καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε όλους μας.
στους μπλε είναι πάντα κάπως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Βόλος και Βομβάυ πάνε τελικό κάθε χρόνο και έτσι αναμένεται και φέτος, όπου και πάλι μεγάλο φαβορί θα είναι η ομάδα του Δημήτρη. ένα σχόλιο όμως εδώ. Τσόχα με τις επεκτάσεις που έχεις κάνει και το χαμηλό σου μπάτζετ δημιουργείς προσδοκίες για άνοδο του χρόνου ή του παραχρόνου όταν ακι αποφασίσεις να ανεβάσεις τους μισθούς που πληρώνεις για παίκτες.
σε εμάς τους κόκκινους ο Μαρσιπαϊκός έχει τραυματία παικταρά του κι αυτό είναι σοβαρό πλήγμα. ο Τιπ εξάλλου έχει μπόλικη εμπειρία από τέτοια ματς και δείχνει έτοιμος για την πρόκριση. Στο δικό μου με τον ΚΤΠ τώρα , απλά θα θυμίσω ότι εντός έδρας με νίκησε με 23 πόντους πρόσφατα. επίσης θα θυμίσω πως έχω ηττηθεί φέτος και από ΤΙΠ και από Μαρσιπαϊκό. χμμμ
είμαι φαβορί σίγουρα για να φτάσω τελικό, αλλά δεν θα αποτελέσει έκπληξη τυχόν αποτυχία μου.
αν τώρα φτάσω τελικό με αντίπαλο τον Δημήτρη, θα έχουμε σκληρά ματς όπως και τα 3 προηγούμενα που έχουμε δώσει. έχω το 3/3 απέναντί του με διπλά μάλιστα, αλλά το ένα στην παράταση, το άλλο με διπλή διαφορά διάθεσης, και το 3ο επίσης με πολύ μικρή διαφορά.
αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι για πρώτη φορά δεν υπήρξε ομάδα που ενισχύθηκε την τελευταία στιγμή. εγώ έναν κοντό για τον πάγκο πήρα με 70,000 αγορά και 12,000 μισθό. αυτό ήταν όλο. κοίταξα και για ψηλό για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν είχα το κεφάλαιο να αποκτήσω κάτι που να μου αρέσει πραγματικά. αντίθετα όλοι μας θυμόμαστε πέρσι τις αγορές της Πέλλας και πρόπερσι τις 2 αγορές βασικών του Γκέθο προς το τέλος ή ακόμα ακόμα και την εκτόξευση του μπάτζετ του ΚΤΠ. δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην έλλειψη χρημάτων, αλλά μου άρεσε προσωπικά.
κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι τα κοντά μας ρόστερ όσων διεκδικούμε άνοδο που εύκολα που μπορεί να καταδικάσει όσους δουν παίκτες τους να τραυματίζονται.
στην ουρά επίσης θα έχουμε ωραίες μάχες. θα περιμένουμε τα σημερινά δείγματα γραφής πρώτα για να βγάλουμε συμπεράσματα.
αυτά από εμένα για την ώρα. καλή διασκέδαση να έχουμε κυρίως και είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε να έχουμε όραμα για την επόμενη μέρα. η άνοδος ή ο υποβιβασμός κρατούν μια μέρα. το κυνήγι των στόχων κρατάει μια σεζόν κάθε φορά!