BuzzerBeater Forums

Hellas - III.10 > Season 23

Season 23

Set priority
Show messages by
This Post:
11
237479.33 in reply to 237479.32
Date: 5/4/2013 8:23:38 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Kαλή Ανάσταση σε όλους και να χαιρόμαστε τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε.

Χρόνια Πολλά!

This Post:
00
237479.34 in reply to 237479.32
Date: 5/4/2013 1:46:50 PM
Overall Posts Rated:
7474
καλη ανασταση!ακομα ενα συγκλονιστικο ματς για την ομαδα μου αποψε,συγχαρητηρια στον μετεωριτη που διπλωσε τις νικες του απεναντι μου.μαλλον θα κλαταρουν σιγα σιγα τα γεροντια μου...

This Post:
22
237479.35 in reply to 237479.34
Date: 5/11/2013 6:45:44 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Pre game 18ης Αγωνιστικης

Μπλε

Χαρλεμς-Σαβουρα
Οι χαρλεμς παρα το κακο τους ξεκινημα εχουν μια σταθερη ανοδικη πορεια το τελευταιο διαστημα και μπορουν να πισαουν μια στανταρ καλη αποδοση...ειναι αρκετα δυνατοι μεσα στο καλαθι και στα ριμπαουντ...Απο την αλλη η Σαβουρα κανει τον τελευταιο καιρο(ας μου επιτραπει η εκφραη) αψυχολογητες κινησεις με συνεχης αγοραπωλησιες νεαρων παικτων.Θεωρω πως οι χαρλεμς εχουν το πανω χερι

Βολος-Προπαιν
Δυο πολυ καλες ομαδες...Τα λιονταρια του Βολου εχουν αγριεψει το τελευταιο διαστημα και καπαρωσαν απο νωρις τη δευτερη θεση χωρις καλα καλα να το θελουν..Απο την αλλη οι ατυχοι λογω τραυμαισμων πραπαιν δειχνουν ετοιμοι για ολα...Δινω ενα μικρο προβαδισμα στο Βολο αν και ολα θα φανουν στο παρκε.

Χαρντσομερς-Πανελεφσινιακος
Δε θα σχολιασω πολλα εδω καθως μετα το μινι ξεπουλημα του πανελευσινιακου θεωρω πως οι χαρντσομερς δε θα εχουν κανενα προβλημα να παρουν τη νικη

Βομβαυ-Μετεωρα

Η ομαδα μου δοκιμαζεται σημερα με ενα απο τα φαβορι για την ανοδο..Σαφως οι Βομβαυ εχουν το πανω χερι..Καιρος να δοκιμασουμε καποιες αλλαγες σε συστηματα και να κανουμε λιγ προπονιση

Κοκκινοι

Μωλος-Μπιριμπακηδες
Ισως μερικες σεζον πιο πριν αυτο το παιχνιδι να ηταν ενα μεγαλο ντερμπι της Α1...Σημερα οι δυο αυτες ομαδες δοκιμαζονται χωρις καποιο ιδιαιτερο ενδιαφερον για το πρωταθλημα..παρολα αυτα πιστεω θα ειναι ενα καλο παιχνιδι.΄.Θα πω μπιριμπακηδες

Παναθας-Μαρπισαικος
Χωρις να υποτιμησω την εξαιρετικη προσπαθεια του παναθηναικου πιστευω οτι η διαφορα των ομαδων ειναι αρκετα μεγαλη και ετσι θα δωσω μια σχετικη ανετη νικη στον Μαρπισαικο

Τιπ-Κτπ
Ντερμπι βρωμαει απο μακρια...Κανενα βαθμολογικο ενδιαφερον για τον κτπ καθως δεν μπορει να διεκδικησει κατι παραπανω απο την 4 θεση αλλα σαφως πρεπει να διατηρηθει..Απο την αλλη οι πολυ δυνατοι τιπτονερς θα μπουν σαν σκυλοι να διεκδικησουν το παιχνιδι καθως μετα την τριπλη ισοβαθμια καπου αχνοφαινεται η κορυφη

Στελιος-Τιγρηδες
Απροβλεπτος ο Στελιος με ηττες σε θεωριτηκα ευκολα παιχνιδια γι αυτον...Θα πονταρω στο διπλο αλλα για να δουμε..Ισως κραταει δυναμεις για την τελικη κουρσα που θα κρινει τον πρωταθλητη

Last edited by Meteoritis at 5/11/2013 6:48:50 AM

This Post:
00
237479.36 in reply to 237479.35
Date: 5/11/2013 8:25:22 PM
Overall Posts Rated:
162162
Φτιαξε ρε παιδια ενα πολ να ψηφισουμε ποιος θα παρει τον τιτλο.. :Ρ

Καποτε οργανωνα και τα βραβεια της κατηγορίας εδω (ασχετα αν δεν συμετείχε σχεδον κανεις)...

