BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott III.

Magyar válogatott III. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Norbi

This Post:
00
215892.340 in reply to 215892.339
Date: 9/17/2012 12:46:49 PM
Egerszeg Rottweilers
III.7
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Na ezt nem tudtam és nem is gondoltam volna a történtek után, illetve fórumon sem volt még erről szó, ezért nem tudtam a dologról. Ezesetben Hegeace-t a csapatba és folytatódjon a munka!

From: kaygee

This Post:
00
215892.341 in reply to 215892.335
Date: 9/17/2012 1:16:02 PM
Overall Posts Rated:
173173
Kezdeném azzal, hogy a 16 fős keret létjogosultsága valóban megkérdőjelezhető, főleg hogy az első meccsen 12 embernél több úgy sem játszhat. Talán a kapitányi rutintalanságnak betudható bár ez nem mentség és részben saját hibámnak is érzem, ugyanis én javasoltam Csopaki kitételét a keretből, a rossz forma és az átadólista miatt. Sajnos ezt a gondolatmenetet nem sikerült keretszintre átültetni.

Én sem hinném, hogy te ebben hibás lennél.

Plotárról nem tudom miért maradt ki. Szoboszlai kontra Fazekas vita volt a stábban végül javaslatomra az a döntés született, hogy Fazekast jegeljük ugyanis a kerettagsága véleményes volt és mivel a kapitány csapatában játszott biztos kapott volna hideget-meleget, hogy végül Szoboszlai miért nem került be nem tudom, de a keret összeállításnál nem játszott szerepet a csapatbéli hovatartozás! pl.: Bereny-Chamúlov.

Én sem tudom, hogy miért maradt ki, csak sejtem. Kis ellentmondást azért érzek abban, amit írsz, ha a csapatbéli hovatartozás nem játszott szerepet, akkor Fazekasnak bent kellett volna lennie, főleg, ha Pörköltszáj ennyire jónak gondolta. Így viszont két szék között vagyunk az asztal alatt, mert egyikük sincs ott, és mivel 16 játékos volt bent, kevés a hely. Plotárt betettem, remélhetőleg 1-2 héten belül meglépi, amit kell, akkor abszolút használható lesz. Azt az egy helyet egyelőre meghagyom. Ma még mindenképpen, aztán meglátjuk mi lesz a továbbiakban.

Csopakiról kicsit bővebben: valóban elképzelhető, hogy nem volt scout megkeresés mielőtt átadóra került. Kedden (28.) tudtuk megkezdeni a érdemi munkát és feladatok elosztását, továbbá az esélyes játékos felkutatását ami nem volt zökkenő mentes. Csopaki pedig csütörtökön (30.) már átadón volt. Ha szeretted volna, hogy tudjunk róla a kapitány személyét ismerve neki tudtál volna üzenni. Az pedig, hogy ez mi miatt nem történt meg az megint egy más dolog.?

Comment nélkül:

(215892.211)

Nem jött...

A Bulgária elleni első barátságos meccsen még a te első kapitányságod idején Havasi,Holda,Csiszár és Györk is kerettag volt. Nekem adódik a kérdés, hogy miért voltak nevezve a meccsre ha nem számoltál velük és miért nem olyan játékosok játszottak akár cserében is akik biztos kerettagok ?

Ezt most nem értettem pontosan. Az első kapitányságom a 17. szezonban volt, akkor játszottunk Bulgáriával egy tétmeccset, de akkor még nem volt Györk kerettag. Ha az idei első barátságosra gondolsz, akkor még ment a választás, amikor a felállást beállítottam. Az egy barátságos meccs volt. Volt olyan barátságos is, amikor megvariáltam a keretet, és teljesen mások játszottak, mint a tétmeccseken. A kérdésedre szerintem pontos választ adtam, ami az volt, hogy a keretet nem így állítottam volna össze.

Szerinted jelenleg mi a reális elvárás a csapattól? Lényeges eredményt tudtál volna elérni (legalább 2. csoport kör 3. hely) ha te nyered a választásokat ?

A tudtál volna egyelőre remélem még nem a helyes kifejezés. Megvan az esélyünk továbbjutni. Amit az egészről gondoltam, az még a választások közben volt, itt: (224298.124). Ez úgy gondolom, hogy releváns, mert ekkor még nem tudtuk az eredményt. Ekkor még az eredmény ismerete nem befolyásolhatott. Ennél több véleményem nem volt róla, és most sincs. Sosem volt az a kommunikációm, hogy megígérjek bármilyen eredményt is, vagy esetleg az esélyeket latolgassam. Volt a választási fórumban egy nagyon kemény kör ezzel kapcsolatban is, amikor Pörköltszáj nekem szegezte a kérdést, hogy mikor jutunk már ki a VB-re. úgy gondolom, hogy az arra adott válasz megfelelően kifejezi, hogy mit gondolok erről. (224298.7) (224298.26) A választást elveszítettem, és ez a tény, összefoglalva a kérdésedre a választ, el sem kezdtem azzal foglalkozni, hogy mik az esélyek, mostanáig.

