Problém vidím i v tom, že jsem pro komunitu zde celkem neznámý a pozice trenéra NT je přeci jen daleko významější post než u U21. Přiznám se, že v posledních NT volbách jsem volil teb - přišlo mi, že nabízíš nejjasnější vizi, jakou by se NT mělo ubírat. Podle toho jak probíhala diskuze jsem i očekával tvé jasné vítězství, o to víc mě překvapilo vítězství Honzy. Samozřejmě z výsledkového hlediska nelze nic vytknout, ve finále jsme prohráli se supersilným Polskem. Také jsem zvědavý na nadcházející sezonu, jednak nás čeká obměna na některých postech + již zmiňovaná změna enginu.
Nemyslím si, že trenér NT musí mít hráče, kteří jsou aktuálně v NT. Stačilo by, kdyby si nabral 2 osmáctileté hráče s potenciálem 10 a věnoval se jejich tréninku. Přesně by to i zapadalo do tvých klubových cílů. Za 2-3 sezony by měli výkonnost, že by už ti pomohli v druhé lize, kam směřuješ. A za dalších pár sezon by ses třeba posunul do první a oni už by zase byli vytrénovaní tak, že by zvládali i tu nejvyšší ligu.
Nad tímto silně zauvažuji. Rád bych dotrénovat ty hráče, které trénuji teď, protože když jsem se do toho jednou dal, bylo by škoda odejít od nedodělané práce.
Dám ti hlas, ale pokud se osvědčíte, tak očekávám, že za 2 sezony to po tobě převezme lukaspp a ty za 3 sezony budeš kandiovat na NT. A samozřejmě byste si mezitím měli do tréninku pořídit hráče s potenciálem 10.
Pokud se rozhodneš, dát mi hlas, tak ti samozřemě děkuji za důvěru. Nicméně to, že za 3 sezony budu kandidovat na NT trenera slíbit nemohu. Bude záležet na tom, jakou práci odvedeme pro U21, motivace... Naše prvotní myšlenka s lukaspp je ta, že bychom se chtěli věnovat U21 z dlouhodobého hlediska. Ale - uvidíme, co přinese čas, a jak se nám v případě mého zvolení podaří zabezpečit novou generaci především pro U21. Co se týká tréninku, jak jsem už zmínil, nad tím zauvažujeme.