Ispadoh iz B3, praktično bez ispaljenog metka, što se kaže. Dobiti 70 poena u prvom poluvremenu zvuči nevjerovatno. Ja kad igram u kupu protiv četvrtoligaša ne mogu mu dati toliko poena. Izgleda da je ova grčka ekipa pravi primjer gdje plata igrača ne govori ništa. Bolji je i nema šta da se doda.
Iako sam na početku rekao da ću osvojiti B3 (naravno šalio sam se, i samo ljudi sa malim koef. Inteligencije su u to mogli povjerovati), ja sam zadovoljan svojom debitantskom sezonom. Ipak ovde učestvuju timovi sa >1M platama, i gotovo je nemoguće ostvariti bolji plasman od ulaska među 32 najbolja. Jedino da kao neki što su radili, tavorim u drugoj ligi 10 sezona, skupljam pare, puštam da me svaki levat dere, pa kad skupim 10 M da se kurčim. To nije moj stil.
B3 me je ove sezone koštala domaćeg kupa i nešto lošijeg plasmana u ligi, jer sam morao čuvati igrače, zbog forme i povreda, ali ne žalim, jer predstavljati svoju voljenu zemlju u ovom prestižnom takmičenju je velika čast. Ali eto, ako ništa drugo, sad poslije ispadanja moći ću se više posvetiti prvenstvu, pa šta bude, ništa ne obećavam, zbog gore već pomenutih.
Ps. Svaka sličnost sa stvarnim paćenicima i debilima, koji se osjećaju prozvanim, je sasvim slučajna.