BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
243053.33 in reply to 243053.28
Date: 6/12/2013 4:50:39 AM
Overall Posts Rated:
99
Problém vidím i v tom, že jsem pro komunitu zde celkem neznámý a pozice trenéra NT je přeci jen daleko významější post než u U21. Přiznám se, že v posledních NT volbách jsem volil teb - přišlo mi, že nabízíš nejjasnější vizi, jakou by se NT mělo ubírat. Podle toho jak probíhala diskuze jsem i očekával tvé jasné vítězství, o to víc mě překvapilo vítězství Honzy. Samozřejmě z výsledkového hlediska nelze nic vytknout, ve finále jsme prohráli se supersilným Polskem. Také jsem zvědavý na nadcházející sezonu, jednak nás čeká obměna na některých postech + již zmiňovaná změna enginu.

Nemyslím si, že trenér NT musí mít hráče, kteří jsou aktuálně v NT. Stačilo by, kdyby si nabral 2 osmáctileté hráče s potenciálem 10 a věnoval se jejich tréninku. Přesně by to i zapadalo do tvých klubových cílů. Za 2-3 sezony by měli výkonnost, že by už ti pomohli v druhé lize, kam směřuješ. A za dalších pár sezon by ses třeba posunul do první a oni už by zase byli vytrénovaní tak, že by zvládali i tu nejvyšší ligu.

Nad tímto silně zauvažuji. Rád bych dotrénovat ty hráče, které trénuji teď, protože když jsem se do toho jednou dal, bylo by škoda odejít od nedodělané práce.

Dám ti hlas, ale pokud se osvědčíte, tak očekávám, že za 2 sezony to po tobě převezme lukaspp a ty za 3 sezony budeš kandiovat na NT. A samozřejmě byste si mezitím měli do tréninku pořídit hráče s potenciálem 10.

Pokud se rozhodneš, dát mi hlas, tak ti samozřemě děkuji za důvěru. Nicméně to, že za 3 sezony budu kandidovat na NT trenera slíbit nemohu. Bude záležet na tom, jakou práci odvedeme pro U21, motivace... Naše prvotní myšlenka s lukaspp je ta, že bychom se chtěli věnovat U21 z dlouhodobého hlediska. Ale - uvidíme, co přinese čas, a jak se nám v případě mého zvolení podaří zabezpečit novou generaci především pro U21. Co se týká tréninku, jak jsem už zmínil, nad tím zauvažujeme.

U21 coach
This Post:
00
243053.34 in reply to 243053.11
Date: 6/12/2013 5:05:34 AM
Overall Posts Rated:
77
Ahoj,

3) hrávali jste třeba nějaké jiné online manažery a máte odtamtud zkušenosti z podobné pozice?

Mým jediným manažerem před BB byl Hattrick ca před deseti lety. Strávil jsem u něj necelý rok reálného času. Slabinou oproti BB byl online přenos formou pouhých textových zpráv. Také mně chybělo, že nebylo s kým zápasy probírat, jako teď s kandidátem na U21 coache honzoua. Debatou o svých zápasech, NT, apod. strávíme opravdu dlouhou dobu. Na Hattricku také fungovala komunita mnohem méně než na BB. Skauta, popř. práci pro NT jsem na Hattricku nevykonával.

4) jaké máš klubové ambice (krátkodobé/střednědobé/dlouhodobé)? případně taky tvůj skaut se může vyjádřit o ambicích jeho týmu

Po dvou neúspěšných pokusech projít do druhé ligy stavím momentálně klubové zájmy na druhou kolej, na úkor práce pro U 21 (ať už jako skaut v případě, že honzaa uspěje ve volbách, nebo tréninkem mladých nadějí, kteří snad jednou do U 21 nahlédnou). Do druhé ligy chci dojít jako finančně zabezpečený tým, který se bude opírat o české hráče. Dlouhodobým cílem zůstává první liga a jako třešinka na dortu pouze český tým, i když si uvědomuji, že to bude hodně složité (dohody prodejů, přemrštěné ceny na trhu apod.)

* U 21 scout *
From: honzaa

This Post:
00
243053.35 in reply to 243053.29
Date: 6/12/2013 5:09:48 AM
Overall Posts Rated:
99
Ne, rozhodně, pro mě LI není klasika nebo výchozí taktika! Nechci se nazývat odpůrcem LI, ale vždycky, když jsem sledoval situaci okolo NT a U21, říkal jsem si, že bych vyzkoušel i jinou taktiku. Samozřejmě chápu, že pokud v minulém enginu byl útok LI natolik dominantním útokem, že cokoliv jiného by ve vyrovnaných zápasech znamenalo neúspěch, pak je jasné, že nemělo cenu se pouštět do experimentů.

Ohledně těch bloků zajímavá statistika. Samozřejmě uvidíme v průběhu sezony, jak se bude engine chovat a reagovat na různé taktiky.

U21 coach
This Post:
00
243053.36 in reply to 243053.19
Date: 6/12/2013 5:11:56 AM
Overall Posts Rated:
77
Ahoj,

- pokud vyhraješ volby, bude po příští sezoně kandidovat lukaspp na trenéra NT?

Naše vize, kterou honzaa předkládá ve své kandidatuře, se rodila celou sezónu. Určitě nebylo plánované vzít U 21 na jeden cyklus, ani aby jeden z nás pracoval pro U 21 a druhý pro NT. V tandemu vidíme sílu něco dokázat. Honzaa bude mít moji plnou podporu po celou dobu jeho případného trénování U 21. Stejně tak naše vize nestojí a nepadá jen s těmito volbami. Pokud honzaa nebude zvolen, budeme kandidaturu opakovat v dalších volbách.