This Post:
00
237479.37 in reply to 237479.36
Date: 5/19/2013 5:21:49 PM
Overall Posts Rated:
110110
Για να μας υπενθυμίσει τα χάλια της μηχανής την περασμένη σεζόν με τους πολλούς μακροχρόνιους τραυματισμούς, έστειλε και ένα νέο τραυματισμό του SG για 2 βδομάδες, ακριβώς 1 βδομάδα πριν τα πλει-οφ....εις υγείαν

From: tsohas

This Post:
11
237479.38 in reply to 237479.1
Date: 5/28/2013 3:29:18 AM
Overall Posts Rated:
7474
Ακομα μια σειρα πλει-οφ ξεκινα σημερα,η ομαδα μου θα παιξει για 8η!! συνεχομενη φορα στον ημιτελικο του μπλε ομιλου.προβλεπω ανετες επικρατησεις των γηπεδουχων fay και bombay,ενω το ματς της ημερας σιγουρα θα γινει μεταξυ μαρπησαικου και τιπτονερς.οσον αφορα το δικο μου ματς πιστευω εχω το πλεονεκτημα λογω του τραυματισμου του μιχαλακεα των προπειν,αλλα ο διασυρμος που ειχα υποστει λιγο καιρο πριν απ τον αντιπαλο δεν αφηνει περιθωρια εφησυχασμου.παντως ισως για πρωτη φορα κατεβαινω χωρις αγχος καθοτι δεν γινεται να χτυπησω την bombay εκτος,αρα και να περασω...

From: stelaios

This Post:
00
237479.39 in reply to 237479.38
Date: 5/28/2013 10:19:55 AM
Overall Posts Rated:
10001000
καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε όλους μας.

στους μπλε είναι πάντα κάπως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Βόλος και Βομβάυ πάνε τελικό κάθε χρόνο και έτσι αναμένεται και φέτος, όπου και πάλι μεγάλο φαβορί θα είναι η ομάδα του Δημήτρη. ένα σχόλιο όμως εδώ. Τσόχα με τις επεκτάσεις που έχεις κάνει και το χαμηλό σου μπάτζετ δημιουργείς προσδοκίες για άνοδο του χρόνου ή του παραχρόνου όταν ακι αποφασίσεις να ανεβάσεις τους μισθούς που πληρώνεις για παίκτες.

σε εμάς τους κόκκινους ο Μαρσιπαϊκός έχει τραυματία παικταρά του κι αυτό είναι σοβαρό πλήγμα. ο Τιπ εξάλλου έχει μπόλικη εμπειρία από τέτοια ματς και δείχνει έτοιμος για την πρόκριση. Στο δικό μου με τον ΚΤΠ τώρα , απλά θα θυμίσω ότι εντός έδρας με νίκησε με 23 πόντους πρόσφατα. επίσης θα θυμίσω πως έχω ηττηθεί φέτος και από ΤΙΠ και από Μαρσιπαϊκό. χμμμ

είμαι φαβορί σίγουρα για να φτάσω τελικό, αλλά δεν θα αποτελέσει έκπληξη τυχόν αποτυχία μου.

αν τώρα φτάσω τελικό με αντίπαλο τον Δημήτρη, θα έχουμε σκληρά ματς όπως και τα 3 προηγούμενα που έχουμε δώσει. έχω το 3/3 απέναντί του με διπλά μάλιστα, αλλά το ένα στην παράταση, το άλλο με διπλή διαφορά διάθεσης, και το 3ο επίσης με πολύ μικρή διαφορά.

αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι για πρώτη φορά δεν υπήρξε ομάδα που ενισχύθηκε την τελευταία στιγμή. εγώ έναν κοντό για τον πάγκο πήρα με 70,000 αγορά και 12,000 μισθό. αυτό ήταν όλο. κοίταξα και για ψηλό για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν είχα το κεφάλαιο να αποκτήσω κάτι που να μου αρέσει πραγματικά. αντίθετα όλοι μας θυμόμαστε πέρσι τις αγορές της Πέλλας και πρόπερσι τις 2 αγορές βασικών του Γκέθο προς το τέλος ή ακόμα ακόμα και την εκτόξευση του μπάτζετ του ΚΤΠ. δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην έλλειψη χρημάτων, αλλά μου άρεσε προσωπικά.

κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι τα κοντά μας ρόστερ όσων διεκδικούμε άνοδο που εύκολα που μπορεί να καταδικάσει όσους δουν παίκτες τους να τραυματίζονται.

