Наличието на префикс не ми забранява изказа на мнение - нещо, което е право на всеки потребител на играта.
.....въпросният потребител по един или друг начин успява да комбинира не една от тези характеристики. .....
Въпросният потребител (който и да е той?) за разлика от друг въпросен потребител, доколкото ми е известно не се опитва да слага само забрани! Така че като забележка от моя страна - ще те помоля друг път да си изказваш мислите до край като си почнал. Все пак и на самият въпросен потребител (първият от двамата гореспоменати) също му е интересно да разбере какви точно характеристики притежава, защото явно ти го познаваш много по-добре и видимо си по-наясно с нещата отколкото самият той :)
И както вече въпросният потребител (1) спомена - няма проблем да чуе мнението ти каквото и да е то. Няма да ти се обиди и няма да те репортва :) Така че за друг път не се въздържай, защото видимо ти тежи и става по-зле като почнеш с недомлъвките и някакви полуизказани неща ;)
Между другото, понеже обичаш да спазваш правилата доколкото съм забелязал от стила ти на модериране, искам да ти задам няколко въпроса:
- според правилата имам ли право да се кандидатирам?
- според правилата за избори на национален треньор - направил ли съм нещо нередно?
- според правилата трябва ли да се съобразявам с твоето мнение или с това на другите потребители дали мога да се кандидатирам или не?
.......и като си отговориш, ще те питам последно - ти за какъв точно се вземаш след като всичко съм направил по правилата да ми приписваш някакви личностни характеристики дето не ги казваш? Или като модерираш ми се хващаш за правилата 1 към 1 почти, но като става въпрос за нещо дето не ти допада особено - почваш с малко по-широки тълкувания какво може и какво не може и да решаваш вместо другите? :) Личностни характеристики слагал нашия :)))