Za slućaj da je kome promaklo, Valerossi se potrudio s analizom...i zavrijedio je TUĆ...(168981.287)(168981.288)A pošto smo danas na očito na normi s pisanjem to se izgubilo negdje poslije 50 i kusur današnjih postova... =)))
Za slućaj da je kome promaklo, Valerossi se potrudio s analizom...i zavrijedio je TUĆ...(168981.287)(168981.288)A pošto smo danas na očito na normi s pisanjem to se izgubilo negdje poslije 50 i kusur današnjih postova... =)))da ne mislite da vas zapostavljam s tućevima... pročitano jutros (12 sati) i nagrađeno. nisam ništ komentiral kad se mene nema više tu...šmrc šmrc šmrc
i ja sam ga več davno tucnuo , da vi mene toliko tucate koliko ja vas ja bi več imao 300 tuceva na ne samo bijednih 152
i ja sam ga več davno tucnuo , da vi mene toliko tucate koliko ja vas ja bi več imao 300 tuceva na ne samo bijednih 152ostalih 146 tuceva ti je dužan nomad. dat će ti kad otuca znaš već koga...;)))
i ja sam ga več davno tucnuo , da vi mene toliko tucate koliko ja vas ja bi več imao 300 tuceva na ne samo bijednih 152ostalih 146 tuceva ti je dužan nomad. dat će ti kad otuca znaš već koga...;)))da nije ibarixa...ups pobijeglo mi je -...:::))))