Χαιρετώ όλους τους ενεργά ασχολούμενους με το θέμα των εκλογών για την εθνική μας ομάδα.
Οπως θα είδατε είμαι κι εγώ υποψήφιος από χτες για N.C. Ο λόγος που ζητάω την ψήφο σας είναι απλός: Πιστεύω ότι μπορώ με συστηματική δουλειά αλλά και με τη δική σας βοήθεια να πάμε την εθνική μας ομάδα ένα βήμα πιο πάνω απ' ότι είχε καταφέρει η προηγούμενη εθνική μας προπονήτρια, η οποία ομολογουμένως την πρώτη της χρονιά είχε μια πολύ καλή πορεία.
Αυτό που χρειάζεται για να πάει καλά η εθνική μας είναι η κατάλληλη επιλογή παιχτών για το σύστημα το οποίο θα επιλέξει να ακολουθήσει ο προπονητής, καθώς επίσης και η δυνατότητα των παιχτών αυτών τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα να προσαρμόζονται και να αποδίδουν εξ' ίσου καλά σε διάφορες θέσεις, ανάλογα τη φιλοσοφία και το στήσιμο της ομάδας σε κάθε παιχνίδι.
Επίσης πολύ σημαντικό είναι κατά τη γνώμη μου να ανανεώνεται συχνά το roster της εθνικής μας γιατί όπως είναι φυσικό διαρκώς οι παίκτες με την προπόνηση που παίρνουν από τους συλλόγους τους βελτιώνονται και τα χαρακτηριστικά τους μεταβάλλονται. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω το πόσο σημαντική είναι η συνεργασία όλων μας σε αυτόν τον τομέα. Τόσο στην ανεύρεση διαρκώς καλύτερων παιχτών, όσο και στη βελτίωση των ήδη επιλεγμένων στην εθνική ομάδα.
Αυτά από εμένα για την ώρα, καλή τύχη εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους και το σημαντικότερο απ' ολα: παιδιά ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!!!