BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
138604.34 in reply to 138604.33
Date: 4/6/2010 6:45:43 PM
Overall Posts Rated:
113113
Στην τακτική εννοείς?

This Post:
00
138604.35 in reply to 138604.34
Date: 4/6/2010 6:47:20 PM
Overall Posts Rated:
00
sorry file den diefkrinisa! anaferome se ayto pou eipe o billaris oti exei vrei allo tropo...

I am not a survivor i am a winner!!!
This Post:
11
138604.36 in reply to 138604.30
Date: 4/6/2010 9:29:02 PM
Overall Posts Rated:
272272
Εγω δεν γουσταρω να με "σπρωχνει" το παιχνιδι επειδη πληρωνω 10 ευρω το τριμηνο και ειμαι υποστηρικτης. Αυτο γινεται σε αλλα online παιχνιδια και το θεωρω πολυ αδικο.

This Post:
00
138604.37 in reply to 138604.36
Date: 4/6/2010 10:16:20 PM
Overall Posts Rated:
00
+1

I am not a survivor i am a winner!!!
This Post:
00
138604.38 in reply to 138604.37
Date: 4/7/2010 12:40:09 AM
Overall Posts Rated:
8888
Θέλω να πω κατι , οταν παίζεις , ενα game και εχεις απαιτήσεις απο αυτο , τοτε εχει και αυτο απο εσένα. Θεωρώ σωστο οτι πληρώνουμε μια συνδρομη και αποζημιώνουμε μερικα ατομα για να βελτιώσουν ενα προϊών , που πραγματικα μας ενώνει και και αποζημιώνει με διασκέδαση. Πχ ,αν πας σινεμα θα πληρώσεις για να διασκεδασεις, αν πας σε εναν αγώνα μπασκετ , ποδόσφαιρο θα πληρώσεις για να διασκεδάσεις... Ετσι και εδω πληρώνεις ενα ελάχιστο περιπου 8€ το τρίμηνο για να διασκεδάσεις. Εχω δει αρκετά game που ειναι τζαμπα και γίνεται της μουρλής. Πρεπει να γινουμε ολοι επαγγελματίες και γενικα αν βλέπετε κατι που δεν ειναι επαγγελματικό , προσωπική μου άποψη μακριά...

This Post:
00
138604.39 in reply to 138604.38
Date: 4/7/2010 2:12:28 AM
Overall Posts Rated:
7373
+1 to idio pragma etoimazomoun na grapso ... esi ta lefta san kurio logo dn ta dineis gia na exeis esi tis ofeleies alla gia na ginei kalitero to paixnidi .. kai pragmatika autoi pou to exoune (BBs) kserei posa xriazonte gia na sidirisoun kati tetoio? pistevo na ksereis oti otan nikiazeis ena PC gia na stiseis server (giati kai auto edo server einai) kostizei 300 euro + .. kai ama dn nikiasan kai exou diko tous to reuma tha erxete 300 euro + ..eiani oli mera anoixto to site! opote esi me auta ta liga lefta voithas ta paidia na sidirisoun to site ... kai auti me to ligotero pou boroun na kanoun einai na sou dosoun kapoia parapano xaraktiristika

This Post:
00
138604.40 in reply to 138604.39
Date: 4/7/2010 4:23:55 AM
Overall Posts Rated:
115115
ιδεα!!!
Οσοι είναι υποστηρικτες να κερδίζουν έπαθλο. δλδ Αν αποκτούν το πρωτάθλημα της κατηγορίας τους, να κερδίζουν κάτι. Και όσο ανεβαίνουν κατηγορία το έπαθλο να γίνεται ακόμα καλύτερο. Με αυτόν τον τρόπο δεν επηρεάζει του υπόλοιπους που δεν ειναι υποστηρικτές, και δίνει ένα ΠΟΛΥ καλο κινητρο να γίνεις Υποστηρικτης!

This Post:
00
138604.41 in reply to 138604.40
Date: 4/7/2010 4:50:11 AM
Overall Posts Rated:
7373
na kerdizoun 3mini sindromi lol! :D ...haha ...

This Post:
00
138604.42 in reply to 138604.40
Date: 4/7/2010 6:04:15 AM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΤΩ ΕΣΥ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.
ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ . ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΩΦΕΛΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΝ ΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ.
ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΙΠ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΓΑ...ΝΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ ,ΒΛΑΠΤΩ ΚΑΝΕΝΑ?
ΑΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΙΠ ,ΒΛΑΠΤΩ ΚΑΝΕΝΑ?
ΑΝ ΕΧΩ FORUM ΣΤΟ ΙΠ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ,ΒΛΑΠΤΩ ΚΑΝΕΝΑ?
..........ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΣΑΣ.
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ.
ΕΙΜΑΙ 35 ΕΤΩΝ ΞΕΡΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΩ ΤΙΜΗ-ΠΑΡΟΧΗ.

