BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [U21] Season 62/63

[U21] Season 62/63

Set priority
Show messages by
From: ogrizko

This Post:
00
320350.33 in reply to 320350.32
Date: 9/7/2023 2:47:26 PM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
Да, благодаря :) Радвам се, че изнесе малко вътрешна информация извън федерацията и тайните служби :) Ами 22 човека са сериозна цифра трениращи .....аз лично очаквам големи резултати тогава :) Ако са само 3-4 човека щеше да е трудно!

This Post:
00
320350.35 in reply to 320350.34
Date: 9/7/2023 4:17:10 PM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
Квалифицирай ме както намериш за добре, няма да те репортна ....на самия теб вероятно :) А няма и да се обидя, даже ми е интересно какво мислиш по въпроса, така че друг път чувствай свободата да споделяш смело мислите си ;) Както и другите потребители между впрочем. Ако сте решили да ме псувате и нареждате също не ми е проблем и не смятам да репортвам, имайте си вашето мнение каквото и да е то. Както в случая и аз си имам моето - имам желание да се кандидатирам и го правя. Чувствам, че дори да спечеля изборите няма сериозно да прецакам "величието" на младежкия национален и така. Но не смея да споря много по темата, защото съм сигурен, че бързо ще ме оборите с многобройните титли, купи и медали, които сме спечелили през годините и най-вероятно ни е пълна националната витрина (може би само аз от злоба съм заслепен и не мога да ги видя). Нали така? :) Също и резултатите предния мандат на не един, а двама наглед по-способни и опитни от мен мениджъри бяха наистина впечатляващи ...чак наистина ми беше голяма мъка да се кандидатирам и едвам едвам взех решението, страхувайки се да не прецакам "величието" ни :)

From: ladjo

This Post:
00
320350.36 in reply to 320350.34
Date: 9/8/2023 2:22:38 AM
Patetnik Smolian
II.3
Overall Posts Rated:
33
Second Team:
Smolian Bagpipes
Като странично наблюдаващ комуникация ти с ogrizko, за пореден път оставам втрещен от постовете ти.
Вижда се подобно отношение и на други потребители, но да кажем, че те са се вживели прекалено в тази игра. Ти обаче се водиш GM или това е просто част от nickname-a?

This Post:
00
320350.38 in reply to 320350.36
Date: 9/8/2023 6:47:23 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
Благодаря ти за подкрепата първо :) Второ, на мен наистина не ми пречи да си говорят каквото искат, въпреки че изглежда смешно да ме поучават с разни сентенции, афоризми и прилики. Предполагам това е някакъв признак за висока интелигентност от тяхна страна и другите нямаме капацитета да използваме същите словесни оръдия или каквото е там :)

В тоя смисъл ще кажа и аз: "кучетата си лаят, керванът си върви", така че джафкането не ми пречи :)

А ако трябва и аз да търся някакви прилики ...незнайно защо господата имащи се за господари в играта ми приличат на едни други господа в т.нар. БФС дето сигурно и те управляват футболния съюз доста години и са се вживели в това и те да казват кой може да се кандидатира за нещо и кой не може. И щом не съм извадил пари от джоба си и нямам управленски опит, значи нямам право да се кандидатирам. Нямам право да оспорвам какво се случва. И според тях всичко е наред и много държат да се запази статуквото понеже така им е удобно. И според това т.нар БФС както и тук в играта - всичко е много прозрачно, като се решава някъде по личните съобщения и федерациите. Неудобните пък трябва да им се забрани да говорят и т.н. Сега очаквам и теб, ladjo евентуално да намерят начин да те изкарат от играта, защото си дръзнал да поставиш под съмнение авторитета и непогрешимостта на централното управление в играта :) Както и Бобито разкара част от клубовете да нямат право да гласуват случайно да не се случи някоя изненада и "неправилния" кандидат да спечели, все пак тук нещата стават малко по баджанашка линия и стари познанства..... :)

Та, не знам с какво и кого точно ме сравнявате, но и аз мога да сравнявам и нещата не изглеждат много по-красиви сякаш? :)

This Post:
00
320350.39 in reply to 320350.37
Date: 9/8/2023 7:02:20 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
Наличието на префикс не ми забранява изказа на мнение - нещо, което е право на всеки потребител на играта.

.....въпросният потребител по един или друг начин успява да комбинира не една от тези характеристики. .....

Въпросният потребител (който и да е той?) за разлика от друг въпросен потребител, доколкото ми е известно не се опитва да слага само забрани! Така че като забележка от моя страна - ще те помоля друг път да си изказваш мислите до край като си почнал. Все пак и на самият въпросен потребител (първият от двамата гореспоменати) също му е интересно да разбере какви точно характеристики притежава, защото явно ти го познаваш много по-добре и видимо си по-наясно с нещата отколкото самият той :)

И както вече въпросният потребител (1) спомена - няма проблем да чуе мнението ти каквото и да е то. Няма да ти се обиди и няма да те репортва :) Така че за друг път не се въздържай, защото видимо ти тежи и става по-зле като почнеш с недомлъвките и някакви полуизказани неща ;)

Между другото, понеже обичаш да спазваш правилата доколкото съм забелязал от стила ти на модериране, искам да ти задам няколко въпроса:
- според правилата имам ли право да се кандидатирам?
- според правилата за избори на национален треньор - направил ли съм нещо нередно?
- според правилата трябва ли да се съобразявам с твоето мнение или с това на другите потребители дали мога да се кандидатирам или не?

.......и като си отговориш, ще те питам последно - ти за какъв точно се вземаш след като всичко съм направил по правилата да ми приписваш някакви личностни характеристики дето не ги казваш? Или като модерираш ми се хващаш за правилата 1 към 1 почти, но като става въпрос за нещо дето не ти допада особено - почваш с малко по-широки тълкувания какво може и какво не може и да решаваш вместо другите? :) Личностни характеристики слагал нашия :)))

From: birbi

This Post:
33
320350.41 in reply to 320350.38
Date: 9/8/2023 10:02:39 AM
Grudovo Boars
II.4
Overall Posts Rated:
2828
Дано да тролиш нарочно, а да не мислиш нещата, които пишеш. Страшно си неадекватен. Ако имаш конкретни въпроси за играта, ПИТАЙ. Нито някой иска хора да се отказват, нито някой те спира да се кандидатираш за каквото и да е. Има малко хора, които играят играта и всеки гласува и решава, кой да е треньор. Няма как да искаш каквото и да било от треньора на U21 след един мач. Простата логика води до извода, че някой с 40 сезона опит в играта ще може да води отбора много по добре от теб, не виждам защо трябва толкова да те боли, че ти казват нови неща за играта, които ти не знаеш.
И спри да натякваш за някакви скрити форуми и федерации, в които се решава какво ли не. ЛС са мястото, в което главния треньор си комуникира с другите треньори за тренировъчни програми. Няма как да се пише толкова спам във форума, защото е излишно за всички останали.

Advertisement