Uite, un exemplu extrem de relevant cu privire la practicile domnului Otis.
Fă o comparație între jucătorul listat de mine ((51183763)) și (51528841)(probabil va dispărea selecționarea după postarea asta).
Las o poză, în cazul în care îndepărtează selecția: (https://ibb.co/gvHvt6N)
in final, cifrele vorbesc de la sine. dar dragi useri, v-am zis, insistati si veti primi toate favoritismele cerute.
(51528841) acet jucator care initial a avut steag 4h si apoi l-am lasat inca o zi s-a vandut pentru exorbitanta suma de 102.000. sunt sigur ca steagul a adus o contributie de minim 2k.
ca sa fiu extra generos cu favoritismele, am pus steag peste o zi si la acest jucator
(53568900) despre care postasem si gresit in threadul de u21 in care am zis personal ca am incredere si speranta, s-a vandut cu 2.000 $.
acum pe bune. sa nu fim jigodie. macar un bid pot sa zic ca a primit fiind cu steag. deci 1 bid fata de doua e o crestere cu 100% a pretului de vanzare. pe bune. se poate. sper sa nu ii dea nimeni report proprietarului pentru favoritisme
iar cealalalta bijuterie de jucator la 27, s-a relistat cu 10% si niciun guster n-a pus botul. *in ciuda steagului*
asa ca sa intelegem, doar un cretin cumpara un juc pt steaga fara sa verifice, iar doar unul mai mare crede ca aia conteaza.
primesc n mesaje pe saptamana fiind intrebat cu tupeu si daca jucaotri superstar sau cu OD 5 sunt de NT. chit ca imi ia 5 secunde sa citesc mesajul si refuz sa ii raspund, alea sunt clipe din viata mea pe care le pierd citind spamm pt mizeria asta de privilegiu de a fi agresat pe forum de orice user care a gasit linkul si motivatia sa dea cu labele pe tastatura sa imprastie....buna-stare. nu zic kkt ca nu vreau sa o leg de alte mesaje.
asa ca va rog. daca vreti steag pe jucatori e suficient sa insistati. nu mult. doar intrebati aici pe forum si le dau steag. chit ca mananca un loc in lot, ca de sambata se inchide lotul sau chit ca tb sa ii dau afara si sa scada enth NT cu o treapta.
sunt sigur ca userii care au antrenat 10 sezoane, i.e. peste 3 ani calendaristici, care chiar sunt pe waiting list la NT vor aprecia enorm insistentele voastre.
pup. zi usoara. sa mia si muncim ca nu suntem toti boomeri pensionati in vile cumparate cu 2 pesos acum 45 de ani.