@JHarden13 , аз бях навит за твоя играч да го купя, ако не успя да купя този, който ми е приоритетен, но щом си твърдо решен да го тренираш, няма проблеми. Надявам се да си сериозен, защото това е играч, който има съвсем реални възмойности след 9/10 сезона да е на топ ниво в света и основен играч в националния отбор, ако се работи правилно с него. Като малко ББ общество имаме прекалено много играчи с добър потенциал да се развият добре и да бъдат водещи играчи в НО, но в същото време голяма част от тях са пропиляни по редица причини. Бих те посъветвал само да го говориш с треньора не на U21, а на НО, защото този играч трябва да се подготвя с идеята за НО, а това предполага по-различен начин на трениране. Успех!
@Balkan beer , не че нещо, ама ти как мислиш да го тренираш този играч, пък и като ПМ? Той за Ц не става, камо ли пък да се тренира на външни с тези стартови умения... мое мнение, но в крайна сметка ти си преценяваш. Не мисля, че ще мине много скъпо.
@minkacha , очаквам отговор в най-скоро време по въпроса с играч за трениране и бих те призовал да помолиш менджърите да дадат 48 минути утре на тези играчи, за да хванат тренировка. На 18 години дори с треньор 1, не можем да си позволим да изпускаме тренировки.
Edit:
(38068038) това е нагло! Страшно много исках този играч, но така няма да стане. Специално си направих 2ри отбор с единствената цел да тренирам БГ играчи за НО. 1 сезон чаках да събирам пари, ама трябва и някакви граници да имаме. Скоро ще ми свърши търпението (не го приемайте като заплаха), но ще взема да си вдигна чукалата и да не се разправям. Ще си купя някой играч от друга националност и ще си го тренирам него. Искрено искам да помогна, но така няма как да стане.
Last edited by uBAH at 11/11/2015 7:41:49 PM