BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > НАЦИОНАЛЕН ОТБОР - тренировъчна програма

НАЦИОНАЛЕН ОТБОР - тренировъчна програма

Set priority
Show messages by
From: uBAH

This Post:
00
273615.33 in reply to 273615.31
Date: 11/11/2015 7:34:51 PM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
@JHarden13 , аз бях навит за твоя играч да го купя, ако не успя да купя този, който ми е приоритетен, но щом си твърдо решен да го тренираш, няма проблеми. Надявам се да си сериозен, защото това е играч, който има съвсем реални възмойности след 9/10 сезона да е на топ ниво в света и основен играч в националния отбор, ако се работи правилно с него. Като малко ББ общество имаме прекалено много играчи с добър потенциал да се развият добре и да бъдат водещи играчи в НО, но в същото време голяма част от тях са пропиляни по редица причини. Бих те посъветвал само да го говориш с треньора не на U21, а на НО, защото този играч трябва да се подготвя с идеята за НО, а това предполага по-различен начин на трениране. Успех!

@Balkan beer , не че нещо, ама ти как мислиш да го тренираш този играч, пък и като ПМ? Той за Ц не става, камо ли пък да се тренира на външни с тези стартови умения... мое мнение, но в крайна сметка ти си преценяваш. Не мисля, че ще мине много скъпо.

@minkacha , очаквам отговор в най-скоро време по въпроса с играч за трениране и бих те призовал да помолиш менджърите да дадат 48 минути утре на тези играчи, за да хванат тренировка. На 18 години дори с треньор 1, не можем да си позволим да изпускаме тренировки.

Edit: (38068038) това е нагло! Страшно много исках този играч, но така няма да стане. Специално си направих 2ри отбор с единствената цел да тренирам БГ играчи за НО. 1 сезон чаках да събирам пари, ама трябва и някакви граници да имаме. Скоро ще ми свърши търпението (не го приемайте като заплаха), но ще взема да си вдигна чукалата и да не се разправям. Ще си купя някой играч от друга националност и ще си го тренирам него. Искрено искам да помогна, но така няма как да стане.

Last edited by uBAH at 11/11/2015 7:41:49 PM

From: minkacha

To: uBAH
This Post:
00
273615.34 in reply to 273615.33
Date: 11/12/2015 4:26:18 AM
Overall Posts Rated:
119119
(38068038) Това и аз току що го видях и много се разочаровах... За съжаление това е положението и не всичко е под наш контрол... Малко е като бежанците - минава всякакви граници.

Това, което си написал към JHarden13 и Balkan beer до голяма степен съвпада с това, което им написах на лични вчера.

Това, което е към мен - мисля, че за Златков сам си отговори на този етап. Относно другите - Джорински ще си го тренира човека, има голямо желание. За останалите изчаквам отговори. Не всички са активни като теб.

За минутите днес бях пропуснал. Благодаря, че ме подсети.

МОЛЯ ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТЕ ИГРАЧИ В СПИСЪКА И ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ФОРУМ - ДАЙТЕ ИМ ПО 48 МИН И ГИ ТРЕНИРАЙТЕ! БЛАГОДАРЯ!

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
273615.40 in reply to 273615.39
Date: 2/3/2016 6:49:33 PM
Overall Posts Rated:
119119
Това е обновен списък с най-перспективните играчи 18-21г.
(https://gyazo.com/6c4fce555493a689c860eed5473b3dd0)

Ако ваш играч фигурира в него и имате въпроси, коментари или каквото и да било друго, за което се сещате - аз съм насреща.

Ако играчът ви е с "?" значи не съм успял да го видя скоро и ще се радвам да ми изпратите уменията му на лично съобщение.

Last edited by minkacha at 2/3/2016 7:20:09 PM