nisu to insinuacije to su cinjenice, nista ja nisam rekao u korist nomada meni je jasno da je njemu remetinac druga kuca ili ce bit u narednom periodu al to svi znaju pa ne moram ni spominjat, ali nacin na koji ti i dikac to radite iz drugog plana da to nikome nije jasno sve dosad, izvini ali morao sam vas razotkrit,i u kljucnoj utakmici mazija ima formu 6 a uvijek je imao formu 8 eventualno 9 sa istom minutazom i sad je naravno dikac u prednosti da dodje do toliko zeljenog prvog mjesta, pa posto ne moze sam napredovati da bi me dobio udario po mom marinku sramota
da ne zaboravim dikac mazija je buduci reprezentativac i o njemu s postovanjem
e da je mali marinko prošli tjedan malo više trenirao a ne išao po cajkama , navodno viđen u ludnici do kasno u noč , e kad nemaš kontrolu nad svojim igračima pa oni lutaju svuda osim po treningu , kak im ne bu padala forma..........a i dečko voli lovicu pa je pristao na nomadov nagovor da bojkotira slijedeče tekme, budi sretan da se nije fol slučajno ozlijedio na jedno 3-4 tjedna, a ne samo kaj se malo umorio pa se mora malo odmarati...............he,he ali ipak se zna ko je gazda lige
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!