BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Λιγα μαθηματικα

Λιγα μαθηματικα

Set priority
Show messages by
This Post:
00
167507.34 in reply to 167507.33
Date: 1/3/2011 6:55:22 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Χαχαχα καταπληκτικο και 2 η ωρα το βραδυ!!!! Μαχιμο σε κοβω ρε θηριο!!!

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
167507.35 in reply to 167507.34
Date: 1/3/2011 6:58:56 PM
Overall Posts Rated:
115115
Χαχαχα καταπληκτικο και 2 η ωρα το βραδυ!!!! Μαχιμο σε κοβω ρε θηριο!!!

Μάχιμος;;; Τελικά δεν μπορώ να κρύψω ότι ειμαι στρατιωτικος.

This Post:
00
167507.36 in reply to 167507.35
Date: 1/3/2011 7:00:54 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Οχι φυσικα.Ενω εγω που ειμαι γατονι το εκρυψα οτι ειμαι φυσικος!!!

This Post:
00
167507.37 in reply to 167507.36
Date: 1/3/2011 7:04:18 PM
Overall Posts Rated:
115115
Σωστός!!! αντε μπας και δούμε το παιχνίδι μέσα από την ματιά ενός φυσικού. Ίσως αποκτήσει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον. Δεν σου κρύβω ότι ανυπομονώ να δώ το τελικό αποτέλεσμα της έρευνάς σου.

Message deleted
From: drvolt
This Post:
11
167507.39 in reply to 167507.37
Date: 1/3/2011 7:39:52 PM
Overall Posts Rated:
11
Παίδες ο sarithin το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βγάλει ένα μοντέλο εκτίμησης. Το οποίον εστί ότι μπορεί να υπάρξουν φορές που να πέσει ακριβώς μέσα, φορές που να πέσει κοντά και φορές που να αστοχήσει τελείως. Όσο για τον τύπο που πόσταρε τα αποτελέσματα 15' πριν τον αγώνα θα δώσω κάποια hints:
1)Δεν μπορεις να αλλάξεις τη σύνθεσή σου 15' λεπτά πριν τον αγώνα
2)Αν την ώρα του αγώνα παρατηρήσει κάποιος την εξέλιξη του παιχνιδιού και κλείσει τη σύνδεσή του ή απλά πέσει, θα διαπιστώσει ότι για αρκετή ώρα το παιχνίδι θα συνεχίσει να εξελίσεται μέχρι να του εμφανιστεί ένα μνμ που να λέει χάθηκε η σύνδεση με το γήπεδο ή κάτι τέτοιο

Τα συμπεράσματα δικά σας.

This Post:
11
167507.40 in reply to 167507.39
Date: 1/3/2011 7:51:44 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Παίδες ο sarithin το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βγάλει ένα μοντέλο εκτίμησης. Το οποίον εστί ότι μπορεί να υπάρξουν φορές που να πέσει ακριβώς μέσα, φορές που να πέσει κοντά και φορές που να αστοχήσει τελείως..

Ακριβως!!! Τα πραγματα στην σωστη τους διασταση! Η ολη προσπαθεια-ενδιαφερον ειναι να δεις εαν η αστοχια ερχεται σε τυχαια σημεια ή σε περιοχες των παραμετρων. Εαν ειναι σε δεδομενη περιοχη βελτιωνεις το μοντελο στην περιοχη αυτη ή αλλαζεις τον τυπο προσεγγισης. Εαν δεν το πετυχεις δεν εμπιστευσαι την εκτιμηση στην περιοχη αυτη!!! Εαν ειναι σε τυχαια σημεια πας για καμια μπυρα (βριζωντας)!!!

Υ.Γ1 Αυτο συνεβη π.χ στην αναλυση για το LookInside για τιμες Ζ μκροτερες απο 0.7

Last edited by GM-sarithin at 1/3/2011 8:22:39 PM

From: Tyfonas

This Post:
11
167507.41 in reply to 167507.39
Date: 1/4/2011 2:25:34 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Με το πεσει ή να κλεισεις την συνδεση απλα τρεχει μονο η συγκεκριμενη σελιδα για καποια ωρα και δεν θα σου εμφανισει το τελικο αποτελεσμα.
Εγω μια ερωτηση εκανα και η απαντησει ηταν '' απλα πειθεις τον σερβερ οτι παει 12 ωρες πισω''

From: bolzano
This Post:
22
167507.42 in reply to 167507.41
Date: 1/4/2011 2:40:38 PM
Overall Posts Rated:
2727
Φοβερη δουλεια και ιδιαιτερα εκ μερους του φυσικου μας!

Απο την αρχη του μπαζερ παρατηρω με βαση οχι μαθηματικες αναλυσεις αλλα την λογικη τα αποτελεσματα των ματς,δηλαδη πως πχ 8α επηρεαζοταν αν εκανα μια αλλη επιλογη. Πολλα απο αυτα με προβληματισαν κατα καιρους καθως δεν μπορουσα να εξηγησω το αποτελεσμα τους.Φετος καταστρωνοντας ενα σχεδιο αναπτυξης της ομαδας αναγκαστηκα να κανω αλλαγες στην ομαδα μου.Αυτη η πραξη πιστευα πως θα μου εδινε το προταθλημσ και τεσπα θα βοηθουσε στην εκπληρωση του σχεδιου μου...Ομως η χρηση του RnG πραγματικα με μπερδεψε φερνοντας με σε αδιεξοδο.Δεν γινοταν να διακιολογησω καποια αποτελεσματα.Οποτε βαση αυτων που ειπες επιβεβαιωνω τις υποψιες μου...Ειτε η μηχανη εχει εγκατεστημενη μια παραμετρο τυχης η οι κατοχοι της αλλαζουν κατα διαστηματα αλλες παραμετρους/αναλογιες.Το πρωτο νομιζω ειναι αυτο που συμβαινει..Ομως εστω και μικρη η δοση τυχης σε συγκεκριμενα μοντελα πιστευω πωε επιφερει μεγαλες αλλαγες και ανεπι8ημητα για καποιους μανατζερς αποτελεσματα.Ενδεχομενς καποιες αναλογιες να ειναι ευμεταβλητες..

