BuzzerBeater Forums

BB România > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Soimul

This Post:
00
263794.34 in reply to 263794.33
Date: 10/21/2014 6:53:48 AM
Overall Posts Rated:
3838
E mai bine sa ne intalnim in cupa sau chiar turneul amicalelor, si pe teren sa demonstram ceva. Aici, doar vorbe....

Apropo, logic ar fi fost ca asemena excluderi din alegeri sa fie anuntate, tocmai in ideea de a se desfasura frumos alegerile.

From: danyyyx

This Post:
00
263794.35 in reply to 263794.34
Date: 10/21/2014 7:26:08 AM
Overall Posts Rated:
3939
Foarte bine zis aici,eu cred ca logic pentru excluderea unui candidat ar fi trebuit sa se realizeze un sondaj o mica dezbatere,nu asa fara ca noi sa nu stim nimic si sa ne alarmam degeaba.

This Post:
00
263794.36 in reply to 263794.35
Date: 10/21/2014 10:05:24 AM
Overall Posts Rated:
345345
Foarte bine zis aici,eu cred ca logic pentru excluderea unui candidat ar fi trebuit sa se realizeze un sondaj o mica dezbatere,nu asa fara ca noi sa nu stim nimic si sa ne alarmam degeaba.

Prin analogie daca cineva fura, nu faci un referendum daca sa fie pedepsit sau nu, nu?

Flocky, din nestiinta sau din exces de zel, a incalcat regulile. Normal, GM-ul raspunde de asta. Nu cred ca e cazul sa credem ca a fost exclus din nu stiu ce motive sau este ceva politic la mijloc. Ne ajung stirile de la ora 5 pentru asta.

This Post:
11
263794.37 in reply to 263794.36
Date: 10/21/2014 10:18:11 AM
Overall Posts Rated:
1212

" Salve!

Numele meu este Florin si iti scriu din dorinta de a dezvolta pe cat posibil comunitatea Buzzerbeater. Dupa ce in sezoanele 11,13 si 15 am fost Managerul echipei Nationale a Romaniei, in sezonul acesta, pentru viitoarele doua sezoane, mi-am lansat deja candidatura pentru a reveni in postura de Manager al echipei mari.
In acest sens, mi-ar face mare placere sa putem comunica, colabora, sa ne sprijinim in cadrul jocului atat pe facebook cat si pe mess.
Ma gasesti pe Febook ca Florin Ceparu iar pe mess te rog sa adaugi: flo2007rms@yahoo.com
Pana una-alta, am marea rugaminte ca pentru urmatoarele 10 secunde sa imi oferi un vot in cadrul sectiunii destinate alegerilor, (voteaza FLOCKY) pe care il vei gasi la urmatorul link:

http://www.buzzerbeater.com/country/61/ntelection.aspx

Iti multumesc si iti raman recunoscator!
VREAU SA FIU SI REPREZENTANTUL TAU! "

Asta este marele mesaj pentru care a fost exclus Florin - FLOCKY din alegeri, sau asa presupunem, pentru ca nu am primit nici o informatie oficiala, iar asta ma deranjeaza. De fapt, nici el nu a primit o asemenea informare, ceea ce iar nu e normal. Pe mine sincer nu ma deranjeaza cu nimic mesajul lui privat, pana acum nici nu stiam ca e interzis, mi s-a parut un mesaj de bun simt,chiar daca a fortat putin la partea cu votul, am si eu cap sa judec, nu o sa votez pe cineva doar pt ca ma indeamna intr-un mesaj:) si ca sa nu existe dubii, oricum nu as fi votat cu el. Mult mai tare ma enerveaza gestul de turnator sobolan al aceluia care l-a reclamat, nu as vrea sa stiu cine e, dar daca citeste forumul sa stie ca pt mine gestul lui e doar de c...t . Cam atat, asteptam totusi un pct de vedere oficial. Si app, pana nu il primim, 3 persoane ne-am retras votul.

Last edited by Sebastian Ghita at 10/21/2014 11:06:52 AM

This Post:
11
263794.38 in reply to 263794.37
Date: 10/21/2014 10:30:11 AM
Overall Posts Rated:
345345
Avand legatura cu foarte multi manageri, am fost anuntat si eu de mesajul lui. Care este de prost gust, cel putin spus. Si si eu sunt printre cei care l-au anuntat pe Remus insa el stia deja. GM-ii au acces la mesajerie(din cate stiu) astfel incat nu e f greu sa vezi ca un candidat trimite un numar mare de mesaje pe privat. E clar ca nu e voie. Acuma ca a fost din nestiinta sau exces de zel nu are sens sa dezbatem. Faptul ca tu numesti pe o persoana pe care nu o cunosti si care a procedat absolut normal "turnator sobolan" si c...t, astea sunt frustrari care nu isi au locul pe forumurile comunitatii noastre si te rog sa le ti pentru tine.

