BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Narodni tym IV

Narodni tym IV (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Maxson
This Post:
00
249739.332 in reply to 249739.331
Date: 5/19/2014 1:29:01 PM
Overall Posts Rated:
7979
Dnes první pořádná výzva, zápas proti Rusku. Ruský tým má tento týden velmi dobré formy, ale u nás to není také nejhorší. Očekávám velmi vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro Náš tým. V případě výhry si zajistíme před zápasem s Finskem postup do další fáze turnaje.

Taktika:

Střídání: Ať rozhodne trenér
Útok: Princeton
Obrana: Osobní obrana
Příprava na zápas: zamření-vnitřní, tempo-nepoužít
Problémy s fauly: Nechat hrát

Sestava:

PG/SG: Candra, Kocourek, Jirák, Krcma, Štrunc
SF: Dvořák, Zita (zafixováni)
PF/C: Rázl, Ouřada, Liska, Urbánek, Sixt

Last edited by Maxson at 5/19/2014 1:29:56 PM

This Post:
00
249739.333 in reply to 249739.332
Date: 5/19/2014 3:31:22 PM
Overall Posts Rated:
7979
Zápas dopadl přesně jak jsem si přál, ale ten závěr to byly nervy... :-)
Setup se nepovedl co se týče přípravy a Rusko, také vsadilo na Princeton, pro mě velké překvapení.
První půlka byla v naší režii, ale druhá půlka zápasu byla přesně naopak, ale dobrá věc se podařila a těsnou výhrou 105:102, jsme si před posledním zápasem základní skupiny zajistili postup společně s Finskem, se kterým si to rozdáme o první místo příští týden...

Diskuze ohledně zápasu s Finskem bude opět probíhat na externím fóru, tak se přijďte zapojit!

Last edited by Maxson at 5/19/2014 3:41:58 PM

From: rwystyrk

This Post:
00
249739.334 in reply to 249739.333
Date: 5/20/2014 1:36:40 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12471247
Second Team:
Jirkov
První krok splněn bez větších problémů, teď ještě potvrdit kvality nejlépe medailí nebo aspoň postupem do baráže o MS.

This Post:
11
249739.335 in reply to 249739.330
Date: 5/20/2014 1:42:49 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12471247
Second Team:
Jirkov
Pro mě Honza není špatný trenér, ale není to nikdo, kdo by mě nalákal zpátky...ta jeho pasivita vedla k mému konci práce pro NT, tak se určitě nebudu kvůli němu s nadšením vracet.

Tohle zamyšlení mě docela pobavilo :-) Vykládám si to jako "Honza je dobrý trenér, ale já s ním spolupracovat nebudu."

Jinak mi nepřijde, že úbytek manažerů by byl dán tím, že BB mani dělají nějaké překotné změny. Těch změn je naopak minimum. Výrazný úbytek manažerů byl dávno před tím, než začali dělat zmíněné změny. Naopak tyhle změny aspoň přinesly trochu uživení, už to není všudypřítomný Look Inside na vyšších úrovních.
Prostě online hry byly jednu dobu hit, ale ta doba je pryč.

This Post:
11
249739.336 in reply to 249739.335
Date: 5/21/2014 4:53:10 PM
Overall Posts Rated:
913913
Je to presne, jak rikas....proste dobry neznamena excelentni s jasnym cilem a tahem na branu. Tzn., ze ja se nehodlam vracet kvuli nemu, ale z hlediska NT komunity to je aspon nekdo, kdo se tomu NT trochu obetoval a aspon daval zakladni info o zapasech - nevidim na tom nic super vtipneho;)

To ano, ale prece to neznamena, ze proto, aby se nehralo LI, se musi tipovat taktika druheho a kdo vi co jeste. Klidne to mohlo zustat jednoduche - tedy i casove - jen se meli snazit tuto jednotvarnost vyladit vlivem skilu a vlivem jedne taktikce na druhe. Takto je pro novacky daleko komplikovanejsi se zaclenit a pro ty, co uz nemaji takove zapaleni, je to kvuli komplikovanosti casove narocne.

A uplne o ustupu online her nesouhlasim, spis se ted hraji asi jine. S narustem smart telefonu a tabletu je prave daleko jednodussi byt neustale online a tedy nezapomenout neco zasadniho nastavit.

Last edited by LA-Macros at 5/21/2014 4:53:44 PM

This Post:
00
249739.337 in reply to 249739.336
Date: 5/23/2014 1:56:39 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12471247
Second Team:
Jirkov
Jo, v tom máš pravdu, vyjádřil jsem se nepřesně, myslel jsem tento typ online her, ne online hry obecně.

Těch změn bylo postupně více, možná ani všechny neuvedu
1. zavedení útočných taktik izolace a obranných Box+1, které ale příliš úspěšné nebyly, moc se nevyužívají
2. snížení vlivu JR a SB na plat a potenciál, ještě to není tak dlouho, ale myslím, že částečně to ovlivnilo trénink a potažmo to může spíše v delším horizontu mít vliv na používané taktiky
3. předzápasová příprava, aneb tipování taktik - asi to není nejelegantnější řešení boje proti LI, ale podle mne minimálně na NT úrovni začíná přinášet ovoce, obecně je to nástroj, který můžeš, ale nemusíš použít, nemyslím si, že by to měl být důvod, proč tuto hru hromadně lidi nezačnou hrát nebo opustí. Víceméně se dá použít ve dvou případech, kdy soupeř hrává jednotvárně a je vysoká pravděpodobnost, že bude hrát konkrétní taktiku. Nebo když cítíš soupeře jednoznačným favoritem a chceš tímto způsobem za riskovat a trochu zvětšit svou nepříliš velkou šanci na úspěch.

