No to żeby Ci się w tej Ustce nie nudziło :)
Ta jest dosyć zabawna. W zeszłym tygodniu zamknąłem 7 z 8 klubów jednego gościa. Dostałe delikatnie mówić "lekkie" ostrzeżenie i 1 mln kary za wiele drużyn i dwa zawyżone transfery. Otrzymałem od niego maila, w którym "żądał" zwrotu pieniędzy, bo on nic nie zrobił, a to wszystko to w ogóle nie jego wina. Po reprymendzie już się nie odezwał, ale... okazało sie dziś, że założył dwa nowe kluby :) Chyba myślał, że już więcej go nikt nie sprawdzi, albo mu się po prostu upiecze. Ale, jak to mówią, "co się odwlecze, to nie uciecze", tak więc gościa już w BB nie ma.
Druga sprawa też fajna. 3 kumpli założyło sobie po kilka klubów, pograli parę dni i chyba im się znudziło, bo przestali się logować. Co jakiś czas jednak któryś z nich zakłada klub, nie bardzo wiem po co, bo i tak dalej się nie loguje, a transferów albo nie robią, albo są całkowicie poprawne. Uzbierało się tych klubów kilkanaście, a do tego kolejne zapisy (sam dziś jeden odrzuciłem). Trochę więc się banów posypało, choć wciąż nie rozumiem, po co im to - może uczą się wypełniać formularze internetowe, albo zapominają, że już kiedyś w tę grę grali :)
Kolejne sprawy na tapecie, więc może wkrótce :)