στην ουρά επίσης θα έχουμε ωραίες μάχες. θα περιμένουμε τα σημερινά δείγματα γραφής πρώτα για να βγάλουμε συμπεράσματα.

αυτά από εμένα για την ώρα. καλή διασκέδαση να έχουμε κυρίως και είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε να έχουμε όραμα για την επόμενη μέρα. η άνοδος ή ο υποβιβασμός κρατούν μια μέρα. το κυνήγι των στόχων κρατάει μια σεζόν κάθε φορά!

From: Getho

This Post:
00
237479.40 in reply to 237479.39
Date: 5/28/2013 10:48:29 AM
Overall Posts Rated:
162162
Στέλιο η πρώτη μου αγορά εγινε την 10η αγωνιστικη πρίν τα μισα δηλαδη και η 2η 5 αγωνιστικές πριν το τελός της κανονικής περιόδου.. Εκτος αυτου δεν ηταν αγορές μιας χρήσης αλλα παιχτες που χρειαζόταν η ομάδα μου βασει αγωνιστικου σχεδιασμου... Αποδειξη αποτελεί οτι τον εναν τον κρατησα σχεδον 1,5 σεζόν και ο 2ος βρίσκεται 2,5+ σεζον στην ομαδα μου και συνεχίζει...

Εψαχνα καιρό παίχτες που να ταιριάζουν στην αγωνιστικη φιλοσοφία της ομαδος μου... Οπότε η συγκριση σου με αδικεί λιγάκι.. :Ρ

Καλη επιτυχία παίδες και ο καλύτερος ας το πάρει!

This Post:
00
237479.41 in reply to 237479.40
Date: 5/28/2013 10:56:34 AM
Overall Posts Rated:
10001000
δεν πάω να σε αδικήσω. πήρες τον Μπιλάν που τον έχεις ακόμα και έναν ψηλό τούμπανο για την ΙΙΙ.

κι εγώ όταν ήμουν στην IV πχ είχα ψωνίσει έναν ψηλό με προοπτική και να αυξήσω τις πιθανότητές μου αλλά και να τον κρατήσω στην ΙΙΙ.

δεν πάω να σε αδικήσω σε καμία περίπτωση. μα κι εγώ είπα πως αν έβρισκα κάτι, θα είχα αγοράσει.

το σχόλιο που έκανα ότι μου αρέσει που δεν είχαμε αγορές τις τελευταίες στιγμής οφείλεται στο προφανές ότι θα υπάρχει μια λογική συνέχεια στο ότι είχαμε όλη τη σεζόν.

πάντως δεν ήθελα να αδικήσω κανέναν, ειλικρινά, ειδικά εσένα που όλη τη σεζόν ουσιαστικά την έβγαλες αήττητος και πριν τον Μπιλάν και τον ψηλό δλδ. δεν είχα τέτοια πρόθεση και θέλω να με πιστέψεις.

From: Getho

This Post:
00
237479.42 in reply to 237479.41
Date: 5/28/2013 11:06:56 AM
Overall Posts Rated:
162162
χαχαχαχαχα χαβαλέ κάνω ρε.. :Ρ

αλλα βάζεις στην ιδια ζυγαρία εναν που αγοράστηκε 12 αγωνες πριν το τέλος με κάποιον που παιρνει παιχτη μονο για τα πλει-οφ ??

Θεωρείται αυτος αγορά της τελευταιας στιγμής ?

Προσωπικα πιστευω οχι..

Last edited by Getho at 5/28/2013 11:07:26 AM

This Post:
00
237479.43 in reply to 237479.42
Date: 5/28/2013 11:14:31 AM
Overall Posts Rated:
10001000
δεν θυμόμουνα ότι τον είχες αγοράσει τόσο νωρίς. με απάτησε η μνήμη μου στον Μπιλάν.

γενικά όμως ρε παιδί είτε αγορά καμικάζει για 3-4 ματς είτε βάση πλάνου με προοπτική να παραμείνει, όλο και κάποιος έρχεται πριν τα πλέι-οφς. σε όποιον όμιλο κι αν ήμουν όσες σεζόν παίζω. φέτος εδώ κανένας δεν αγόρασε. είναι λιγάκι ασυνήθιστο. αυτά.

για να δούμε τι θα δούμε απόψε. επίφοβο το δικό μου το ματσάκι και η εικοσάρα που είχα φάει με έχει φοβίσει αρκετά.

καλή επιτυχία και σε εσένα Γιώργο. πλησιάζει ο καιρός που θα φτάσεις στην κατηγορία που αξίζεις να είσαι δλδ την Α1.

Advertisement