BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.4 > Sezona 34

Sezona 34

Set priority
Show messages by
From: Jan995

This Post:
00
276698.333 in reply to 276698.332
Date: 5/3/2016 5:12:58 PM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Drugače pa Violčni proti Ainmosnemu. V zadnji četrtini ga je razbil, sklepam, da so takrat igrali vsi najboljši pri Violčnemu, vendar mislim da bo tekma potem v finalu konference kar napeta, kajti tam bo pa Ainmosni imel prednost domačega terena. Če mu uspe zadeti pravo taktiko. Kaj pa vem.

Seveda pa navijam za mariborski finale :P

Last edited by Jan995 at 5/3/2016 5:13:20 PM

This Post:
00
276698.334 in reply to 276698.331
Date: 5/3/2016 5:30:34 PM
Ainmosni
SKL
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Homines ex spatio
Najprej čestitke Vijoličnemu. Lahko bi jadal o igralcih in plačah, dejstvo je, da proti koncu lige pač zgubljam, ker se tisti, ki imate boljše ekipe bolj osredotočate na ligo. Jasno je, zakaj te je lanski prvak na začetku sezone štel med favorite.

Bi pa rad komentiral večkrat omenjeno "poštenje" in "kdo si zasluži in kdo ne". To je samo igra, fantje, ne pozabiti. Vsak v njej uživa na svoj način in to je ok. Eni boste špekulirali, morda izgubili igro zato, da boste v razigravanju bolje pripravljeni - in to je čisto ok. Za nepošteno bi štel edino vnaprejšnji dogovor med dvema o rezultatu tekme. Edini, ki si v mojih očeh ne zasluži obstanka, je Chicago. Upam le, da nadaljuje igro z nekim namenom in da se mu pač ni poklopilo v tej sezoni in vztraja zato, ker uživa in ima nek namen.

Drugače pa je, tudi jaz z veseljem preberem forum, čeprav pač nisem pri tistih, ki bi pogosto pisali. In res je, igra mi je zaradi vaših prispevkov v večje veselje.

This Post:
00
276698.335 in reply to 276698.332
Date: 5/3/2016 5:41:59 PM
Overall Posts Rated:
335335
Mah ja, kaj te vem. Jaz sem mogoče 4 tekme v tej sezoni odigral z normalno zavzetostjo, vse ostalo z levo roko, tako da ne morem sodit zdaj nekaj o fairplayu. Tudi če bi sam igral proti Mysterionu zadnjo tekmo bi odigral z levo roko. Bo kakor bo. V vsakem primeru mislim da oba izpadeta, ker je WW premočan.

Zakaj vsi pišete da je WW premočan v boju za obstanek? Če bo MSC sedmi, potem je zame favorit v boju z WW ob teh ekipah, ki jih mata sedaj. MSC se je sedaj dobro okrepil in ima bistveno boljšo ekipo kot WW, katere nosilci so vsi še starejši kot pri MSC tko da so dejansko trenutno še slabši kot kažejo njihove plače. Ima sicer 3 trenirance s katerimi lahko gradi na prihodnosti, niso pa to "čudežni dečki" s katerimi bi lahko ali veliko zaslužil ali da da bi postali nosilci v skl. Preden bojo konkurenčni bojo se rabli razvijat še kakšnih 5 sezon. Dejansko bi obema koristil dopust v III ligi, ampak Izy (MSC) mi je dejal da bi ga minilo do igranja če bi izpadu v III ligo, tko da sem mu svetoval da se nujno okrepi (čeprav če vprašate mene, selitev za 1 sezono v III ligo ne bi bila tragična kvečjemu priložnost za nov začetek). Okrepil se je z dobrima igralcema, žal spet starima, ampak takšne je sam poiskal. Prej al slej bo mogu spremenit način trgovanja, ker kupovanje starcev v nedogled ga ne bo nikamor pripeljalo. Zagotovo se lahko naredi rebuild ekipe v II ligi tudi tako da se v njej obstane. Če meni uspeva sedaj v SKL potem je v II ligi to še lažje.

