BuzzerBeater Forums

BB Israel > סגור

סגור (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
223634.34 in reply to 223634.31
Date: 8/15/2012 6:01:12 PM
Overall Posts Rated:
274274
מי שמרגיש לא מוכן לעלות ליגה עשוי באמת לא לעלות ליגה - זאת תהיה בחירה חכמה מבחינתו, לא צריך לעלות ליגה כשאתה לא בנוי לזה.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
223634.35 in reply to 223634.32
Date: 8/15/2012 6:02:11 PM
Overall Posts Rated:
168168
שתי נופלות?
ולא באמת אכפת לי מהיורדות- אני בטוח שעם התנהלות נכונה אני אפתח כוכב טוב במהלך 3 העונות הבאות- אחד שיוכל להתמודד גם בליגה השנייה בצורה טובה מאוד.
חוץ מזה, אפשר לראות על הקבוצה שלי, שכרגע מאזן הקניות/מכירות שלי נמצא על מינוס 750 אלף. ואני לא במינוס כרגע. זה אומר שהרווחתי 750 אלף במהלך העונה ורבע שהייתי פה. תוסיף לזה 840 אלף שיש אצלי בקופה כרגע, ויש לך 1.6 מיליון. אתה יכול להוריד מזה 300 אלף שמתחילים איתם (למרות שבזבזתי אותם על קניה מטומטמם של שחקן ב306 אלף- שפוטר אחרי יום), ואתה יכול להוריד גם את ה50 אלף כפול 4 שבועות ראשונים שמקבלים כבונוס.
בסופו של דבר הגעת לרווח של 1.1 מיליון בעונה ורבע, כשלפני יש עוד משחק חוץ בפליאוף, משחק בית כנראה (שביחד יכניסו לי כ100 אלף נוספים), ועוד מענק עליה של 300 אלף. סך הכל 1.5 מיליון רווח בעונה ורבע בליגה 3.
אז אתה טוען שלקבוצות חדשות קשה יותר להרוויח כסף? לצמצם פערים? שרק טאנקינג יפתור את המצב?
אני חושב שכרגע אני מוכיח שלא. ובעונה הבאה אני עוד לא יודע מה יהיה הרווח השבועי הנקי שלי, אבל אני בטוח שהוא יעלה על זה של עכשיו (72 אלף), ואני בכל זאת אלחם יופי במרכז הטבלה בהתחלה, ולאט לאט אתקדם בטבלה- גם בלי להוריד את הרווח השבועי יותר מידי (כי כמובן שאוכל לשפץ את האולם).
לעומת זאת, כשהייתי בליגה 2 (לפני שקיבלתי באן- הייתי ממש על סף עליה לליגת העל), הייתי מסיים עונות שלמות על רווחים שבועיים בין מינוס עשרת אלפים לפלוס עשרת אלפים. קשה לקרוא לזה צבירת נכסים. וניהול הקבוצה ממש לא היה שונה.

This Post:
00
223634.36 in reply to 223634.33
Date: 8/15/2012 6:20:03 PM
Overall Posts Rated:
105105
אין סיבה לקבוצה לבחור באופציה של "לעשות כסף קל" אם יש לה דרך להתמודד באמת.
אלא אם ההגדרה שלך למונח "להתמודד" הינה להשקיע את כל מה שאתה יכול כדי להתברג, אולי, למקום חמישי.
קבוצה שרוצה לעלות ליגה / לזכות באליפות ורואה שזה לא אפשרי אפילו לא בתיאוריה עבורה תנסה למקסם רווחים.
קבוצה שכן יכולה תנסה להתחרות, כי המטרה במשחק אינה צבירת כסף אלא להתחרות.

קיצורי דרך?
בין כל קבוצות ליגת העל שהגיעו לחצי הגמר, מיהי הקבוצה שהצטרפה למשחק הכי מאוחר?
איך שלא תקרא לזה, העובדה היא שאנשים לא מצטרפים למשחק כדי לא להיות מסוגלים להתחרות, ולא להיות מסוגלים להרוויח.

