na siuo atveju reikia man i ranka paziureti, man atrodo mano net mazesnis nei priesininku, tad mano sansai namuose laimeti sustipreja

) ir isvykoje ne toks jo pranasumas turetu but. Na melagi kai gerus pg turi man atrodo tada ir artimi normaliai eina, mano nuomone. ir dar pastebejau jei tokiu pg geruliu neturi, kad tada centrams artimais losiant verzimasis butinas tiesiog, nes turejau keleta zaideju su vienodais artimais, bet vienas buvo su gerbiamu verzimusi, tai jo ir pataikymas buvo ispudingas ir daug daug tasku primesdavo, mesdamas nemazai. Kai kiti atrode tik jo seselis. Siaip kiek girdejau lb padidintas verzimosi itaka yra zaidejams, del driblingo nepamenu, bet kad ziauriai klaidu skaicius nuo jo neturejimo padidintas tai tikrai. Keista pagalvojus kad dabar centram geriau nei koks metimas ar nuotolis kad budavo bonusiniai skillai, dabar geriau verzimasis ir driblingas, ir klaidu nera beveik tada ir tasku pavaro. Siaip centrai beveik visas komandos mano klaidas padaro, nes nera jau tokie geri driblingai.