Chciałbyś, żebym wchodził np. na forum PLK pod innym nickiem i czekał na Twoje potknięcie lub aż wspomnisz o Mr.Presidencie, czy o kimś innym i poźniej to wykorzystał w rozmowie z Tobą?...
I tym się różnimy, bo ja siedzę na forum PLK co kolejka i nikt nikogo nie obraża, nikogo nie obsmarowuje za plecami. Zresztą spytaj się kilku bezstronnych osób. Aha i zawsze jestem pod swoim nickiem.
Kto to jest szogun nie mam pojęcia i nic mnie to nie obchodzi (ale pewnie i tak go nie przeprosicie) z tego co wiem, z innych "spotkań" na czacie osoba która przesłała mi wasze teksty na gg (wiecie, że gg ma archiwum? więc żadnych haków nie zbieram, ot Pan Selekcjoner poszedł znowu na spacer z prawdą więc odszukałem cytatę i zaprezentowałem wasz poziom ogółowi BBspołeczeństwa) zawsze siedzi pod swoim nickiem. No i z tego co mi wiadomo na czata może wejść każdy.
Na koniec - popełniasz stale, notorycznie, permanentnie i co tam jeszcze chcesz, jeden zasadniczy błąd, zresztą nie tylko ty. Ja nigdzie nie napisałem, że się zgadzam z tasakiem. W życiu nie krytykowałem nikogo za to, że chce czy nie chce mu szukać zawodników, więc nie rozumiem czemu nagle jestem na pierwszej linii tego ataku. My naprawdę nie jesteśmy bliźniakami jednojajowymi, i nie korzystamy z jednego kompa. A każdy z nas ma prawo, i ma własne poglądy, niejednokrotnie skrajnie różne od drugiego. Więc przestańcie pisać, że skoro ja napisałem czy on A to znaczy, że obaj tak uważamy.
Teraz weź głęboki oddech, przeczytaj jeszcze raz poprzedni akapit, a później moje dwa pierwsze posty
(125131.312) (125131.313) później odpowiedź Selekcjonera kadry narodowej
(125131.314) i powiedz mi kto tu przesadził i bez sensu nakręcił tą dyskusję, aha swoje posty też możesz przeczytać. Dla mnie mam nadzieję, że dla was też to koniec tematu, bo primadonny to są w teatrze.
@m4ti_: dzięki za wyczerpującą odpowiedź, co do meritum to z perspektywy czasu szkoda, bo kadra żegluje w stronę maksymalizacji pensji, a twoja koncepcja czy też Szefcia wywody mogły nas zaprowadzić w ciekawsze miejsce niż farmy, gdyby chociaż te farmy mogły dostać dotacje z UE:).