a ne ovakva sranja u korist Nomada a protiv Dikca i mene koji te stalno podržavamo.............hada a ja čak imam i slično ime kluba ccc))Last edited by dikac at 5/21/2010 8:26:19 AM
a ne ovakva sranja u korist Nomada a protiv Dikca i mene koji te stalno podržavamo.............ha
ZG-Nomads -- Philly SoulPrednost Nomadu zbog koruptivnosti..:)))) to je jace od domaceg terena
u kljucnoj utakmici mazija ima formu 6 a uvijek je imao formu 8 eventualno 9 sa istom minutazom i sad je naravno dikac u prednosti da dodje do toliko zeljenog prvog mjesta, pa posto ne moze sam napredovati da bi me dobio udario po mom marinku sramotada ne zaboravim dikac mazija je buduci reprezentativac i o njemu s postovanjem
nisu to insinuacije to su cinjenice, nista ja nisam rekao u korist nomada meni je jasno da je njemu remetinac druga kuca ili ce bit u narednom periodu al to svi znaju pa ne moram ni spominjat, ali nacin na koji ti i dikac to radite iz drugog plana da to nikome nije jasno sve dosad, izvini ali morao sam vas razotkrit,i u kljucnoj utakmici mazija ima formu 6 a uvijek je imao formu 8 eventualno 9 sa istom minutazom i sad je naravno dikac u prednosti da dodje do toliko zeljenog prvog mjesta, pa posto ne moze sam napredovati da bi me dobio udario po mom marinku sramotada ne zaboravim dikac mazija je buduci reprezentativac i o njemu s postovanjem
a Marijoh je uspio ljude animirat da i u drugoj ligi ovako analiziraju tekme kao tu kod vas... nema sta animator je vrhunskikarijoh nemoj sad odgovorit sa : evo cijenjeni i voljeni GM-Kivan se javio i zahvaljujem mu na pohvalama))))))uvijek me razveselite i da je bar vise ekpie aktivne poput vas u nizim ligama, bilo bi hrvatskom buzzeru puno bolje