This Post:
00
249739.338 in reply to 249739.337
Date: 5/23/2014 10:23:10 AM
Overall Posts Rated:
7979
Hru nejvíce ovlivnila a stále ovlivňuje ekonomická nestabilita. Kroky k nápravě bývají drsné a informovanost manažerů je skoro nulová! Dobrá zpráva je, neděje se to jen na BB a ta špatná hodně hráčů to od hry odradí...

Pokud si vzpomenu jen na pá věcí, ale zásadních. Obrovské změny v platech hráčů, jednou dolu další sezonu nahoru, zavedení platového minima, zavedení daní, které dodnes nechápu (proč se třeba nezapočítává do taxy pohár, na to mi dodnes žádné GM a BB nedalo pořádnou odpověď), nevyváženost platů hráčů vzhledem k jejich skillů atp.

Postě tvůrci tyto hry zabíjejí sami, člověk jede nějakou strategii několik sezon a oni mu ji během jednoho sezonního update hodí do záchoda! Potom se dozvíme, že je to pro všechny stejné, ale to není pravda a jen to utvrdí hráče ke konci.

From: honza999

This Post:
00
249739.339 in reply to 249739.338
Date: 5/23/2014 11:30:29 AM
BK Ankh-Morpork
III.3
Overall Posts Rated:
3232
A velký problém byl, že o té dani, vůbec neinformovali dopředu... ale poslední sezonu, dvě se náš počet drží na těch 250 manažerech.

This Post:
00
249739.340 in reply to 249739.339
Date: 5/26/2014 1:38:41 PM
BK Ankh-Morpork
III.3
Overall Posts Rated:
3232
Info od Maxsona:

Dnes poslední zápas základní skupiny s Finskem. Nakonec jsem se rozhodl, že zkusíme Rychlou hru, i když jsem uvažoval o Přes Pivoty, ale na to bych chtěl mít Hurdu a Hnízdila v dobrých formách. Nově byl povolán na soupisku Antonín, který nahradí zraněného Dvořáka.

Střídání: Ať rozhodne trenér
Útok: Rychlá hra
Obrana: Osobní obrana
Příprava na zápas: zaměření i tempo-nepoužít
Problémy s fauly: Nechat hrát

Sestava:
PG/SG: Candra, Kocourek, Jirák, Holuša, Štrunc
SF: Zita, Antonín
PF/C: Rázl, Ouřada, Liska, Urbánek, Sixt

Last edited by honza999 at 5/26/2014 1:49:12 PM

This Post:
00
249739.341 in reply to 249739.1
Date: 5/27/2014 2:53:16 AM
BK Ankh-Morpork
III.3
Overall Posts Rated:
3232
Již byla rozlosována skupina další fáze:

Estonsko
Polsko
Bělorusko
Srbsko
Litva

This Post:
11
249739.342 in reply to 249739.340
Date: 5/27/2014 3:10:22 AM
Overall Posts Rated:
7979
Děkuji honzovi za umístění infa o zápasu s Finskem a teď se pojďme podívat co se stalo a co nás čeká dále...

Odehráli jsme všech 7 zápasů základní skupiny a ani jednou jsme nezaváhali a skupinu jsme vyhráli, druhým postupujícím z naší skupiny je Finsko, které jsme porazili v posledním zápase v prodloužení. Myslím, že nakonec bylo dost důležité vyhrát skupinu, protože díky tomu jsme se dostali, alespoň dle mého pohledu do skupiny H, která je o něco lehčí, než ta druhá.

Složení skupiny je následovné Estonsko, Polsko, Litva, ČR, Bělorusko a Srbsko. První zápas odehrajeme s Estonskem! Estonsko postoupilo jako druhé ze skupiny A, když je porazila pouze Francie, ale poslední zápasy museli ve skupině použít vyšší nasazení, takže budou mít slabší náladu. Polsko, vyhrálo skupinu B, když v jednom zápase zaváhali s Belgií TIE vs CT, to bude zápas, který nám ukáže jak na tom jsme. Poláci samozřejmě odehráli celou základní skupinu na TIE a společně s domácí Francií je považuji za favority na celkové vítězství. Dalším soupeřem je Litva, která skončila na druhém místě ve skupině C za Slovenskem jen o skóre, vypadá to, že Litva riskovala a zvládla postoupit a odehrát všechny zápasy na TIE, ale uvidíme jak se bude vyvíjet skupina, bude to náš poslední soupeř. Bělorusko si zajistilo postup ze skupiny E s bilancí 5:2 a víme, že minimálně v jednom zápase byli nuceni použít Normal a počítám, že poslední zápas s Německem taky nebyl TIE-TIE, takže slabší nálada týmu by nám mohla dát výhodu. Posledním soupeřem je tým Srbska, který dokázal vyhrát bez jediného zaváhání skupinu F, pro mě malé překvapení a asi dokázal i pošetřit náladu, uvidíme jak si s nimi poradíme my...

Myslím, že máme docela velké šance být v této skupině na postupové pozici do druhého místa, ale soupeři nám to určitě nedají zadarmo, teď teprve začíná ten pravý boj, doufám že pro Nás bude s dobrým koncem!

Diskutovat o nejbližším zápase s Estonskem můžete na externím fóru, těším se na Vás... :-)

Last edited by Maxson at 5/27/2014 3:22:47 AM

Advertisement