אגב, לדבר על קיצורי דרך כשאתה הצטרפת בתחילת המשחק בארץ (יחסית), זה נוח אבל לא פרקטי.
בסופו של דבר מי שמצטרף למשחק לא מצפה להיות תקוע בליגה עונות על גבי עונות בלי יכולת לשנות את מצבו.
ככל שהמצב חסר סיכוי התגובה יותר חריפה.

אלה שעוזבים הם בדר"כ אלה שלא מצאו שום דרך להתקדם במשחק.
ברגע שאתה מקטין את היכולת שלהם להתקדם אתה בעצם תוקע אותם יותר, וזה בדיוק מה שהשינוי הזה מוביל אליו. לכן, הם פשוט יעזבו מוקדם יותר.

אז יופי, תהיה ליגת על עם תחרותיות מדהימה (אולי) וזהו. כי כל היתר ייפרשו בשלב זה או אחר.

יש כ-2500 מצטרפים בשבוע כיום וזה לא מעט. ואפילו הרבה ביחס לגודל קהילת המשחק.
אבל כמות העוזבים היא גדולה אף יותר.
זה מלמד שגם כך אנשים מרגישים חסרי עונים במשחק ולא מרגישים שהם יכולים להתקדם.
בוא נודה שרובם לא עוזבים אחרי עונה, כי בליגת הבוטים כולם יכולים להתקדם ולעשות דברים.

This Post:
00
223634.37 in reply to 223634.34
Date: 8/15/2012 6:24:23 PM
Overall Posts Rated:
105105
נכון מאד.
רק שמה שהדבר גורר זה בדיוק שני הדברים שכתבתי:
1) כדי להישאר באותה ליגה אליה הם כן מתאימים הם יבצעו טאנקינג הישארות בפלייאוף.
אולי גם לקלוע סלים עצמיים. מי יודע... :)

2) כיוון שהם ייצטרכו "לשבת בלי לזוז" באותה פוזיציה בליגה הנמוכה יותר, המשחק יהפוך למשעמם וחסר מטרה ופשוט יעזבו מהר יותר את המשחק.

From: ig

To: Ehud
This Post:
00
223634.38 in reply to 223634.33
Date: 8/15/2012 6:25:31 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
תיקון קטן. עליתי לליגת העל במצב הכי מפורק שיכול להיות, עם מיליון שהציל אותי מפשיטת רגל וכיסה לי את המינוס, שחקן וחצי נורמאלי בהרכב, ואם כל זה לא מספיק, גם נפלתי לבית שונה משל הסקסס. כבר אז הבנתי שאין טעם לנסות ולהתחרות, כי רק בשביל לבנות קבוצה הייתי חייב "לטנקן" ולהפסיד במשך סיבוב שלם, וכשראיתי אחרי סיבוב אחד הקבוצה שבמקום השביעי הייתה 3.5 משחקים מעלי (בהתחשב בהפרש סלים אסטרונומי), נאלצתי לבחור בהמשך הטאנקינג.

אני מניח שמצבן של 2 הקבוצות המדוברות היה טוב בהרבה משלי, והן הגיעו מוכנות. אני בטוח שאם גם הייתי מוכן, הייתי בוחר בלהתחרות ולנסות להישאר בליגה, כי בסופו של דבר, אם לפרוס את הרווחים על פני 2 עונות לעומת רווחי ענק שלי העונה ביחד עם הפסדים מאוד גדולים בעונה הקרובה כתוצאה מירידה, הרי גם כלכלית משתלם יותר להישאר.

ובכל זאת, גם אחרי השינויים הדי מתבקשים האלה (ויסלח לי פיני, אבל אני ממש לא מסכים איתו בעניין זה), מבין האלטרנטיבות לעלות מפורק ולא לעלות אני עדיין אבחר באפשרות הראשונה.

This Post:
00
223634.39 in reply to 223634.36
Date: 8/15/2012 6:26:24 PM
Overall Posts Rated:
274274
אתה גולש מהדיון ושולף את נאום חזון אחרית הימים שלך שוב

נכון - לא חוכמה הצתרפתי מוקדם יותר למשחק, מה אתה רוצה שאני אעשה? אסגור את הקבוצה ואפתח חדשה? אתנצל כל יום? או שפשוט אתה רוצה להגיד שהדעה שלי לא נחשבת ושאני פסול דעה?

