερο είναι μια 10αδα με όσο το δυνατό ισοδύναμους παίκτες για να κάνουν rotation στα 2 μάτς τις βδομάδας και άλλα 2 μικρά παικτάκια αναπτυσσόμενα για να παίζουν στον 3ο αγώνα της εβδομάδας.

This Post:
00
148802.43 in reply to 148802.42
Date: 7/8/2010 6:22:32 AM
Overall Posts Rated:
7676
Οποτε λοιπον εμεις απο δω και περα δεν θα μιλαμε,θα βελαζουμε μονο ε?Θα νιαουριζουμε,θα κακαριζουμε και ολα τα σχετικα..Ομως ετσι ειναι,οταν δεν αφηνεις τον αντιπαλο να παρει εκδικηση βραζει μεσα του..ΘΙελω ειδικη αντιμετωπιση φετος στα πλει οφ λοιπον,γιατι απ οτι φαινεται θα ειμαι εκει...Οινκ,οινκ

Οσον αφορα τον φιλο μου τον Αντωνη,τον παλαιωκαστρινο(κοινους γνωστους θα εχουμε εμεις στα σιγουρα),ειναι ενα ρισκο να προσπαθησεις ξαφνικη ανανεωση,οποτε πηγαινε σιγα σιγα και προσπαθησε να μεινεις στην κατηγορια..Πιστευω οτι υπαρχει μια ομαδα χειροτερη και ισως και δυο απο σας,οποτε μετα πρεπει να νικησεις και τους απο δω,και φυσικα καλη διαχειρηση παιδια..Το ξερω οτι θα το μετανιωνω καθε παρασκευη αυτο που θα πω,αλλα οχι πανω απο 70 λεπτα τους παικτες...

Advertisement