Spridon: Cuj ja ti prvo iskautiram Kombinirano i Demonstraciju i onda pojedinacno sve nize igrace .... Naravno da ako unutar tih igraca koji se iskautiraju u Grupnom i Kombiniranom skautiranju nadem nekoga koji ima dobar potencijal stavljam ga na listu ( zato i je PF bio moj prvi pick iako je zapravo bio nize na mojoj listi odabranih igraca). Kasnije za igrace koji nisu bili uhavaceni u tim skautiranjima onda idem trosit na skauting pojedinacno , znaci ako mi je prioritet PG i SG onda idem trazit nize igrace, nemam niti love niti bodova da idem svakog igraca iskautirat na toj listi.
Meni je 40 tisuća tjedno uvijek bilo dovoljno za pregledati sve 18 godišnjake. Još bi ostalo i za kojeg od 19 godina.
Doduše ako je nakon scoutinga provizorna ocjena manje od 5 lopti, na tog igrača više ne trošim bodove da bih ga intervijuirao. No, nema veze, ti imaš svoj način, ja ti mogu preporučiti drugačije, ali nemam pravo nametati svoju metodu.
Inače meni su se pojavili igrači na draftu. Valjda su čekali da napišem kako valja scoutirati. :D
Navali narode!!!