Τώρα εγώ να αρχίσω ΠΑΛΙ την γκρίνια πρωινιάτικα???
στα μαθηματικά στην Valhalla ελπίζω να κάναμε τα ίδια που κάνετε και οι υπόλοιποι...
2 εβδομάδες τραυματισμός=14 ημέρες...άντε 15,16,17,18 του π...στη...
ο κακόμοιρος ο Savouridis αγωνίστηκε τελευταία φορά και τραυματίστηκε στις 7/01/14 κόντρα στο ερπετό...
σήμερα αν δεν απατώμαι μπήκαμε 27 και ακόμα τραυματίας!!!!! να κάνω την αφαίρεση???????????????????????
και όχι δεν θα ηρεμήσω αν επιστρέψει αύριο...Απο το Σάββατο τον περιμέναμε ....γκρρρρρ
κατα τα άλλα....
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014
2 OLY 73 1 SCO 79 Συμφωνώ με το Αλέξανδρο δεν θα χαλούσε ΠΟΤΕ δυνατή διάθεση σε παιχνίδι πρωταθλήματος..αυτό αν πας για πρωταθλητισμό...;)))) Πάντως τι θα γίνει με την περίπτωση του σκορπιού...ίδια φάουλ, ίδιος στυλ παιχνιδιου( κοίτα μέσα) και όμως τα ερπετά έριξαν 10 βολές παραπάνω.. είχε παίκτη με 6 φάουλ ο φιλοξενούμενος στο 37...παπαλα...κρίμα τα μούσκουλα του Κοτίδη
7 SWP 34 2 BRB 121 Δεν το πιάνω τι κάνει ο Λύκος φέτος...αντε να είχε κύπελλο να πώ ότι θα χτυπήσει το παιχνίδι με εμάς και μετά το κύπελλο...αλλα δεν έχει...τότε γιατί δεν κατέβασε καν ομάδα?? γιατί??? για να κατεβάσει στο φιλικό?
6 AIG 86 8 OUS 100 Τι έκανε ωρε ο ΟΥΣΤ....? μήπως αποφάσισε να μείνει στην κατηγορία...πάντως αν βάλεις σε σύγκριση τα ρόστερ είναι σαν να παίζω εγώ μονό με τον σκορπιό...δλδ κανονική τσόντα...τι να πώ?? συγχαρητήρια (πρώτη φορά το λέω...) στον ΟΥΣΤ...βρε ουστ απο δω...Εντωμεταξύ ο Aigeas πρέπει να μπαίνει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΜΕΣΑ>>>>
8 FSS 87 5 AVK 99 Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε και φέτος δώρο την 1η νίκη σε ουραγό...του χρόνου ίσως...
5 TIT 132 7 SAM 125 Με τον ΟΥΣΤ να ξυπνάει φέτος η Σάμος θα έχει πρόβλημα....δεν με πολυ νοιάζει για να είμαι ειλικρινής...Ανενεργός είναι στο φόρουμ στο καλό να πάει....δεν θα στεναχωρεθούν πολλοί....
4 TOR 52 3 VIL 104 Αυτή μάλιστα...είναι εμφάνιση Villagkoura....με διαφορά διάθεσης και διαφορά στα ύψη και με κομπλέ ομάδα ο αντίπαλος...Σίγουρα μπορεί και 1η θέση...Αν ο Κοτίδης είχε κάνει το καθήκον του...
1 LAR 115 4 HER 102 Αλέξανδρε....έτσι κάνουν διπλό στους μπλέ (φαίνεται να είπε ο Κοτίδης στο ΔΣ..) αθόρυβα (δυστυχώς παραείναι αθόρυβοι ΚΑΙ στο φόρουμ) οι Λαρισσαίοι φιγουράρουν στην 1η θέση και πιστεύω σε αντίθεση με τον Villagkoura..ότι θα πάνε έτσι μέχρι το τέλος...Αυτοί δεν έχουν Κοτίδη να τους αναστατώνει τα αποδυτήρια...
3 PF 80 6 NEW 98 Η αυτοκρατορία αντεπιτίίθεται???????