BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Season 26

Season 26

Set priority
Show messages by
This Post:
00
252068.330 in reply to 252068.329
Date: 1/25/2014 1:56:11 PM
Overall Posts Rated:
419419
gia na mhn epaiksan 48lepto oi vasikoi tou,profanws den eixan foul antoxh!k h antoxh einai meros tou paixnidiou!

Δεν είναι απαραίτητο αυτό! Στην αυστηρή επιλογή, πώς διάολο λέγεται στα Ελληνικά, οι αλλαγές αυτές είναι νορμάλ.. Το μη νορμάλ είναι τα 48λεπτα των δικών σου!

einai taktikh mou na mhn paizw pote dynath se kanonikh periodo!k duskola tha allaksw gnwmh gia ayto!

Βρε καλά κάνεις, δεν σου λέει κανείς κάτι γι'αυτό, αλλά τότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι κάποια ματς που είναι ισορροπημένα γιατί είναι εκτός έδρας μπορεί και να τα χάσεις...

o Iraklis Aridaias shmera fulakse paixtes k epaikse xalara profanws gia na nikhsei emena k exase ena mats pou pisteyw tha to kerdize!

Είσαι φάουλ εδώ! Πρώτον γιατί δεν ξέρεις τι σκέφτεται ο Ηρακλής και τι σχεδιάζει, δεύτερον δεν είμαι σίγουρος ότι και κανονικά να έπαιζε θα κέρδιζε και τρίτον το αντεπιχείρημα στον τρόπο σκέψης σου είναι ότι δεν πρέπει να μιλάς γιατί εγώ βάρεσα το ματς με τον Σκορπιό και με σένα έπαιξα χαλαρά και με patient και φλιπ. Δεν βγαίνει άκρη όμως έτσι... Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με την ομάδα του...

This Post:
00
252068.331 in reply to 252068.330
Date: 1/25/2014 2:08:41 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Δεν είναι απαραίτητο αυτό! Στην αυστηρή επιλογή, πώς διάολο λέγεται στα Ελληνικά, οι αλλαγές αυτές είναι νορμάλ.. Το μη νορμάλ είναι τα 48λεπτα των δικών σου!

den einai toso normal an exeis kales antoxes k toso xeiroteres epiloges ston pagko!

k egw den perimena na mhn paiksei katholou o Ignoskin,isws na htan kalutera na parei merika lepta!

Βρε καλά κάνεις, δεν σου λέει κανείς κάτι γι'αυτό, αλλά τότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι κάποια ματς που είναι ισορροπημένα γιατί είναι εκτός έδρας μπορεί και να τα χάσεις...

hmoun proetoimasmenos na xasw shmera!alla thewrw oti hmoun atyxos!ayth einai h gnwmh mou k pithanws na exw lathos!

Είσαι φάουλ εδώ! Πρώτον γιατί δεν ξέρεις τι σκέφτεται ο Ηρακλής και τι σχεδιάζει, δεύτερον δεν είμαι σίγουρος ότι και κανονικά να έπαιζε θα κέρδιζε και τρίτον το αντεπιχείρημα στον τρόπο σκέψης σου είναι ότι δεν πρέπει να μιλάς γιατί εγώ βάρεσα το ματς με τον Σκορπιό και με σένα έπαιξα χαλαρά και με patient και φλιπ. Δεν βγαίνει άκρη όμως έτσι... Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με την ομάδα του...

1on)den ton kathgorisa!apla eipa oti perimenontas thn dynath mou,isws epelekse na xtyphsei to diko mou pou exw k kupello!den htan mphxth!

2on)egw pisteyw tha kerdize!afhse ton kalutero tou guard ektos(epaikse 2 lepta) k epaikse xalarh!an prosekseis,evale vasiko kiolas ton Akouli,allo pou traymatisthke sto lepto!ara einai profanes oti eixe stoxo na xtyphsei to epomeno!h toulaxiston den endiaferotan gia ayto!

3on)symfwnw oti o kathenas mporei na kanei oti thelei me thn omada tou!k opws s eipa katalaves lathos oti ayto pou eipa htan mphxth gia thn Aridaia!

ayto pou den katalavainw einai giati anafereis to patient me flip!k oi 2 kseroume oti ayto dialekses pisteyontas oti einai to susthma pou tha s edinw perissoteres pithanothtes nikhs!m esteiles k mhnyma prin to mats pou m aneferes giati epelekses ayto k oxi eswteriko!

etsi opws to les twra,einai san na les oti to katevases epithdes gia na xaseis!

This Post:
00
252068.332 in reply to 252068.324
Date: 1/25/2014 7:31:50 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Εμείς κάναμε το χρέος μας απέναντι στην μουγγή φυλή των Αετών...Τους πήραμε κ τα πορτοφόλια...! Ο Ψαλίδας στάθηκε στο ύψος του και έριξε το κροσέ στον αντίπαλο σφ για να του δείξει ποιος είναι ο πραγματικός σφ μέσα στο γήπεδο....!

o Psalidas ton ksaplwse?xaxaxaxaxax!

twra katalava giati ton kratas!!

