BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > Δυο χρήστες σε ένα PC

Δυο χρήστες σε ένα PC

Set priority
Show messages by
This Post:
33
227786.34 in reply to 227786.33
Date: 10/13/2012 6:02:56 AM
Overall Posts Rated:
231231
Φίλε AlphaWolf.

Σου έγραψα λίγο παραπάνω, αλλά είδα πως το θέμα το συνεχίζεις.

Καταρχήν να σου συστηθώ στην περίπτωση που δεν με γνωρίζεις από τα forum.

Χρήστης από τη σεζόν 9 στο παιχνίδι, που έχω επίσης banαριστεί για πολλαπλούς λογαριασμούς, οι οποίοι μεταξύ τους δεν είχαν ανταλλάξει ούτε 1 δολάριο.

Αυτό έγινε ακριβώς επειδή οι κανονισμοί το απαγορεύουν. Είχα στείλει και εκείνο το περιβόητο pm που αναφέρθηκε παραπάνω.

Επέστρεψα με το κανονικό μου όνομα, ακριβώς γιατί η ένστανσή μου έγινε αποδεκτή και μου επετράπει η επιστροφή στο παιχνίδι, ανεξάρτητα αν οι αρχικοί λογαριασμοί έκλεισαν.

Θα μπορούσα βέβαια να γυρίσω incognito, αλλά αυτό δεν θα με τιμούσε, γιατί ηθικά δεν αισθάνομαι ένοχος.

Μπορώ λοιπόν να προσεγγίσω την κατάστασή σου ίσως λίγο περισσότερο από τους υπολοίπους.

Με έχουν και μένα κατηγορήσει ως κλέφτη και λοιπούς πολλούς επιθετικούς προσδιορισμούς και η κάθε πλευρά έχει τα επιχειρήματά της.

Κάπου εκεί όμως σταματάνε τα κοινά μας.

Οι λόγοι για τους οποίους συνυπήρχαν πολλαπλοί λογαρισμοί από το IP μου ήταν ξέχωρος από το χώρο των μεταγραφών.

Δεν ξέρω τις προηγούμενες συναλλαγές για τις οποίες banαρίστηκαν οι ομάδες σου, αλλά όλοι μας θα πρέπει να προσέχουν τις μεταγραφές που γίνονται ακόμα κι αν είμαστε σωστοί.

Τώρα τις παράτησαν οι χρήστες τους, έγινε καταγγελία και υπήρξε διόρθωση τιμής και κλείσιμο εκείνων, δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Τα παραπάνω τα έγραψα για να σου δείξω πως δίνεις δικαιώματα.

Μη μου πεις για εύρος τιμών και φυσιολογικές τιμές, γιατί την αγορά την γνωρίζω αρκετά καλά και γενικά το οικονομικό κομμάτι του παιχνιδιού, ώστε να μπορώ να υπολογίζω ακριβώς την αξία ενός παίκτη. Μεταγραφές εκατομμυρίου δεν είναι απλά διευκόλυνση, είναι πρόκληση προς τους υπολοίπους.

Δεν έχω ούτε γω δει ακόμα στο δεύτερο ταξείδι μου στο παιχνίδι 1 μύριο στο ταμείο για μεταγραφή και είμαι ήδη ΙΙΙ και ανεβαίνω ΙΙ. Κι αυτό γιατί σε ομάδες κάτω της ΙΙ απλά δεν χρειάζονται. Ρίχνεις το μύριο στο γήπεδο.

Στα μάτια μου είσαι απλά ένας χρήστης που προσπάθησε και προσπαθεί να βγάλει έυκολο κέρδος και θυμίζεις την παροιμία "φωνάζει ο κλέφτης" (μου το έχουν πει και μένα, μην αγχώνεσαι)

Από δω και πέρα έχεις 4 επιλογές

Α) Διαβάζεις το μήνυμά μου σαν καθαρό μήνυμα επίθεσης και ξεκινάς αμέσως την αντεπίθεση απέναντι στον "νέο" εχθρό σου με διάφορα επίθετα και επιχειρήματα για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Δυστυχώς είναι η ευκολότερη επιλογή.
Β) Αδιαφορείς πλήρως με αυτό και δεν ασχολείσαι καν, γιατί "δεν αξίζει καν να ασχοληθώ με αυτόν τον βλάκα"
Γ) Συνεχίζεις με παρωπίδες να πρεσβεύεις πως αφού οι κανονισμοί είναι έτσι, το παρατάω κι αρκετά ασχολήθηκα με αυτό το χαζό διαδικτυακό παιχνίδι με τα τόσα λάθη στον κώδικά του.
ή
Δ) Κατανοείς τα λάθη του παρελθόντος, μαθαίνεις από αυτά, τα σταματάς (εννοείται) και ξεκινάς να μαθαίνεις το παιχνίδι, ρωτώντας για τακτικές, παίκτες, χαρακτηριστικά, γήπεδο και οικονομία γενικότερα, διαβάζεις τα post εξέχοντων χρηστών που είναι αναρτημένα σε δημόσια φόρουμ και όχι σε ομοσπονδίες και θα δεις πως και το παιχνίδι θα ευχαριστηθείς και συ περισσότερο και μεγαλύτερη ικανοποίηση θα αισθάνεσαι όταν όχι απλά θα νικάει η ομάδα σου, αλλά θα καταλαβαίνεις και το γιατί.

Εύχομαι να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Last edited by EGM-Nickleon at 10/13/2012 6:31:12 AM

This Post:
11
227786.35 in reply to 227786.34
Date: 10/13/2012 6:23:12 AM
Ionikos Lamias
IV.20
Overall Posts Rated:
9999
Απαγορευετε να εχεις 2 οι περισσοτερες ομαδες ασχετα αν δεν κανουν μεταγραφες μεταξυ τους
Μετα απο 45 με 50 μερες νομιζω σου επιτρεπουν να κανεις αλλη ομαδα κ μπορεις να την ονομασεις οπως θες κ αν θες βαζεις κ το παλιο σου ονομα
Οταν μια ενσταση γινετε αποδεκτη τοτε παιρνεις πισω την ομαδα σου

This Post:
00
227786.36 in reply to 227786.35
Date: 10/13/2012 9:08:22 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
336336
Και γώ μπαναρίστηκα (όχι μπανιαρίστηκα) για άλλους λόγους όμως, όχι για πολλαπλούς λογαριασμούς, κλέψιμο :). Άρα και γώ έχω εμπειρία.