This Post:
11
263794.39 in reply to 263794.37
Date: 10/21/2014 10:36:58 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
465465
Second Team:
The D-fenders
salutare tuturor. am lipsit de pe forum 2 zile fiindca mi0-am schimbat locul de munca. big deal. nu pot sa o ard pe site in timpul zilei dar after hours tot pe BB stau, deci nu m-am pierdut in umbrele alegerilor.

la urma urmei nu mi-e clar exact ce s-a intamplat, dar subliniez ca sunt constient de regula ca nu ai voie sa bordezi lumea pe mail ca vrei sa fi votat. sincer mi se pare big deal fiindca din moment ce 20 de insi voteaza. nu e mare branza sa vb cu ei si sa faci o fluctuatie a voturilor.
eu am fost contactat de flocky cu sezoane in urma cu un mesaj in care m-a intrebat daca aveam nevoie de indrumare
nu eram sigur ca era cine era, dar s-a adeverit ca el a fost user-ul din trecut. in consecinta i-am zis ca la nivelul la care ma aflam nu duceam lipsa de mentor, dar m-am intrebat de ce imi ofera advice gratuit. de atunci n-am schimbat o vorba. mai mult nicio persoana care a postat pe forum nu a discutat cu mine despre NT pe mail.

ca full disclaimer, am purtat o discutie cu philoumiha despre directia in care a mers NT. nu am cerut nimanui sprijin si nimeni nu mi-a oferit sprijin ca urmare a unei favori cerute cu timp in urma sau pe alt canal.

la un moment dat era o itnrebare cu ce vom face.

am zis ca ma voi concentra cel mai mult pe acei useri care au juc(chiar potentiali) de NT draftati de ei. pt ca ei sunt cei mai in masura sa suporte un jucator care sa sara de sub control si cu salariul.

stiu, secundarele conteaza enom, de la un anumit nivel, mai mult ca principalele. dar daca ai un mosntru de 300k, care nu e luat in calcul la tax(fiind exception), care isi plateste singur pot aproape jumatate de salariu, atunci poti sa-l mentii pana la adanci batraneti.

tactic, am explicat ce vreau sa fac, si experienta mea cu astfel de jucatori cred ca vorbeste de la sine cum voi aborda situatia. nu cred ca e nevoie sa explic jocul de la zero fiindca cine are urechi, aude. all things equal voi incerca sa gravitez catre jucatorii care vor avea rebounding. nu avem o echipa completa, nici chiar cu anume puncte tari, dar daca am de ales intre astuparea a 4 gauri, prima va fi rebounding, a doua OD, restul e up for debate.

This Post:
00
263794.40 in reply to 263794.38
Date: 10/21/2014 11:16:40 AM
Overall Posts Rated:
1212
Ok, nu vreau sa iti dau un raspuns malitios pentru ca nu am nimic personal cu tine, ba dimpotriva, asadar o sa ma limitez la a ma face inteles: GESTUL, si nu persoana, in opinia mea, da, este asa cum am scris mai sus, din foarte multe motive, inclusiv frustrari:). Eu nu sunt tendentios, dimpotriva - total relaxat cu privire la alegeri si singurul lucru care ma deranjeaza este ca nimeni nu ne-a anuntat de motivele excluderii celor 2 candidati. Atat! Nu vreau sa avem o polemica pentru ca nu este nici locul si nici cazul:) O seara cat mai placuta si mult succes!

This Post:
00
263794.41 in reply to 263794.39
Date: 10/21/2014 11:19:59 AM
BV Pistons
RBBA
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Sa clarific un lucru.
Singurii care pot scoate pe cineva din alegerile pentru NT sunt GMii "mai mari". Eu nu sunt unul din ei.
Exista niste reguli care trebuie respectate. Nu au fost si am ajuns in situatia asta. Cat despre aloniverdan, sincer nu imi dau seama ce s-a intamplat, dar banuiesc ca nu a avut nici un vot si a fost eliminat automat.
Am sa va rog sa nu mai discutam pe subiectul eliminarii lui flocky, cred ca tot ce a fost de spus deja s-a postat. Toate discutiile astea nu au nici o legatura cu dezbaterile pentru alegeri.

