BuzzerBeater Forums

BB Srbija > A reprezentacija

A reprezentacija

Set priority
Show messages by
From: krmelj
This Post:
22
313374.339 in reply to 313374.1
Date: 1/8/2024 12:01:33 AM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Nakon sto smo potopljeni od strane Rumuna, ocekuju nas jos dve uzastopne teske utakmice, a prva na programu je protiv reprezentacije Estonije.

Protivnik je kvalitetan, imaju dva poraza iz prva dva kola, uz nize zalaganje. Nakon toga su se podigli i ostvarili dva trijumfa. Teska utakmica je pred nama, rival je sacuvao energiju i potrebna im je pobeda. Nasa reprezentacija ce traziti nacin da se podigne nakon katastrofalnog proslog meca i pronadje resenje. Konacno se kadru pridruzio i Joksimovic.

Srbija - Estonija, termin standardan.

This Post:
44
313374.340 in reply to 313374.339
Date: 1/15/2024 12:28:11 AM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Arhivirana je pobeda nad selekcijom Estonije (72549).

Tim trijumfom smo Estonce izbrisali iz svake racunice za prolaz u sledecu fazu ali posao je daleko od zavrsenog. Probali smo nesto novo, da se prilagodimo promenama u enginu. Daleko je to bilo od blistavog izdanja, rezultatski deluje da smo rutinirali ali nije bilo tako, drzali su se oni do pred kraj. Pobeda je samo jedan korak ka sledecem izazovu.

Taj izazov je reprezentacija Madjarske, najprijatnije iznenadjenje sampionata do sada. Zrebani su iz petog sesira, a imaju samo jedan poraz. Dobili su neke teske meceve, protiv Rumunije, Danci i Norvezani su dali sve od sebe da ih savladaju, medjutim, procackali su pobede Madjari. Potrebne su im obe pobede do kraja, i protiv nas i protiv Estonije u poslednjem kolu i nema sumnje da ce da grizu.

Mi sa druge strane imamo dve opcije. Pobeda nas sigurno vodi dalje jer u poslednjem kolu deluje nemoguce da ce nas Norveska iznenaditi. Porazom i dalje imamo sanse ali bi nam bila potrebna pobeda Estonije nad Madjarskom kao i da imamo najbolju kos razliku u trouglu sa Madjarima i Rumunima. Pobeda nije pod moranjem ali poraz bi nas doveo do kalkulacija i ne bismo drzali konce u svojim rukama.

Srbija - Madjarska, 16:30h, podrzite nas u ovoj rovovskoj borbi.

This Post:
00
313374.341 in reply to 313374.1
Date: 1/21/2024 11:40:12 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Lopta vise nije u nasim rukama (72553)

Madjari su vise zeleli pobedu. Mi smo rizikovali i prepustili zilavim Madjarima da odlucuju o svojoj i nasoj sudbini. Imali smo mnogo jace rejtinge i za napad i za odbranu i tok napada ali skok i zalaganje su presudili. Mogli smo i mi da upregnemo zalaganje, a i onda pitanje sta bi se desilo. Nisam video poentu samog pukog plasmana u drugu fazu i da budemo malo jaci od kisele vode tamo. Necu vise da budem dosadan i kukam na engine sem sto cu napisati jos da i pored veceg zalaganja, mi nikada ranije ne bismo primili 107 poena od ovakve Madjarske, uz duzno postovanje protivnika.

Sve je jasno, sve oci su uprte u samo dva meca, Madjarska - Estonija i Srbija - Norveska. Mi zaista nemamo sanse da kiksnemo protiv istrosene Norveske (iako me vise nista me bi cudilo), a nadamo se pobedi Estonije, bilo kojom razlikom. Ne znam kakva ce zalaganja biti na toj utakmici, za ocekivati je da Madjari "opice" ct, a za Estoniju nisam siguran jer u poslednje vreme reprezentacije cuvaju entuzijazam i za prijateljske, zbog ranga ili cega vec.

Da li cemo biti ponovo miljenici srece, kao na proslom EP ili se ponovo vracamo tamo gde nam je, u ovom trenutku, mozda i mesto, u prosecnosti, saznacemo nakon meceva ciji je pocetak od 16:30h.