This Post:
00
252068.333 in reply to 252068.331
Date: 1/26/2014 5:54:07 AM
Overall Posts Rated:
419419
den einai toso normal an exeis kales antoxes k toso xeiroteres epiloges ston pagko!

k egw den perimena na mhn paiksei katholou o Ignoskin,isws na htan kalutera na parei merika lepta!

Βάζεις σίγουρα αυστηρή επιλογή; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, ακόμα και όταν χάνω οι αλλαγές μου γίνονται κανονικά...

hmoun proetoimasmenos na xasw shmera!alla thewrw oti hmoun atyxos!ayth einai h gnwmh mou k pithanws na exw lathos!

Έπαιζες εκτός έδρας. Εντός έδρας θα είχες κερδίσει με 15 πόντους διαφορά...

ayto pou den katalavainw einai giati anafereis to patient me flip!k oi 2 kseroume oti ayto dialekses pisteyontas oti einai to susthma pou tha s edinw perissoteres pithanothtes nikhs!m esteiles k mhnyma prin to mats pou m aneferes giati epelekses ayto k oxi eswteriko!

etsi opws to les twra,einai san na les oti to katevases epithdes gia na xaseis!

Δεν με κατάλαβες ρε... Δεν το λέω εγώ αυτό, εγώ ξέρω γιατί έπαιξα έτσι όπως έπαιξα. Αυτό που λέω είναι ότι αν ανοίξει τέτοια κουβέντα. ποιος κατεβάζει και τι κατεβάζει, ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει και άκρη δεν θα βγει.

Εφόσον μου λες ότι δεν ήταν μπηχτή, πάω πάσο. Όχι ότι κάνω τον αυτόκλητο υπερασπιστή του GEAPOSTO, καμία σχέση. Απλά είναι ένα παιδί που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα (όπως όλοι μας εδώ) και θα ήταν κρίμα να μένει κάτι τέτοιο...

ΥΓ: 200.000$ ο Φελός... Τσάμπα πράμα.. Κρίμα η χαρά για τον MVP...

Last edited by Villagkouras at 1/26/2014 6:47:52 AM

This Post:
00
252068.334 in reply to 252068.333
Date: 1/26/2014 6:34:00 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
είναι ότι δεν πρέπει να μιλάς γιατί εγώ βάρεσα το ματς με τον Σκορπιό και με σένα έπαιξα χαλαρά και με patient και φλιπ.

Χαίρομαι που απάντησες γιατί το παραπάνω είναι πολύ εύκολα παρεξηγήσιμο....!

ΥΓ: 200.000$ ο Φελός... Τσάμπα πράμα.. Κρίμα η χαρά για τον MVP...

Αν στην αρχή της σεζόν τον είχες ξεκινήσει από τα 200κ θεωρώ ότι θα τα είχε πιάσει και μπορεί να πήγαινε και παραπάνω....! Εικασία είναι, όχι βεβαιότητα...!

This Post:
00
252068.335 in reply to 252068.332
Date: 1/26/2014 6:36:10 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
o Psalidas ton ksaplwse?xaxaxaxaxax!

twra katalava giati ton kratas!!

Δεν τον κρατάω για αυτόν ακριβώς τον λόγο γιατί δεν μου αρέσει να τραυματίζονται παίκτες των άλλων (όπως δεν μου αρέσει να μου συμβαίνει κ εμένα...) Απλά ο Αετός ήταν ειδική περίπτωση....!

Ο κύριος λόγος που τον κρατάω είναι για να παίζει σε τελικούς....! XD

This Post:
00
252068.336 in reply to 252068.334
Date: 1/26/2014 6:42:18 AM
Overall Posts Rated:
419419
Αν στην αρχή της σεζόν τον είχες ξεκινήσει από τα 200κ θεωρώ ότι θα τα είχε πιάσει και μπορεί να πήγαινε και παραπάνω....! Εικασία είναι, όχι βεβαιότητα...!

Βασικά το κακό ήταν τα σκιλλς του... Αυτό το 1 στο JR, στο DR και κυρίως στο ID. Ούτε καν τον κοίταγαν...

This Post:
00
252068.337 in reply to 252068.336
Date: 1/26/2014 6:46:36 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Καλά αν ήταν και αυτά στρωμένα (5αράκια ας πούμε) θα πήγαινε πολύ ψηλότερα η τιμή του....!

From: Thor
This Post:
33
252068.338 in reply to 252068.337
Date: 1/27/2014 2:36:29 AM
Overall Posts Rated:
291291
Τώρα εγώ να αρχίσω ΠΑΛΙ την γκρίνια πρωινιάτικα???

στα μαθηματικά στην Valhalla ελπίζω να κάναμε τα ίδια που κάνετε και οι υπόλοιποι...
2 εβδομάδες τραυματισμός=14 ημέρες...άντε 15,16,17,18 του π...στη...