Last edited by kaygee at 9/17/2012 1:30:43 PM

This Post:
00
215892.342 in reply to 215892.335
Date: 9/17/2012 1:23:04 PM
Overall Posts Rated:
173173
De, hogy 129 játszott perc egy héten forma szempontból nem túl előnyös, egy olyan rutinos menedzsernek mint te szerintem evidens. Ezzel pedig kb. egy hónapra ellehetetlenítetted a formában tartást, mert neked nem állt már érdekedben. Itt meg is kérdezném, ha te vagy a kapitány szintén ilyen sürgős lett volna-e az eladás illetve 129 percet játszott volna-e az első héten, amikor a kupa meccsen nem volt indokolt?

Nem találom azt a hozzászólást, amiben megírtam a fórumra, hogy nem működöm együtt. Pedig volt ilyen, és a táblázatok megküldésével kapcsolatban írtam meg. Ne feledd, én egy abszolút "utcaszéli" tulaj voltam akkor, és nyíltan vállaltam mindenki előtt, hogy nem működöm együtt. Semmi ködösítés, semmi háttérmunka, senkinek a mószerolása. Utcaszéli tulaj voltam, aki bukta a választást, és alapos mínuszban volt a heti egyenlege. Nyíltan megírtam. Ha megtalálom, belinkelem ide módosításként. Szerinted következetlen voltam?

From: JoeBlack

This Post:
00
215892.343 in reply to 215892.342
Date: 9/17/2012 1:34:42 PM
Overall Posts Rated:
411411
te a meccsel foglalkozz, mert ..................

From: LA-Hukli

This Post:
99
215892.344 in reply to 215892.342
Date: 9/17/2012 1:35:33 PM
Overall Posts Rated:
9797
Szerinted következetlen voltam?

Inkább csak simán hülye... Akarom mondani buta/gyerekes kinek, hogy tetszik.

Ez az egész választás körüli herce-hurca úgy ahogy van szánalmas és nevetséges. Volt itt demagógozás, szlovákozás, maffiázás, kioktatás, sértődés stb. Még jó, hogy anyázás nem volt. Tisztára mint a politikában. És ennél negatívabbat nem tudok mondani.

A gond csak annyi, hogy ez egy játék, amit a legtöbben szabadidőnkben szórakozás céljával űzünk (gondolom én, de nem merek mások nevében beszélni, nehogy lecsesszenek). Ez a rész nekem nagyon hiányzik a válogatott körüli dolgokból, ez az elmúlt pár hét meg kész agyrém

Persze ez nem csak neked szól, általános vélemény.

Last edited by LA-Hukli at 9/17/2012 1:37:26 PM

This Post:
00
215892.345 in reply to 215892.344
Date: 9/17/2012 1:38:14 PM
Overall Posts Rated:
411411
+1

Egyetértek, és ezen változtatni kell mindenkinek. Sajnos így fórumon keresztül sokkal kisebb a tolerancia szintje mindenkinek, és sajnos sok minden félreérthető, félremagyarázható.

This Post:
00
215892.346 in reply to 215892.343
Date: 9/17/2012 1:42:53 PM
Overall Posts Rated:
173173
Már be van állítva minden.

This Post:
00
215892.347 in reply to 215892.337
Date: 9/17/2012 1:49:22 PM
Overall Posts Rated:
173173

Vagyis kerettag volt mikor kitetted. Ha jól tudom akkor folyamatos gondokat jelentett az, hogy ha egy tulaj minden előzetes egyeztetés nélkül piacra dobja egy válogatott játékosát, többször ki is fakadtál emiatt fórumon, amit megértek, mert valóban bosszantó. De te tudod a legjobban, hogy egy egysoros üzenet a kapitány felé (amit egyetlen perc megírni) mekkora segítség, de valamiért ezt most elfelejtetted megtenni.

Lásd a Hegeace-nek adott válaszokat. Én nem állítottam, hogy nem volt kerettag.

((De idézhetném az egész hozzászolásodat is!)) Ez mi, ha nem lejáratás? Ezen vagy már hetek óta felháborodva, hogy téged le akarnak járatni, erre te magad is ezt teszed, ráadásul úgy, hogy pöri már nincs itt, hogy reagáljon minderre. Vagy neked szabad? Vedd észre a saját hibáidat és lásd végre be, hogy te sem vagy tökéletes, mint ahogy senki más sem!!