מהקבוצות שעלו לחצי הגמר לשאלתך יש קבוצה אחת שעלת העונה לראשונה לליגת העל. זה יפה לטעמי.
חוץ מזה קבוצה נוספת שרצה רק 8 9 עונות לקחה את הגביע ועלתה רק העונה וסגרה מקום חמישי

אז כן, קבוצה אחת הגיע לבייתיות בפלייאוף התחתון וירדה בגלל שהמאמן לא השקיע והיה עסוק לטענתו בחיים האמיתיים
ועוד מאמן בחר לעשות טאנקינג כי לטענתו זה היה פשוט רווחי מידי בשביל לוותר על זה.
אם היה פחות רווחי אולי הוא היה מוותר על זה ואז גורלו אולי היה דומה לאחת מהקבוצות שהזכרתי לעיל ואולי לא. זה היה תלוי בו ובסיטואציה.

הנה - אלו העובדות לגבי עונה שעברה בליגת העל. ניראה כמו עונה לא רעה בכלל לעולות ליגה.

ושוב אני אזכיר, הדיון הוא על רצפת השכר - אותי לא שכנעת שהתיקון שעשו הוא דבר שלילי, אני עדיין חושב שהוא תיקון חיובי שיעזור לליגות להיות עם פחות טאנקינג מבעבר.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
223634.40 in reply to 223634.35
Date: 8/15/2012 6:31:53 PM
Overall Posts Rated:
105105
צודק. נופלת אחת...
ועדיין, אותה אחת צפוייה (אלא אם תפרוש) להיות חזקה יותר ממך משמעותית, כיוון שלא סתם היא ירדה מליגה שמעליך.
אם באמת אתה הרבה יותר טוב ממנה, תצליח מתישהו לעקוף אותה (או שקולותיה בעונות הבאות), אבל במצב הנוכחי שבו אתה גם יכול לחסוך פחות... האופק רחוק עוד יותר.

רווח והפסד לא מתבטא בכסף שיש בבנק.
אם אני אקנה את מגדלי יו כולן (הלוואי...) הבנק יגיד שהפסדתי כסף, אבל זה ממש לא המצב. ביצעתי המרה מכסף נזיל לכסף בצורת מבנה.

באותן עונות הוספת שחקנים שהעלו את הרמה של הקבוצה שלך, וייתכן מאד שאולי אתה לא מתנהל כלכלית הכי טוב שיש ויכלת לעשות יותר טוב בליגה ההיא.

אני יודע איזה נכסים (שחקנים, גודל ארנה וכו') יש לי כיום לעומת עונה שעברה, וזה לאין שיעור שיפור במצבי הכלכלי.

This Post:
00
223634.41 in reply to 223634.36
Date: 8/15/2012 6:34:23 PM
Overall Posts Rated:
168168
קיצורי דרך?
בין כל קבוצות ליגת העל שהגיעו לחצי הגמר, מיהי הקבוצה שהצטרפה למשחק הכי מאוחר?
איך שלא תקרא לזה, העובדה היא שאנשים לא מצטרפים למשחק כדי לא להיות מסוגלים להתחרות, ולא להיות מסוגלים להרוויח.

זה יפה שלפני עונה דיברת על כל קבוצות ליגת העל. העונה אתה כבר מדבר רק על חצי הגמר. עונה הבאה תדבר רק על הגמר, ובעוד 3-4 עונות כשטרינז יקח אליפות לא יהיו לך מילים.
ואגב- תיסלאם שהגיע לחצי הגמר התחיל בעונה 9. להגיע לחצי גמר ליגת העל תוך 11 עונות זה לא משהו שרואים בכל משחק דפדפן. כמה זמן לוקח להגיע לליגת העל בהאטריק (שכמובן נחשב למשחק מאוד מצליח ומונה עשרות אלפי משתמשים)? אנשים בליגה השלישית או הרביעית שם נחשבים לחזקים ולמשתמשים מנוסים. והם עדיין מאוד רחוקים מהפסגה.

