Evo samo da napisem, kako bih ti, nadam se, pomogao.
Za arenu, stavi sledece cene: tribine 12, niske tribine 40-45, sedista pored terena 200, loze 1000. Sreca pa je sledece azuriranje za 4 dana, 8. Februara cini mi se(ako dobro racunam).
Za strucni stab, pretpostavljam da imaju ogromne plate, pa ih sve redom otpusti, dok se ne vratis malo u zivot, pa kupuj pr-a i fizioterapeuta sa platama od po 20k, nivo NATPRIRODAN(dakle jedan 20k drugi 20k). Na njihovu kupovinu(kada stanes na noge) ne bi trebalo da ti ode vise od 40k. Sto se trenera tice, ne verujem da ces imati kasnije sredstava da izdvojis za SUPERIORN-og , te uzmi nekog NATRIRODN-og sa platom ne vecom od 20k za pocetak.
^^^^^OVO ZA KUPOVANJE NOVIH TEK KAD ODES U POZITIVU, A SAD OTPUSTI SVE CLANOVE, AKO VEC NISI(MADA I TU CE DA TI ODE DOSTA NOVCA AKO SU PLATE PREVISOKE, AL JBG MORAS PRESECI^^^^^^
Dalje, steta sto si prodala sve igrace, da si ostavila makar trojicu kako bi mogla da igras utakmicu. Ne znam da li mozes da imas prihode od navijaca ako predas utakmicu(igras sa 2 igraca i manje). Ako ipak dobijas prihode, vazno je izbeci upozorenje pred gasenje tima(ako provedes odredjeni broj nedelja u minusu ispod 500k).
Naravno, cim odes u pozitivu, kupi neka 3 pajtosa za po 1k svakog samo kako bi mogla da igras utakmice.
Nadam se da sam pomogao, Pozdrav! :)