A hozzászólásod legutolsó részével értek egyet. Aligha vagyok kizárólag én a felelős azért, mert ez így alakult. A kampány során több valótlan dolog hangzott el rólam, az eddigi nevelési munkáról stb. stb. stb., mint amennyi itt korábban a BB fórumtörténelemben összesen, nehogy már bebújjak a bokor mögé előlük. Könnyű bűnbaknak beállítani, persze, most díszelegjek itt a haszonélvező szerepében, lehet, hogy nem kellett volna ezt újra elvállalnom (nem tudom, mi történt volna akkor, felajánlják a 3. helyezettnek?). Persze az vesse rám az első követ, aki nem vállalta volna el a helyemben, elvégre is milyen izgi dologról van szó, nem? Ha itt táncoltam volna a tábortűz körül, hogy hurrá, én nyertem, akkor még meg is érteném, amit utána kaptam. De ezt én ugyanúgy negatívan élem meg, mint bárki más, ráadásul rossz fényt vet a magyar BB-re is, elterjedhet, befolyásolhatja a későbbi edzésmunkát, meccs egyeztetéseket a külföldi kapitányokkal meg még mittudomén mit, függetlenül attól, hogy mi volt az ok.
A demagógia tudom, hogy konkrétan tőlem hangzott el (a többi nem). Tényleg nem cukkolásból, de csak egy rövid adalék, a Wikipédiáról loptam:
"A demagógia (a görög δημος (demos, nép) és αγωγειν (agogos, vezetés) szavakból) a retorika azon fajtája, amely az érzelmekre és az előítéletekre próbál hatni. A politika és a politológia egyaránt használja, általában tetszetős, részigazságokon, vagy irreális elképzeléseken alapuló politikai programok vagy kijelentések rosszalló (pejoratív) megjelölésére."
Ennyi, tényleg csak adaléknak. De mondok én valamit. Egy tényszerű, példákkal alátámasztott kampányra eszem ágában sem lett volna így reagálni (de leszokok lassan ez egyes szám első személyről, mert nem csak én hiányoltam a konkrétumokat). Állítólag jelentős múltra visszavezethető, eredményes programról volt szó. Azt is említettem, hogy még a scout + kapitányi fórumba sem került ki egy szó sem, pedig az U21-gyel valamilyen együttműködésre nyilván szükség lett volna hozzá.
Tartsa más hülyeségnek vagy gyerekességnek azt, amit én tényszerűségnek és következetességnek tartok, mit bánom én.