אגב, לדבר על קיצורי דרך כשאתה הצטרפת בתחילת המשחק בארץ (יחסית), זה נוח אבל לא פרקטי.
בסופו של דבר מי שמצטרף למשחק לא מצפה להיות תקוע בליגה עונות על גבי עונות בלי יכולת לשנות את מצבו.
ככל שהמצב חסר סיכוי התגובה יותר חריפה.

הטיעון שלך לא תופס- אתה מפיל את הטיעון של האדם, בגלל דברים אחרים שהאדם עשה, בלי שום קשר לטיעון. מה שעשית פה נקרא כשל לוגי. אתה מוזמן לקרוא על הכשל הספציפי שהשתמשת בו ממש כאן:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%93_%D7%94%D7%95%D7...
כמובן שכטיעון הוא לא תופס בכלל.

אלה שעוזבים הם בדר"כ אלה שלא מצאו שום דרך להתקדם במשחק.
ברגע שאתה מקטין את היכולת שלהם להתקדם אתה בעצם תוקע אותם יותר, וזה בדיוק מה שהשינוי הזה מוביל אליו. לכן, הם פשוט יעזבו מוקדם יותר.

נכון, אבל אני חושב שבערך בכל משחק דפדפן מתוך איקס משתמשים שנרשמים ביום, בערך עשירית (לא נתונים מדעיים- לא בדקתי את זה. אבל הרעיון הוא שאחוז קטן) מהם ימשיכו באמת לשחק ואפילו רק ינסו להבין את הרעיון של המשחק. אז זה לא כל כך משנה מה יהיה הקונספט של המשחק. אלא אם אתה רוצה להפוך את המשחק למשהו שכולם מכירים וכל אדם חדש ידע להתרגל למשחק הרשת הזה בקלות. אולי נשחק גוגואים?

אז יופי, תהיה ליגת על עם תחרותיות מדהימה (אולי) וזהו. כי כל היתר ייפרשו בשלב זה או אחר.

שוב העניין הזה של הגישה הסרקסטית שלך והמשפטים המזלזלים שאתה דוחף פה ושם. זה לא תורם לרמת הדיון.

יש כ-2500 מצטרפים בשבוע כיום וזה לא מעט. ואפילו הרבה ביחס לגודל קהילת המשחק.
אבל כמות העוזבים היא גדולה אף יותר.
זה מלמד שגם כך אנשים מרגישים חסרי עונים במשחק ולא מרגישים שהם יכולים להתקדם.
בוא נודה שרובם לא עוזבים אחרי עונה, כי בליגת הבוטים כולם יכולים להתקדם ולעשות דברים.

שוב, זה מלמד על כך שברוב (אם לא כל) משחקי הרשת/דפדפן- אחוז קטן ועלוב מתוך הנרשמים באמת מנסים להבין איך המשחק פועל. וחלקם מתייאש איפשהו בדרך, וחלקם הקטן באמת מצליח להתקדם תוך הרבה מאוד טעויות. לרוב הטעויות האלה לוקחות אותו כמה צעדים אחורה, ולכן הוא מרגיש שהוא "עומד במקום" לדבריך.

From: baruch2
This Post:
00
223634.42 in reply to 223634.41
Date: 8/16/2012 12:47:31 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
בוקר טוב לכולם....לא תאמינו איזה חרופ תפסתי בלילה ובחזרה אני קולט 33 פוסטים שלא נקראו לא יאומן כי יסופר!!!

This Post:
00
223634.43 in reply to 223634.41
Date: 8/16/2012 1:21:08 AM
Overall Posts Rated:
105105
1) במשפט
אז יופי, תהיה ליגת על עם תחרותיות מדהימה (אולי) וזהו. כי כל היתר ייפרשו בשלב זה או אחר
אין זלזול, כי אם הצבת עובדה. לתפיסתי, לכל הפחות.

