na zodziu as irgi taip galvojau, kam, treniravau maziukus jau 5sezas ar 6 kaikam is ju eina nekeliau verzimosi,m sukilo po 14-15 nuo subu, tiesa, bet..... gavos taip kad mano dideli per 3sezus pasiekele tiek kiek maziukai per 4 nors ugis didesnis, trenerio lvl taspats, spek kodel? todel kad pirma gavo verzimosi poto metima ir tada tik isorine, nuotoli, pasus, o maizukai atvirksciai, isorine, pasus pirma poto verxzimasi, metima....
Didelis verzimasis nerealiai padeda del elastinio efekto keliant isorine, o driblingas pasus, va mano 6,10 20metu centras pasikele 8 pasu upus per 9 trenkes si seza:D ir 2 isorines per 4, bet sekancia kils vel, nes nekilo sia savaite. o kiek atsimenu maziukams mano pasai taip nekilo, kilo ciut ne kas 3savaites, nes 2sezus skaityk tik pasus keliau. isorine irgi lb ilgai kilo...nepaisant ugio. o cia viskas auga kaip ant miekliu, 2-3 isorines upai ir 6,10 sg u-21 lostu, siaip lostu jei ne su 4 o su 7 treniruociau stopudovai, vien del treniruociu eiliskumo.
Tarpkitko kiek skaiciau globale u-21 treniruociu programu ten verzimasi dar daugiau keliau stiprios salys, iki 15-16 jaunimui, is pradziu losia su mazesniais metimais/isorinem bet gale u-21 sezo turi pranasuma. Visur kiek zejau verzimasi rekomenduoja iki 12bentjau pirma pakelt o poto jau pasus/isorine.
Last edited by Gajus Julijus Cezaris at 2/23/2013 5:40:36 AM