ο κακόμοιρος ο Savouridis αγωνίστηκε τελευταία φορά και τραυματίστηκε στις 7/01/14 κόντρα στο ερπετό...
σήμερα αν δεν απατώμαι μπήκαμε 27 και ακόμα τραυματίας!!!!! να κάνω την αφαίρεση???????????????????????

και όχι δεν θα ηρεμήσω αν επιστρέψει αύριο...Απο το Σάββατο τον περιμέναμε ....γκρρρρρ

κατα τα άλλα....
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

2 OLY 73 1 SCO 79 Συμφωνώ με το Αλέξανδρο δεν θα χαλούσε ΠΟΤΕ δυνατή διάθεση σε παιχνίδι πρωταθλήματος..αυτό αν πας για πρωταθλητισμό...;)))) Πάντως τι θα γίνει με την περίπτωση του σκορπιού...ίδια φάουλ, ίδιος στυλ παιχνιδιου( κοίτα μέσα) και όμως τα ερπετά έριξαν 10 βολές παραπάνω.. είχε παίκτη με 6 φάουλ ο φιλοξενούμενος στο 37...παπαλα...κρίμα τα μούσκουλα του Κοτίδη

7 SWP 34 2 BRB 121 Δεν το πιάνω τι κάνει ο Λύκος φέτος...αντε να είχε κύπελλο να πώ ότι θα χτυπήσει το παιχνίδι με εμάς και μετά το κύπελλο...αλλα δεν έχει...τότε γιατί δεν κατέβασε καν ομάδα?? γιατί??? για να κατεβάσει στο φιλικό?

6 AIG 86 8 OUS 100 Τι έκανε ωρε ο ΟΥΣΤ....? μήπως αποφάσισε να μείνει στην κατηγορία...πάντως αν βάλεις σε σύγκριση τα ρόστερ είναι σαν να παίζω εγώ μονό με τον σκορπιό...δλδ κανονική τσόντα...τι να πώ?? συγχαρητήρια (πρώτη φορά το λέω...) στον ΟΥΣΤ...βρε ουστ απο δω...Εντωμεταξύ ο Aigeas πρέπει να μπαίνει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΜΕΣΑ>>>>

8 FSS 87 5 AVK 99 Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε και φέτος δώρο την 1η νίκη σε ουραγό...του χρόνου ίσως...

5 TIT 132 7 SAM 125 Με τον ΟΥΣΤ να ξυπνάει φέτος η Σάμος θα έχει πρόβλημα....δεν με πολυ νοιάζει για να είμαι ειλικρινής...Ανενεργός είναι στο φόρουμ στο καλό να πάει....δεν θα στεναχωρεθούν πολλοί....

4 TOR 52 3 VIL 104 Αυτή μάλιστα...είναι εμφάνιση Villagkoura....με διαφορά διάθεσης και διαφορά στα ύψη και με κομπλέ ομάδα ο αντίπαλος...Σίγουρα μπορεί και 1η θέση...Αν ο Κοτίδης είχε κάνει το καθήκον του...

1 LAR 115 4 HER 102 Αλέξανδρε....έτσι κάνουν διπλό στους μπλέ (φαίνεται να είπε ο Κοτίδης στο ΔΣ..) αθόρυβα (δυστυχώς παραείναι αθόρυβοι ΚΑΙ στο φόρουμ) οι Λαρισσαίοι φιγουράρουν στην 1η θέση και πιστεύω σε αντίθεση με τον Villagkoura..ότι θα πάνε έτσι μέχρι το τέλος...Αυτοί δεν έχουν Κοτίδη να τους αναστατώνει τα αποδυτήρια...

3 PF 80 6 NEW 98 Η αυτοκρατορία αντεπιτίίθεται???????

From: Kung Flu

To: Thor
This Post:
00
252068.339 in reply to 252068.338
Date: 1/27/2014 3:32:52 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
xaxaa...Ωραίο το ποστ (game...!)

Aλλά μου τον στεναχωρήσατε το μισητό και δεν βγαίνει να μιλήσει....! Που είναι ο Κοτίδης ,που είναι ο μισητός...? :?

Εκ πείρας θέλει λίγο χρόνο να συνέλθει...2-3 μέρες σίγουρα και αν γίνεται μια καλή κλήρωση την Πέμπτη θα βοηθούσε...! :D

From: Danos

This Post:
00
252068.340 in reply to 252068.339
Date: 1/27/2014 3:59:28 PM
Overall Posts Rated:
1616
Αν κρίνω από το ύφος του post game η νίκη του σκορπιού θα πρέπει να πόνεσε περισσότερο τον Thor παρά τον μισητό σου αντίπαλο! χαχαχα!!!
Εντάξει είπαμε για πρωτάθλημα δεν πάμε... αλλά τις κηδείες μας θα τις κάνουμε όπου μπορούμε!!! χαχαχα!!!

Advertisement