2) כמות הנוטשים עולה כיום על כמות המצטרפים ולכן גודל קהילת המשחק קטנה.
זה לא מתקשר בכלום לכך שבכל משחק יש כאלה שיעזבו.
ברגע שהמצב כזה שעוזבים יותר מאלה שבאים, המשחק בסופו של דבר ייסגר בגלל אי קיום משתמשים.

3) נניח והיית בעל מקצוע כזה או אחר. לצורך הדוגמא קונדיטור.
והיו אמורים לך שב-20 שנים הקרובות אתה רק מגלגל בצק. שום דבר מעבר. בטח לא מפתח שום דבר.
כמה זמן היה לוקח לך עד שהיית לוקח את הרגליים שלך ועף משם?

משתמש שרואה ששום דבר לא זז מבחינתו, וזה המצב והוא הוחרף עם השינוי המדובר, יעשה בדיוק את זה. יעזוב.
הוא לא זז, כי בגלל שהוא נאלץ להשקיע המון כסף בשחקנים, לא נותר לו כסף להשקיע בקבוצה ולפתחה.
במקביל לזה, הוא לא יכול לנצח מספיק, בגלל אותה מגבלה.

אז כן, יש תמיד את המשתמשים שהם הרבה מעל היתר, כך שהם אולי (מתישהו) יצליחו לעבור את המחסום.
אבל הרוב מתקשה גם כך, ואלה שהיה להם סיכוי לפני השינוי והתקדמות "ברת-תחושה", יהפכו להרגיש שהמצב חסר סיכוי בזמן הסביר.
בדיוק כמו אותו קונדיטור.

4) מעולם לא שיחקתי בהאטריק או בכל משחק שדומה לזה. מודה.
אולי אבדוק אותו כשארגיש שהמשחק הזה מיצה את עצמו מבחינתי.

From: maayanr
This Post:
22
223634.44 in reply to 223634.43
Date: 8/16/2012 2:22:33 AM
Overall Posts Rated:
1818
אני לא הולך להגרר לדיון אבל אני כן רוצה רק לציין שאני מברך על ההחלטה המצויינת הזו שבהחלט תעזור להעלות את רמת הספורטיביות במשחק.

טאנקינג זו שיטה לא נעימה לעין ומאוד לא ספורטיבית ואני שמח שהיא תהיה מעכשיו פחות משתלמת.

ומהקצת שקראתי הבנתי שישנה טענה שטנקיג זה כלי הכרחי לקבוצות עניות שעולות לליגה חדשה ולא יכולות להרשות לעצמם להתחרות בליגה החדשה - אני חושב שאלו שטיות - תקח את ההרכב שלקחת איתו אליפות בליגה הנמוכה יותר ותרוץ איתו בליגה החדשה - גם תרוויח הרבה עם סגל זול יחסית וגם תוכל להיות קבוצה מכובדת שלפחות מנסה לנצח.

אני אתן את עצמי כדוגמת נגד - כשעליתי בעונה 16 לליגה 2.2 היה לי ברור שאני שומר כוחות וכסף עד לרגע שוואליד המתאמן שלי יהיה חזק משפיק לטעמי להיות שחקן פותח בקבוצה צמרת ליגה 2/שחקן חמישייה בליגת העל ולכן בניתי קבוצה חסכונית אבל עדיין תחרותית - במשך שלוש עונות סיימתי במקומות 4, 5, ו5 למרות שהיה לי כסף בבנק לשידרוג הקבוצה בחרתי להשאר עם סגל זול יותר ולהמשיך ללהיות ברווח - אבל לפחות על הדרך המשכתי להיות תחרותי בליגה שלי - לא חייבים טנקיג כדי לשרוד - רק צריך לדאוג להיות במאזן חיובי וצריך סבלנות.

כמו שרון אמר - טאנקינג זו הדרך הקלה - אבל גם לא ראויה

אני אסיים ואומר שאני מקווה שזה לא התיקון האחרון והשלב הבאה להגברת התחרות יבוא בקרוב - אני חושב שמענקי מיקום יהיו תוספת נהדרת

Advertisement