Παιδια ξεχαστε τον πρωταθλητη φετος...εχει κλεισει απο τον πρωτο γυρο! Σας το λεω απολυτως υπευθυνα. Ο Κοσμας ειναι ενας VIRUS μεταμορφωμενος σε ανθρωπο, ενα ανεπτυγμενο υβριδιο!
Οτιδηποτε και να κανετε θα σας προσβαλει και θα σας καταστησει ανικανους, ευτυχως ομως αυτη η ανικανοτητα δεν επηρεαζει τη σεξουαλικη σας ζωη, τουλαχιστον μεχρι τη στιγμη που μιλαμε...
Εχω προσφατη εμπειρια...Πριν παω στην εμπειρια να σας πω πως χθες το βραδυ παιξαμε σε ιδιωτικο και μολις ειπα οτι εχω παικτη με 8 μπλοκ στο ματς, μου απαντησε "δεν τον βλεπω καλα τον παικτη σου αυριο" !!! Αναγκαστικά του απαντησα "ε, που να φας τη γλωσσα σου" για να αποκρουσω τα ξορκια, το αποτελεσμα ομως θα φανει σημερα... Αυτο που προκαλει την εντυπωση πως εχει τον τροπο και τα μεσα, ειναι η απεραντη σιγουρια του οταν ριχνει καταρες!
Και για να αποδειξω πως ο Κοσμας ειναι υβριδικος ιος να πω την προσφατη εμπειρια. Δουλευω καθημερινα 3 PC. Ενα στο γραφειο, ενα στο σπιτι και ενα λαπτοπ της γυναικας μου που το ενημερωνω, εγκαθιστω και απεγκαθιστω προγραμματα. Και τα 3 μηχανηματα εχουν τον Chrome. Συμβαινει το εξης ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ολοι εχετε δει πως ο Chrome κρατα τις πιο προσφατες σελιδες, αλλα και αυτες που επισκεπτεστε συχνα, σε ενα παραθυρο και σας τις προτεινει για γρηγορη προσβαση. Ετσι λοιπον και σε μενα, τα 3 μηχανηματα δεν αποτελουν εξαιρεση. Ξερετε επισης πως αυτες τις σελιδες τις δειχνει ο Chrome με ενα snapshot, μια φωτογραφια της σελιδας σε μια επισκεψη σας. Μια απο τις σελιδες ειναι και το facebook. Γινεται λοιπον το εξης ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ, και στα 3 μηχανηματα εκει που ειναι το facebook εχω το προφιλ του Κοσμα! KAI ΣΤΑ 3 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ! Αφαιρεσα την προτεινομενη του Facebook, διεγραψα τον Chrome, τον επανεγκατεστησα, εκανε αντιγραφη-επικολληση στη διευθυνση τον συνδεσμο για καποιο αλλο προφιλ (χωρις να επισκεφτω ποτε το προφιλ του Κοσμα) και εμεινα μεχρι και 1 ωρα σε αυτο για να παρει νεο snapshot και να αντικαταστησει το προφιλ του Κοσμα, τιποτα. Εσβησα απο το μητρωο οτιδηποτε ειχε να κανει με το facebook, τον Chrome, ΟΤΙ και να δοκιμασα δεν πετυχε. Εξακολουθω να βλεπω το προφιλ του Κοσμα αντι την κεντρικη σελιδα του facebook. Θα σας εστελνα ενα print screen και απο τα 3 μηχανηματα να το δειτε, αλλα δεν προκειται να το κανω γιατι κοντευω να παθω εγκεφαλικο τοσες φορες που το βλεπω καθημερινα. Ουτε για πλακα δεν θελω να το κανω print screen, και σιγα μη ρισκαρω, μπορει αν πατησω το PrtScn του πληκτρολογιου να εκραγει το PC μου! Που να ξερω τι μπορει να κανει αυτος ο ιος?
Γι' αυτο σας λεω...Αφηστε το καλυτερα. Φετος εχει βρει τον τροπο. Και εσυ Θανο, που εισαι τρενο πραγματικο οπως λενε, ξεχνα το φιλε. Σου λεω προκαταβολικα πως η αποπειρα σου να γινεις GM για να κατατροπωσεις το ΘΕΡΙΟ, δεν θα πιασει...οχι μονο δεν θα πιασει, δεν θα τον επηρεασει καθολου, αυτος πρεπει να γελαει τωρα μεχρι σκασμου. Επισης σου λεω προκαταβολικα οτι θα σε βρει κακο, ΜΟΝΟ που εκανες σκεψη να ξεκανεις το ΘΕΡΙΟ. Γι' αυτο παραιτησου οσο εχεις ακομα καιρο, ΠΡΙΝ σε βρει στα playoff.
Γι' αυτο σας ξαναλεω...ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!
Κοσμας.
Τωρα και σε εκδοση υβριδικου ιου!
Κανει τις ομαδες σας αορατες!