BuzzerBeater Forums

BB Israel > ליגת האלופות - עונה 9

ליגת האלופות - עונה 9

Set priority
Show messages by
From: Ehud

This Post:
00
96660.34 in reply to 96660.32
Date: 6/19/2009 4:04:40 AM
Overall Posts Rated:
274274
אותו דבר גם עם חוזה הטלוויזיה שעושים עכשיו החל מהאוסלטאר, לדעתי זה צריך להיות לא לפי רמת הליגה אלא לפי המיקום והמדינה באמת..

לא הגיוני שליגה ראשונה ביפן או באונלולו תקבל אותו חוזה כמו במדינות עם 2000-5000 קבוצות ..

אני לא בטוח שהבנת את מה שיקרה בהסכמי טלוויזיה.

ליגה ראשונה באיטליה תקבל יותר מליגת העל שלנו כי יש שם יותר "כוכבים" ועיניין...

זה בדיוק מה שאתה הצעת, ליגה ביפן או גוואטמולה או בכל מקום שיש בו פחות עיניין תקבל פחות.

אגב הרעיון מאחורי זה לטעמי זה שקבוצה באיטליה למשל משלמת ממוצע משכורת גבוהה יותר ממוצע המשכורת בליגת העל בישראל, לכן חשבו על המודל הזה לטעמי

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
96660.35 in reply to 96660.33
Date: 6/19/2009 4:12:39 AM
Overall Posts Rated:
274274
בנוגע לאולם שלו - השינויים באמת הולכים על זה שיהיה קשה יותר למלא אולמות ענק כאלו.

בנוגע לירידת ליגה - אני מסכים שאם היו לך 2000 מנויים לפני שעלית ואז עלית וירדת שוב לא צריך להיות לך פחות מ2000 ברמה הגיונית. אבל זה לך כזה מופרך

כן צריך להיות נזק משמעותי במנויים בירידת ליגה לטעמי, כמו שיש עליה משמעותית כשעולים ליגה. אני לא חושב שירצו לראות פה מודל ריווחי של עליה וירידת ליגה בשביל לקבל מענק של מיליון / למלא אולמות כל שבוע, צריך להיות פה סוג של רצון לאנשים להישאר בליגה. אם תהפוך את זה למשתלם כלכלית אתה תראה קבוצות מתחילות לעשות יויו בין ליגת העל לליגה 2

בנוגע לחוזה הטלוויוזיה, החוזה מתחלק שווה בשווה בין קבוצות הליגה - ככל שהיא איכותית יותר מקבלים יותר ככל. אגב, זה מודל מאוד מציאותי לצורך העיניין. יש ליגות מעטות בעולם שזכויות השידור שייכות לקבוצות ולא לליגה. זכויות השידור באנביאי לדוג' הן של הליגה בלבד והסכומים מחולקים שווה בשווה, אוקלהומה מקבלת בדיוק כמו הלייקרס...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Warrior

To: Ehud
This Post:
00
96660.36 in reply to 96660.34
Date: 6/19/2009 4:40:22 AM
Overall Posts Rated:
1010
האמת שלרגע שכחתי מזה אבל יוני עדיין צודק מבחינת האי-שיוויון שיש פה למרות שאפשר להבין את זה.. מדובר על משחק רשת אחרי הכל ואסור לעשות אפליה בין יפני לאיטלקי או אמריקאי.. פשוט הם מרוויחים מזה יותר ואין מה לעשות..

אבל אם כבר מחפשים כמה שיותר את המציאות אז שיילכו עם זה קצת יותר רחוק..

דרך אגב, הזכרת גם שזה תלוי בכוכבים שיש בליגה, עם כל הכוכבים שיש לשרמן בקבוצה, אני לא בטוח שהחוזים בליגה שלו יהיו בהרבה פחות מאצלנו, וביכלל אין לנו מושג עדיין אם זה בדיחה עצובה או שבאמת יש פה אחלה סכומים ובאמת יהיה הבדל בין הליגות השונות..

בכל מקרה, הוא משלם באיזור ה650 אלף משכורות עם שחקנים מדהימים, אני לא אתפלא אם הוא ישפיע על חוזה הליגה שם כל כך, שיקבל יותר מליגת העל או לפחות לא פחות מזה..

ועוד משהו בנוגע למגרשים, אם אני לא טועה זה ייכנס רק מהעונה הבאה.. קשה לדעת כמה זה ישפיע אבל אני עדיין מתקשה לדמיין מצב של ירידה ב5-10 אלף אוהדים קבוע אצל קבוצה שלא יודעת מה זה הפסד כל העונה... ובנוסף מנצחת כל משחק ב40-50 הפרש כולל יריבות וטלוויזיה..