Γεια σου ρε Αγορ...
Καλος να μας ερθεις.....(μακαρι) να κανουμε και λιγο χαβαλε!!
Το γεγονος οτι πεφτεις δεν λεει και πολλα , γιατι πλεον εχεις εμπειρια απο την ΙΙ κατηγορια και σιγουρα θα ξερεις τι πρεπει να κανεις για την επομενη φορα που θα ανεβεις!!
Σχετικα με τα χθεσινα παιχνιδια....
θα ξεκινησω με το παιχνιδι υποβιβασμου , μεγαλη νικη απο την ομαδα του Barca σε ενα πολυ δυνατο παιχνιδι.'' Χαιρομαι '' γιατι εφυγε ο κακος μου '' δαιμονας'' ...ολο ηττες ειχα μαζι του.( πλακα κανω) Με το καλο φιλε μου να μπορεσεις να επανερθεις στην ΙΙΙ κατ.
Στο παιχνιδι του τελικου, φανηκε η μεγαλη διαφορα που εχουν οι ομαδες....σιγουρα οι τραυματιες που εχουν οι fc ειναι απουσιες καταλητικες για την συνεχεια.Απο οτι φενετε ο φιλος μας ο Χαρης θα μας αφησει για αλλες χωρες χαχαχαχχαχχχαχαχαχχα.Καλη συνεχεια φιλε μου Ηρακλειδεα και να μην μας ξεχασεις!!
Οποτε σε ενα προχειρο υπολογισμο η κοντρα μεταξυ μπλε και κοκκινων φετος πηγε ως εξεις....
Μπλε ..... Πρωταθλητες ( Aiz)
Κοκκινη...Διαγωνισμος 3ποντων ( Αρης)
... All-star
...Αγωνες παραμονης ( Αρης - Barca)
Χασαμε τον ποιο σημαντικο τιτλο , αλλα δεν πειραζει , σαν κοκκινος ομιλος ειμασταν πολυ ποιο δυνατος απο την προηγουμενη σεζον.Οποτε η επομενη σεζον θα ειναι για εμας, μιας και στους μπλε θα πανε 4 καινουργιες ομαδες!
Στεφανε , μακαρι να κανω λαθος , αλλα δυσκολα τα πραγματα στην 16!!