* U 21 scout *
This Post:
00
243053.37 in reply to 243053.36
Date: 6/12/2013 5:45:42 AM
Nový Jičín - Planá
III.3
Overall Posts Rated:
6161
Jedna otázka pro oba uchazeče.Čím chcete dosáhnout toho aby manažeři přišli k volbám a volili ?
Ptám se proto,že účast voličů je strašně slabá.

This Post:
00
243053.38 in reply to 243053.37
Date: 6/12/2013 5:53:04 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
No pokud sami neotevřou fórum a nepročtou si to, tak je nijak nepřinutíme. S tímto bohužel moc dělat nejde.

This Post:
00
243053.39 in reply to 243053.37
Date: 6/12/2013 7:05:27 AM
Overall Posts Rated:
99
Obávám se, že s tímto já jako kandidát na post trenéra U21 moc udělat nemohu. Pokud budu zvolen, pokusíme se společně se skautem "nastartovat" zájem o U21 pomocí různých prostředků - např. oživení federace, externí fórum, ankety, detailnější rozbory zápasu, statistiky, zajímavosti...apod. V tomto případě bychom zřejmě do každé ligy - fóra napsali zprávu s odkazem na federaci, či externí fórum a pokusit se tak přilákat více zájemců o U21. Tím by se i do budoucna zajistilo, že bude o dané volby větší zájem.

U21 coach
From: vonSalat

This Post:
33
243053.40 in reply to 243053.39
Date: 6/12/2013 7:43:26 AM
Brněnští Saláti
II.1
Overall Posts Rated:
5050
Je mi líto, ale za dva roky co zde hraju ubylo skoro 50% managerů a zatím se to tak nějak nezastavuje. V lize na fóru trpím téměř "samomluvou" a co se týče NT/U21 spíš si jen čtu jak si vedeme. Sám nechápu, proč aspoň těch 350 managerů co tu je nedá někomu hlas a volí třeba jen 20 lidí. U tebe/vás oceňuju a obdivuju snahu, chuť, entuziasmus a přeju si ať vás ta hra baví co nejdéle = máš můj hlas.

This Post:
00
243053.41 in reply to 243053.40
Date: 6/12/2013 12:22:35 PM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Na fórum U21 (201418.619) je už statistika z draftu a seznam TOP hráčů.

This Post:
00
243053.42 in reply to 243053.41
Date: 6/12/2013 4:50:05 PM
Overall Posts Rated:
99
Rád bych se zde zmínil o tom, že jsme již také dokončili letošní draft. Samozřejmě nemohu být tak konrétní, jako současný treněr, protože nevidím skilly, ale pár čísel počtu hráčů na jednotlivých potenciálech dám k dispozici. Celkem jsme vybrali 109 hráčů (všichni 18 let) do hrubšího skautingu, toto číslo by bylo následně redukováno, podle kritérií, která jsem zmínil výše v jedné z odpovědí na otázku rwystyrka.

Nyní tedy konrétní údaje:

44 hráčů s potenciálem 6 (allstar)

25 hráčů s potenciálem 7 (stálice)

17 hráčů s potenciálem 8 ( superstar)

14 hráčů s potenciálem 9 (MVP)

9 hráčů s potenciálem 10 (člen síně slávy)

U21 coach
This Post:
00
243053.43 in reply to 243053.42
Date: 6/13/2013 4:07:14 PM
Overall Posts Rated:
913913
Zdravím,

taky se přidám a to z důvodu, že mě opravdu zaujal počet příspěvků na foru a ty neuvěřitelné slohové práce, ke kterým jsem se dostal až ted - čas není vůbec.

Takže můj souhrn a pár postřehu.

1) rwystyrk - jde absolutně poznat, že BB prostě hrát nepřestaneš;)

2) honzaa - snažil jsem se pročíst vše, cos napsal (půlku už si nepamatuju:) a jevíš se jako super kandidát, ale ne pro U21, spíše pro NT! Pokud jsi sledoval minulou diskuzi, pdporoval jsem jasně snahu flumpinky a z toho je jasné, že je mi U21 taky naprosto ukradená a naprosto nic nepřinaší ani z hlediska trenérských schopností. Z tohoto důvodu ti možná hlas nedám a budu doufat v tvou kandidaturu na NT - čím dřív, tím líp (můžeš se vyjádřit, jestli bys do toho šel a třeba i ostatní manažeři, kteří hlasovali a byli ochotni změnit názor). Bylo by mi líto, kdyby tě právě učinkování bez perspektivy a snahy manažerů (dle mého, daleko více ochotným manažerů se stará o NT) odradilo od této role úplně a neměl bys chut pokračovat dále!
- opět padlo - vnější taktiky jen pokud budou mít slabý perimetr. Nedá se uvažovat zase o využití dobrého JS u podkošáků pči slabších PF/C . Už se to tady kdysi probíralo.
- myslím, že je dobrá doba na to riskovat a raději udělat menší úspěch na úkor zjištění cenných informací o chování se nového enginu.
- pokud rozdělaná práce není úplně dobrá, raději ji zahodit hned, když to zjistíš, než se brzdit daleko delší dobu.
- domlouvání naprosto nesnáším, ale u repre bez něj nic neuhraješ.

3) lukaspp - pochopil jsem dobře, že když se případně nebude dařit u U21, tak to zabalíte? Jako ty s tvou snahou o postup a následný přechod. Proč si myslíš, že budeš užitečný pro U21, když jsi se svým týmem úspěch neměl a raději jsi to vzdal?

4) Lukanois - klidně tě volit budu, absolutně nevím, kam se U21 ubírá a pochybuju, že při daném systému někdy vůbec budeme v kontaktu. Určitě plníš roli pro ty manažery, kteří tyto hráče trénují.

Macros

Advertisement