This Post:
11
276698.336 in reply to 276698.333
Date: 5/3/2016 5:44:11 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
ccc, prvo vs v soboto nabijemo v Stožicah (haha, iz Berlina se peljem v LJ na derbi! ), pol pa še čez dva tedna v BBju pokažemo kdo je glavni Ljubljana je zakon

Drugače pa je Insomnia pravilno napisu, edino Chicago si ne zasluži obstanka.. res je da mogoče ni vsakomur po godu način igranja MSCja, ampak je čisto legitimen in je v preteklih sezonah s tem načinom biu celo na robu napredovanja Res pa je, da dolgoročno ne pelje nikamor, ampak ni vsakomur cilj BBja dolgoročno grajenje ekipe. Se pa strinjam in v vlogo favorita v končnici postavlam WW, v zadnjih 2 sezonah se je res izkazal tako taktično kot z grajenjem ekipe in trenutno počne tisto kar bi (po mojem mnenju) mogu MSC - rebuilda ekipo ki se je postarala in postopoma dodaja mlajše igralce in ima zdej 3 mlade trenirance. Res pa je da mu bo jedro prve postave razpadlo tekom naslednje sezone, ker so zdej res že krepko v letih.. tko da bo naslednja sezona zanj verjetno kar težka (če obstane).

Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 5/3/2016 5:44:40 PM

This Post:
00
276698.337 in reply to 276698.335
Date: 5/3/2016 6:22:12 PM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Jaz postavljam WW v vlogo favorita, ker človek tanka že verjetno celo sezono in mora imeti kar velik entuziazem.

Savlje, jah, za soboto niti ne dvomim, in mi je tudi popolnoma vseeno, kasneje bomo pa videli :)

From: cupavi21

This Post:
00
276698.338 in reply to 276698.337
Date: 5/3/2016 11:29:56 PM
Overall Posts Rated:
2525
v soboto pa se ve kdo zmaga! Maribor je bil Maribor je in Maribor bo prvak :D ne more olimpija bit prvič v zgodovini kluba prvak, hahah

From: pevc

This Post:
00
276698.339 in reply to 276698.337
Date: 5/4/2016 8:54:12 AM
Overall Posts Rated:
88
Hahaha no pa sem še tebe pozval za post na forumu.. Očitno bo treba drugo leto več provocirat igralce ki ne pišejo kajti sedaj pa je prava eksplozija postov hahah no sem vesel... Proti mscju sem natankal razliko točk ampak kot kaže ni teorije da bi bil 1.:D me pa zanima če bo preveč rdeči izbral dovolj dobro taktiko da zmaga ali je savlje vendarle preveč suveren:) zna bit zanimiva tekma

This Post:
00
276698.340 in reply to 276698.339
Date: 5/4/2016 10:11:22 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Mislim da za nikogar od naju tekma ne bo odlocala o nicemer in ne bo pravega motiva, zase brez težav lahko povem da kaj dosti ne bom spreminjal ampak bom predvsem poskrbel da pridem v finale konference (brez zamere Helios ) čimbolj spočit in pripravljen. Dejstvo je da Helios s samo 4 igralci nima najmanjših šans v prvem krogu končnice, se je včeraj videlo v dobrih 20 minutah so moji prvotimci nardil cirka 25-30 točk razlike..

Komi pa res čakam dvoboj strteničan - too red, bo prava poslastica pomoje! Škoda da Bichel ne bo 100% pripravljen

This Post:
00
276698.341 in reply to 276698.335
Date: 5/5/2016 1:03:19 AM
Overall Posts Rated:
2525
No, da še jst mal pokomentiram... zame je favorit MSC, zato ker ima taktičen support Clementina :)

V moji zgodovini je tako, da sem treniral vseskozi igralce, vendar jih potem po parih sezonah treninga prodam. Sedaj se to nebo zgodilo, saj jih bom obdržal.. A vendar preden lahko natreniram te mlade, moram dokupiti še kakšnega igralca, in glede na trg, se stare igralce bržkone še najbolj splača kupit.

Horath: Ja, Olimpija bo dobila derbi!!

Jan: Ni res, nimam veliko entuziazma, to pa zato, ker sem len, in všasih pozabim naštimat postavo hihi

This Post:
00
276698.342 in reply to 276698.334
Date: 5/5/2016 1:45:16 PM
Overall Posts Rated:
00
No se cisto ne strinjam s tabo..
Meni je jasno da moram za končnico premag prvega v naši skupini...se previ ce igras z manjšo zavzetostjo.....imam šanse....če igraš na polno ti pade pripravljenost...jaz pa imam namen zmagat....jutri in nato v končnici..
Tako bodo sobotne tekme v naši skupini prava poslastica....vsak med prvimi petimi z nase skupine lahko premaga vsakege...pa tudi koncnica ni ze v naprej odločena...naj se borba zacne...

This Post:
00
276698.343 in reply to 276698.342
Date: 5/5/2016 4:20:36 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
No ja.. kljub vsemu mislim da nihče pri vas ne more premagat Violčnega oziroma mu nihče ni niti blizu. Mislim da razen Violčnega niti ena druga ekipa nima igralca ki bi imel MPK in MS 13+, kaj šele 15+! Da ne omejam da nihče nima igralca z OPK in ZO 13+ In to je ta razlika..

Advertisement