Ajde ne pretjeruj. Nije je vaša konferencija "puuno" jača od plave, a pogotovo nisu ostale druge lige slabije.
Kod nas je u ligi slabašni KK Bosco koji ima skor 1:15, tu je glavna razlika između naših liga. Ako se stavi Bosco na stanu, opet ste jači, ali malo.
U ovom trenutku ni jedna ekipa sa crvene strane nije jača od moje. Doduše sad prodajem Mutterlea
(26316760), pa možda budem dovoljno slab da crvena konfa ima prvaka.
Ti me jesi dobio, ali je 7 razlike na tvom terenu, s tim da Serdar(106 skilova) uopće nije igrao tu utakmicu, a Hanquan(104 skila) je bio rezerva i igrao 12 minuta. Jednostavno poslije tebe su mi slijedile utakmice protiv Dišpeta i Fažoleta i te tekme su mi bile veći izazov za pobjedu. Za razliku od tebe ja treniram igrače, to znači da moraju dobiti određenu minutažu na određenoj poziciji. Uglavnom jako rijetko igram sa idealnom postavom, a samo ste ti i Karmeloo to uspjeli iskoristiti. Imam i poraz od Fažoleta u prvom kolu, ali tu sam zeznuo s postavljanjem ekipe. Prvo nisam mogao postaviti ekipu zbog tehničkih problema na Buzzeru povodom nove sezone, a kasnije sam zaboravio.
Opet ne smatram da sam jak ove sezone. Imam osrednju drugoligašku ekipu, ali su i sve ostale ekipe osrednje ili slabe. Nema tu ekipe kao što su bile: Izgubljeni prošle sezone, Karambina Jugoplastika pretprošle ili tvoja ekipa od pretprošle sezone.
Što se tiče ostalih ekipa, kao bivši U21 izbornik, scout i potencijalni budući izbornik, ponešto znam o nekim ekipama i(li) igračima iz tih liga. lige II.1 i II.4 su za 2 galaksije ispred nas. II.3 najslabije poznajem, ali imaju Deonx-ove Diablose u finalu kupa, Hazunfeferi su igrali u polufinalu kupa, a petorka od Langove po plaćama izgleda brutalno.
Iz II.1 Stiskavac i Ray bi se iživljavali nad nama. Komunjare, Blackdogs, Vodice i Zvijeri bi se borili za prvo mjesto.
Iz II.4 Bilo koja od 4 ekipe s najjačim skorom bi se prošetala do naslova u našoj ligi.
Što se plaća tiće, samo neka što više ljudi procjenjuju snagu moje ekipe na temelju plaća.
Evo Noobs je stavio svoje visoke igrače na transfer i baš mi dobro dođu za usporedbu.
Christoph Mehl
(24900725) plaća - $ 65 216
Hong Hanquan
(32510045) plaća - $ 60 599
Reklo bi se dva podjednaka igrača, Mehl je za nijansu bolji.
Pogled na skilove Mehl 71, a Hanquan 104. Hanquan ima 33 skila više.