Pontosan így van, és ezt a mai napig tartom is. Nézd meg a választ, amit Hegeace-nek írtam, pont a multis maradt ki, ez pedig következetlenség, mert ha abból indulok ki, amivel Pörköltszáj kampányolt, akkor éppenhogy bent kellett volna lennie. Szoboszlaival kapcsolatban privát üzenetben konkrét ígéret hangzott el, és ezt én szóvá is tettem (linkeltem feljebb a hozzászólást). Semmit sem ferdítettem el, senkit sem járattam le, elhangzott hozzászólásokról és véleményekről van szó. A választási kampánynál a fejemhez vágták a három multis erőcsatárt, akiket példának egy sokkal régebbi hozzászólásban válogatott esélyesnek említettem meg. Ketten nem érték el a válogatott szintet, nem titkoltan azért, mert a tulajaikkal semmiféle megállapodást sem lehetett kötni. Plotár elérte a válogatott szintet, merem remélni, hogy nem azért maradt ki, mert őt is megemlítettem akkor (ezért szól minden feltételes módban). A válasz Hegeace kérdésére ment, nem Pörköltszájnak (bár úgy látom, hogy Hukli hülyének és gyerekesnek tart, azért elhiheted nekem, hogy annyira nem vészes a helyzet, hogy innen kitiltott játékossal akarjak párbeszédet kezdeményezni). Ez volt az edit része.

Tökéletesnek meg végképp nem tartom magam, maximum tényszerűnek és következetesnek. De már megjegyeztem korábban, hogy vannak itt olyanok, akiknek ez nem ízlik. Valamit viszont megismételnék. Elvesztettem a választást, és ez már eleve cáfolata annak, amit írsz (mindenféle tökéletességre és egyébre vonatkozóan értettem).

Last edited by kaygee at 9/17/2012 1:51:59 PM

This Post:
11
215892.348 in reply to 215892.344
Date: 9/17/2012 2:32:02 PM
Overall Posts Rated:
173173
A hozzászólásod legutolsó részével értek egyet. Aligha vagyok kizárólag én a felelős azért, mert ez így alakult. A kampány során több valótlan dolog hangzott el rólam, az eddigi nevelési munkáról stb. stb. stb., mint amennyi itt korábban a BB fórumtörténelemben összesen, nehogy már bebújjak a bokor mögé előlük. Könnyű bűnbaknak beállítani, persze, most díszelegjek itt a haszonélvező szerepében, lehet, hogy nem kellett volna ezt újra elvállalnom (nem tudom, mi történt volna akkor, felajánlják a 3. helyezettnek?). Persze az vesse rám az első követ, aki nem vállalta volna el a helyemben, elvégre is milyen izgi dologról van szó, nem? Ha itt táncoltam volna a tábortűz körül, hogy hurrá, én nyertem, akkor még meg is érteném, amit utána kaptam. De ezt én ugyanúgy negatívan élem meg, mint bárki más, ráadásul rossz fényt vet a magyar BB-re is, elterjedhet, befolyásolhatja a későbbi edzésmunkát, meccs egyeztetéseket a külföldi kapitányokkal meg még mittudomén mit, függetlenül attól, hogy mi volt az ok.

A demagógia tudom, hogy konkrétan tőlem hangzott el (a többi nem). Tényleg nem cukkolásból, de csak egy rövid adalék, a Wikipédiáról loptam:

"A demagógia (a görög δημος (demos, nép) és αγωγειν (agogos, vezetés) szavakból) a retorika azon fajtája, amely az érzelmekre és az előítéletekre próbál hatni. A politika és a politológia egyaránt használja, általában tetszetős, részigazságokon, vagy irreális elképzeléseken alapuló politikai programok vagy kijelentések rosszalló (pejoratív) megjelölésére."

Ennyi, tényleg csak adaléknak. De mondok én valamit. Egy tényszerű, példákkal alátámasztott kampányra eszem ágában sem lett volna így reagálni (de leszokok lassan ez egyes szám első személyről, mert nem csak én hiányoltam a konkrétumokat). Állítólag jelentős múltra visszavezethető, eredményes programról volt szó. Azt is említettem, hogy még a scout + kapitányi fórumba sem került ki egy szó sem, pedig az U21-gyel valamilyen együttműködésre nyilván szükség lett volna hozzá.

Tartsa más hülyeségnek vagy gyerekességnek azt, amit én tényszerűségnek és következetességnek tartok, mit bánom én.

From: LA-Hukli

This Post:
00
215892.349 in reply to 215892.348
Date: 9/17/2012 2:43:58 PM
Overall Posts Rated:
9797
A válogatott nem segítése dacból egy olyan embertől, aki előtte évekig fáradozott a sikerért számomra hülyeség, lehet ezt akárhogy magyarázni. Mint mondtam nem csak neked szólt a hozzászólás, ne vedd személyes támadásnak. Ebből az egészből te jöhettél volna ki pozitívan, mert az látszodott, hogy jobban ismered a válogatott körüli dolgokat, mégis vesztesként jöttél ki, és következetesség ide, tényszerűség oda, ezt a hangnemnek, (például ennek a lenéző/flegma vonulatnak amit itt a legvégén megütsz) a folyamatos vitatkozásnak, a választás utáni viselkedésnek köszönheted.

Én mint felhasználó továbbra is drukkolok a válogatottnak, és próbálom segíteni ahogy tudom, és remélem, hogy hamarosan szórakozni és élvezni fogjuk.

This Post:
00
215892.350 in reply to 215892.349
Date: 9/17/2012 2:55:49 PM
Overall Posts Rated:
173173
Nem vettem személyes támadásnak.

Advertisement