a Marijoh je uspio ljude animirat da i u drugoj ligi ovako analiziraju tekme kao tu kod vas... nema sta animator je vrhunskikarijoh nemoj sad odgovorit sa : evo cijenjeni i voljeni GM-Kivan se javio i zahvaljujem mu na pohvalama))))))uvijek me razveselite i da je bar vise ekpie aktivne poput vas u nizim ligama, bilo bi hrvatskom buzzeru puno bolje
to slucajno se dogodilo bas pred tekmu sa nomadom a ovo sad pred tekmu s dikcem, stvari postaju i vise nego sumnjive, sad je pitanje za koga marinko radi nomada dikca il obojicu, takav karakter nije za repku
nazalost takvi uvijek imaju prednost i prvi upadaju u repku bas kao mandzo citavu sezonu nista nije napravio i bilic ga opet zove to su te veze, pocinjem sve vise sumnjat da nomad nije nesto u rodu mamicu
VELIKI GM-e
Dikac se već uvalio, za njega je prekasno...
Dikac se već uvalio, za njega je prekasno...čim sam počeo drugovati sa marijom odmah mi je mirisalo na kršenje zakona)
PROGLAŠAVAM SILENCIO ŠTAMPA ZA OVU KORUMPIRANU LIGU I OD SADA ČU RADITI NA TOME DA POTPUNO ISKORJENIM KORUPCIJU IZ NJE ........SAMO KADJA POSTANEM GM VIDLI BUTE VI KO JE MARIJOLA