This Post:
00
263794.42 in reply to 263794.39
Date: 10/21/2014 11:31:51 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
am si eu cateva intrebari punctuale

dar daca ai un mosntru de 300k, care nu e luat in calcul la tax(fiind exception), care isi plateste singur pot aproape jumatate de salariu, atunci poti sa-l mentii pana la adanci batraneti.

1. cum isi plateste un jucator de 300k (sau ma rog peste 200k) 1/2 din salari. Sper ca nu imi zici ca e roman si e la NT. ar putea sa ajnuga poate la o reducere de 20% nicidecum 50%. Nu am auzit pe numeni sa aiba diverse venituri mai sus de 100k, si asta cu 4 jucatori la nationala, deci ar fi undeva 25k-30k reducere, deci cam 10-15%. am zis 20% ca poate e jucatorul tau.

dar daca am de ales intre astuparea a 4 gauri, prima va fi rebounding, a doua OD

2. o gauara e RB, una OD. care sunt celelalte?

3. cum poate un jucator ca nu promoveaza si se mentine in RBBA sa tina un jucator care are un salariu cam drastic? (vorbim de nationala mare)

stiu, secundarele conteaza enom

sunt total de acord, au impact semnificativ chiar si cand principalele sunt la un nivel mai modest.

This Post:
00
263794.43 in reply to 263794.42
Date: 10/21/2014 11:43:38 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
465465
Second Team:
The D-fenders
pai hai sa incep cu partea frumoasa a raspnusului.......un jucator roman, in NT, draftat de tine, care sa si joace.

pt Cazan, care avea 200k, si juca 30 min/ meci primeam 40k(20%). si nu era draftat de mine. conteaza.

avem gauri pe JR, avem gauri pe SF. poate ca gaura e mult spus. nu suntem o nationala cu alternative. tb sa alegi una pe care sa o astupi.
un jucator poate sa sustina un monstrulache si in divizia a 2-a daca e suficient de bine dezvoltat, ceea cde poti face cand e al tau, si sa aiba un avantaj competitiv. si daca plateste penalty tax, are training exemption pentru el. conteaza.

iti imaginezi ca la ce ma refer eu nu cred ca se aplica la mai mult de 5 cazuri daca or fi, e suficient daca gasim atatea exemple si le pregatim pt viitor. jucatorii care sunt perindati de colo colo care au facut 26 de ani sunt imposibil de gestionat mai departe. zi-mi tu jucato de rbba de NT, care sa-l antreneze la secundare pe posturi opuse. gen, am un pivot cu od 2, il atrenez pana la od 5 jucandu-l ca PG in cupa. asta e un vis. eu daca mi-a antrena un pivot pe PG 48 de min pe sapt inseamna ca il pot folosi in campionat maxim 30 de min pe pozitia sa naturala. nimeni nu is poate plati pt 30 de min pe sapt nici 100k, darmite 200.

deci jucatorii vedeta trebuie crescuti din timp si sa fie recompensati ca isi insusesc asta pana la sf.

This Post:
00
263794.44 in reply to 263794.38
Date: 10/21/2014 12:00:44 PM
Asociatia de Tineret ONIX
II.2
Overall Posts Rated:
3131
Nu stiu de ce mi se pare mie insa, prietene, raspunzi cu venin unor discutii care ar trebui sa se poarte pe un ton civilizat, mai cu seama ca in niciun fel nu am rostit vreun cuvant care sa te JIgneasca pe tine, faptele tale ori atitudinea ta. Ma simt insa nevoit sa-ti reclam atitudinea si sa afirm ca a crede in principiul "cine nu e cu tine, e impotriva ta" nu face cinste nimanui.
Cred ca fiecare are dreptul de a-si exprima opinia si de a judeca fapte si atitudini.
Incearca, te rog, sa-ti analizezi propriile actiuni deoarece in mijlocul faptelor sunt oameni iar faptul ca suntem aici, intr-un loc comun nu ar trebui sa produca decat o stare de relaxare si nicidecum incrancenari, neavand ce imparti.
Personal, felicit principiile lui Sebastian Ghita si modul in care intelege sa-si manifeste opiniile si am convingerea ca asemenea lui sunt multi Manageri in comunitatea romaneasca alaturi de care voi avea, sper, placerea de a-mi impartasi placerea in joc.
Cat despre faptul ca am iesit din cursa, nu am pierdut nimic atata vreme cat nimic este ceea ce am avut inainte de a intra in alegeri. Mi-am asumat faptele si repercursiunil si asta nu ar trebui sa supere pe nimeni ci din contra.
Raman alaturi voua si incerc sa pun umarul la dezvoltarea comunitatii.

Advertisement