This Post:
22
313374.343 in reply to 313374.342
Date: 1/23/2024 2:39:05 AM
Drakula
III.7
Overall Posts Rated:
227227
Second Team:
Verifectić

Basically, i have no interest by writing this...

I wish The serbian community better coaches, better personalities and see you soon on the highest levels!

Now it is very obvious you have had personal interest in writing that seeing you coming back to write the similar after so long time. You should rethink about your intentions, if bot because of your wellbeing then at least because there is CM prefix in your alias.
It would be better if you hadn't written anything now, your post is not helpful at all.

This Post:
44
313374.344 in reply to 313374.342
Date: 1/23/2024 5:21:30 AM
KK Dumbarajko
II.1
Overall Posts Rated:
9696

Serbia = 300 users. being eliminated on the first round, no trophies, no WC next season, no consolation reward.
I wish The serbian community better coaches, better personalities and see you soon on the highest levels!

So happy for you.

And really hope this will give you boost in your private life since you put so much effort jn this game.

I wish you all the best. And chill man, it ia just a game ✌️

From: sismis
This Post:
33
313374.345 in reply to 313374.344
Date: 3/5/2024 3:51:24 PM
Batinari
Prva Liga
Overall Posts Rated:
703703
Second Team:
Minions Batinari
Nas buduci NT igrac trazi Novo utociste, menadzer ne moze vise da izdrzi platu u trecoj I potrebna je promena sredine.
Igrac je HOF potencijal, spolja je zavrsen I potrebno je raditi samo IS,ID i RB.
26godina, HOF, 208cm plata 133k

Potreban je siguran kupac, igrac je clan obecavajucih generacija, u skripcu smo sa visokim I neophodno je da ostane u rukama pouzadnog menadzer, da ne bi sanjali sta je stranac naumio.

Ako ima zainteresovanih, neka mi se jave da ih spojim sa covekom.

This Post:
22
313374.347 in reply to 313374.1
Date: 6/14/2024 5:17:08 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Red je da se zvanicno oprostim od vodjenja nase reprezentacije. Pogresio sam sto sam se kandidovao i u prethodnom mandatu. Vrlo brzo smo ispali sa EP, promena engine-a, lose odluke itd. To je znacilo ucestvovanje na najglupljem takmicenju na ovoj igrici, Utesnom turniru. Plus, kada se zna da nista ne postizemo cak i osvajanjem takmicenja, tacnije da ne mozemo da budemo domacini narednog EP, motivacija ode u wc solju. Nameravao sam da ipak osvojimo takmicenje i dostojno ustanem sa selektorske fotelje. Igrali smo dobro, zauzeli prvu poziciju u regularnom delu ali desili su se Turci sa svojim ct i doziveli smo poraz od pola kosa posle produzetka.

Povrh svega, maltene svi skauti su redom odustajali vrlo brzo i covek se oseti usamljen i nije to to. Rezime - prvi mandat je bio odlican, drugi ocajan i zelim svu srecu narednom selektoru u ispravljanju i peglanju. Tu sam ako je potreban neki savet, svako dobro.

From: kaktusi
This Post:
11
313374.348 in reply to 313374.347
Date: 6/27/2024 9:22:47 AM
Pozdrav svima. Prvu utakmicu smo igrali protiv jako teskog protivnika Izraela. Tekma je bila tesna vodili smo skoro celu utakmicu, ali u zavrsetku smo pali malo {vodili smo do 47 minuta...). Iskren da budem ja sam zadovoljan kako smo odigrali steta sto smo izgubili , ali sta je tu je.
119-125 je krajnji rezultat.

Last edited by kaktusi at 6/27/2024 9:29:12 AM

This Post:
11
313374.349 in reply to 313374.348
Date: 6/27/2024 2:12:07 PM
Gavrilo Princip NS
III.6
Overall Posts Rated:
6868
Sto bi reko Piksi, nisu nas napunili sa 5 i vise razlike, treba da budemo zadovoljni

Слога биће пораз врагу
Advertisement