Απλα μερικες σκεψεις που ηθελα να μοιραστω..
Συνεχιστε αυτη την ωραια προσπαθεια!!!

This Post:
00
167507.43 in reply to 167507.42
Date: 1/4/2011 3:16:26 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Καλησπερα σε ολους, καλη συνεχεια στα play-off και κουραγιο με ευχη για γρηγορη επανοδο στους χαμενους της σημερινης ημερας.

Για να γραψω τα προηγουμενα post χρειαστηκε να μελετησω παιχνιδια απο διαφορετικα πρωταθληματα. Παρατηρησα οτι τα συστηματα που παιζουν π.χ στην Τουρκια ειναι συστηματικα (σε υψηλο επιπεδο) διαφορετικα απο αυτα που κατα μεσο ορο επιλεγουν οι Ελληνες managers. Ετσι μου προεκυψε η ιδεα να δω εαν υπαρχει Eλληνικη σχολη μπασκετ,Ιταλικη κ.λ.π.

Αυτο μην σας φαινεται παραξενο! Ειτε απο την επιτυχια μιας ομαδας σε καποια χωρα, ειτε απο μια αποψη που μπορει να κυκλοφορει στα Forum αυτης μπορει καλιστα να δημιουργειται 'ρευμα'. Να τονισω οτι αυτο δεν εχει να κανει αποκλειστικα με συστηματα αλλα και με αντιληψεις-παραδοχες οπως π.χ 'τα Rebound ειναι το κλειδι για την νικη ή μονο με καλη περιφερειακη αμυνα πας μπροστα κ.λ.π'.

Πιστευον στις αλλες χωρες τα ιδια που πιστευουμε εμεις; Εχουν παρομοιες με εμας τακτικες αντιληψεις για το παιχνιδι; Υπαρχει κατι που κανει καποια σχολη να ειναι ανωτερη της αλλης;

Για να απαντησω στο ερωτημα ξεκινησα να μελετω το φετινο θεσμο του Ελληνικου κυπελου. Πιστευω σημερα-αυριο θα ολοκληρωσωτην καταγραφη. Μετα θελω να αντιπαραβαλω τα αποτελεσματα με αυτα του κυπελου καποιας προηγμενης χωρας στο Buzzer. Αυτο που δεν ξερω ειναι το ποια ειναι η χωρα αυτη!!!

Παρακαλω εαν ειναι ευκολο γραψτε εδω (ή σε p.m.) την χωρα της προτιμησης σας

Υ.Γ1 Επειδη το θεμα εχει την δουλιτσα του παρακαλω μην στειλετε απαντησεις οπως Βελγικο Κογκο!

Υ.Γ2 Ξερω οτι ξανιγομαι αλλα ΙΣΩΣ βρηκα εργαλειαρα για την Ελληνικη κοινοτητα. 'Τρεχω' καποια test
και αν τα πραγματα παν καλα θα γραψω τα αποτελεσματα εδω.

Last edited by GM-sarithin at 1/4/2011 3:42:29 PM

This Post:
00
167507.44 in reply to 167507.28
Date: 1/4/2011 6:03:06 PM
Overall Posts Rated:
343343
Σε καθε περιπτωση παντως ΔΕΝ εχω κανενα προβλημα να σταματησω να postαρω οποιαδηποτε μαθηματικη αναλυση ακομα και αν ενοχλει εστω και εναν χρηστη. Εσυ το εξεφρασες αλλα ειναι πιθανο να υπαρχουν και αλλοι!!!

Αν σταματήσεις να ποστάρεις θα καταχραστώ την εξουσία μου και θα σε αποβάλω από το παιχνίδι :P.

Πέρα από την πλάκα είναι η σοβαρότερη προσπάθεια που έχω δει 8 σεζόν στο παιχνίδι για μαθηματική ανάλυση (''Παπαγάλου'' συμπεριλαμβανόμενη). Θεωρώ πως θα είχες μεγαλύτερη επιτυχία εάν το ποστ σου γινόταν στο κεντρικό φόρουμ, αφού με τα άτομα που σου υπέδειξα θα μπορούσατε να βγάλετε φοβερή δουλειά, αφού και γνώστες μαθηματικών είναι, αλλά και του παιχνιδιού. Επιφυλάσσομαι πάντως όταν πλέον η μελέτη σου ολοκληρωθεί να την μεταφέρω εγώ εκεί αν δεν το κάνεις ο ίδιος.

Σε συγχαίρω επίσης το ότι η δουλειά που κάνεις είναι ολοκληρωμένη, και σοβαρή, σε αντίθεση πολλών καλών ιδεών που ξεκίνησαν (τρόπος του λέγειν) και έμειναν στο ξεκίνημα. Προσωπικά εγώ θα διαβάσω το ''δια τα αυτα'' αφού το κυνήγι των απατεώνων, 1 δίχρονο κοριτσάκι, αλλά και η πίκρα του να χάνεις 1 πρωτάθλημα στον πόντο δεν μου αφήνουν περιθώρια για κάτι περισσότερο.

Advertisement