This Post:
00
138604.43 in reply to 138604.42
Date: 4/7/2010 7:27:44 AM
Overall Posts Rated:
343343
Ακόμα 1 πλεονέκτημα είναι η έλλειψη διαφημίσεων, αλλά και το ότι έχεις αρχείο της προπόνησης που πήραν οι παίκτες σου τις τελευταίες 12 βδομάδες. Περνάς πολλή χρόνο στο παιχνίδι όπως πάραπολλοι από μας. Αυτό σημαίνει πως το απολαμβάνεις, αλλιώς δεν θα χε νόημα να κάθεσαι. Τα έξοδα συντήρησης του παιχνιδιού είναι πραγματικά τεράστια γιατί πέρα από τον τεχνολογικό εξοπλισμό του έχει και τουλάχιστον 5 έμμισθα άτομα.

Ο κυριότερος λόγος που έγινα υποστηρικτής είναι ακριβώς επειδή σέβομαι την δουλειά τους και την καταλαβαίνω μιας και εγώ ανήκω στον χώρο της πληροφορικής. Με αυτό τον τρόπο απλά δείχνω την εκτίμηση μου σε αυτούς που μου προσφέρουν αυτή την ψυχαγωγία. Είναι σαν να πηγαίνω σε μια ταβέρνα και επειδή ο σερβιτόρος με εξυπηρέτησε καλά του αφήνω 1 καλό φιλοδώρημα.

This Post:
00
138604.44 in reply to 138604.42
Date: 4/7/2010 12:34:52 PM
Overall Posts Rated:
5050
Ορίστε μια λίστα με τα χαρακτηριστικά των υποστηρισκτών:
Ιδιωτικά Πρωταθλήματα
Ο λόγος για να γίνεις υποστηρικτής. Δοκιμάζεις πολλά διαφορετικά συστήματα με τους βασικούς και βλέπεις πως αποδίδουν. Ένας μη-υποστηρικτής δεν έχει την πολυτέλεια να δοκιμάσει σε επίσημους αγώνες τακτικές.

Δελτίο Τύπου
Ένα πολύ ωραίο εφέ που ενημερώνει τους υπόλοιπους για τα εσωτερικά της ομάδας σου είτε με σοβαρό είτε με χαβαλετζίδικο ύφος.

Ομοσπονδίες
Άλλο ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό. Στις ομοσπονδίες πραγματικά μαθαίνεις για το παιχνίδι χωρίς να υπάρχουν πολλά άχρηστα νήματα, όπως γίνεται στο φόρουμ.

Live Update
Μπορείς να μάθεις τα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του αγώνα ακόμη κι αν δεν είσαι στον υπολογιστή.

Συγκεντρωτικός Πίνακας Σκορ
Με αυτό το χαρακτηριστικό γλιτώνεις τόσο χρόνο...

Hall of Fame
Κάποιοι παίκτες πρέπει να περάσουν στην αθανασία... Πρέπει να μπουν στο HOF και όχι να περιφέρονται σαν Retired.

Αναζήτηση στα Φόρουμς
Με αυτό το χαρακτηριστικό βρίσκεις οτιδήποτε έχει ειπωθεί στα φόρουμ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αριθμοί Φανέλας
Οι παίκτες σου είναι ξεχωριστοί. Κάθε παίκτης έχει ένα αγαπημένο νούμερο...

Υπογραφή Φόρουμ
Πρέπει να μάθουν όλοι το μότο σου...

Φράσεις Παικτών
Οι παίκτες έχουν και προσωπικότητα...

Κατάταξη Παικτών
Επίσης χρήσιμο χαρακτηριστικό. Ειδικά όταν ψάχνεις στη λίστα μεταγραφών.

Enhanced BB-Mail
Σου δίνεται πλέον η δυνατότητα να πληκτρολογήσεις 3000 χαρακτήρες.

Σήματα και Λογότυπα Ομάδων
Πως αλλιώς θα διαφέρει η ομάδα σου από τις άλλες?

Σελιδοδείκτες
Γλιτώνεις πάαααααααρα πολύ χρόνο.

Τρόπαια
Δείχνεις σε όλους τους τίτλους σου.

Σημαίες
Από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά των υποστηρικτών.

Εύρεση Σημαιών
Εύκολα, βρίσκεις πια σημαία σου λείπει.

Στατικό Διαφημιστικό
Γλιτώνεις από όλα αυτά τα σπαστικά διαφημιστικά banners.

Αποτελέσματα Αγώνων
Ποτέ δεν πρόκειται να ξενερώσεις όπως ξενερώνουν οι μη-υποστηρικτές.

Εύκολη εύρεση Φιλικού
Γλιτώνεις πολύ χρόνο.

Αποθηκευμένες αναζητήσεις λίστας μεταγραφών
Επίσης.

Λίστα Κολλητών
Επίσης.

Ναι, πιστεύω πως για όλα αυτά αξίζουν αυτά που πληρώνεις...

Advertisement