BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Basketbol

Basketbol (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
219622.342 in reply to 219622.341
Date: 2/25/2013 2:17:34 PM
Overall Posts Rated:
5858
Valla ben dayımın yalancısıyım :D

From: Magnifique

To: Bora
This Post:
00
219622.344 in reply to 219622.343
Date: 3/3/2013 2:25:08 PM
Overall Posts Rated:
44
Heheh Zaza Enden Tatu, annesi de meşhurdu eski trt 3 avni küpeli sunumunda basketbol izleyenler hatırlar. Attığı her sayıdan sonra zaza enden'in annesini çekmezlerse ölürlerdi.

Zaza, Rasim Başak ikilisini de bilen bilir :p

This Post:
00
219622.345 in reply to 219622.344
Date: 3/3/2013 4:02:06 PM
Overall Posts Rated:
5858
rasim başak .. tanıdık bir isim gibi geliyor

This Post:
00
219622.346 in reply to 219622.344
Date: 3/4/2013 10:37:46 AM
Overall Posts Rated:
255255

Zaza, Rasim Başak ikilisini de bilen bilir :p

Şahsen Mirsad-Rasim ikilisi yeterince asabiydi :))

This Post:
00
219622.348 in reply to 219622.347
Date: 3/5/2013 6:59:33 AM
Overall Posts Rated:
5858
erdoğan gelecek sezonda takımda kalmalı eğer feneri şampiyon yaparsa çünkü bu kadro onun kadrosu değil kendi oyuncularıyla piangianiden avrupada daha başarılı olacağı kesin

This Post:
00
219622.350 in reply to 219622.348
Date: 3/5/2013 9:40:32 AM
Overall Posts Rated:
198198
Valla kalmalı kalmamalı konusu ozaman düşünülür ama ben fenerin şampiyon olabilecegine inanmıyorum. Sebebine gelince fenerbahcenin gercekten cok kaliteli bi kadrosu var özellikle yabancılar olarak hepsi avrupa karması yapılcak olsa kendi pozisyonlarında oylamada ilk 5te yer alır sanırım. Bunun yanında yerli olarakta kaya oguz emir ömer barış gibi milli takım oyuncularına sahipler ancak fenerbahce ne hucumda ne savunmada takım olarak hareket edemiyor. Özellikle savunmada pota altını kapatabilcek bi uzundan yoksun takım geçen sene çok eleştirdigimiz gist kadar bile caydırıcılıgı olan bir oyuncu yok bu sene fenerin pota altında. Ve son olarak Mccalebe deginmek istiyorum. Benim izledigim hayran oldugum mccaleb bu degildi. Baskı yapan top calan rakibe nefes aldırmayan hızlı hucumları başlatıp bitiren sut atan bir oyuncuydu. Ve ben iddia ediyorum bu sene o eski Mccalep olsaydı fenerbahçenin kaybettigi macların yarısını altyapıdan 4 adamla yanında kazandırabilirdi şu anda o görüntüden çok uzakta futbolda hani olurya gelir parasını alır gider derdi budur mesela lincoln gibi aynı o görüntüde bi Mccalep var sahada bukadar sorunu çözmek kolay değil. Pigniani avrupanın sayılı koçlarından oldugu halde başaramadı bunu bu saatten sonra fenerin takım olmayı başarması çok zor

This Post:
00
219622.351 in reply to 219622.350
Date: 3/5/2013 10:16:29 AM
Overall Posts Rated:
5858
abi biz ligde iyiyiz anadolu efes süpriz bir şekilde elenirse kesin şampiyon biz oluruz evinde hemen hemen bütün maçlarını kazanan pınar karşıyakayla anadolu efese yenildik sadece fenerbahçe şampiyon olabilir hatta efes final four a kalırsa ve euroleague şampiyonu olalım lig önemsiz derse beşiktaş ve galatasaray bize rakip olamaz banvitede şansımız tutuyor karşıyakayı eleyebiliriz e başka kim kaldı? kolejliler ile erdemir petkim tofaşın bizi elemesi ayrı bir sürpriz olur

fener bu yıl ligde şampiyon olacak ve euroleaguede top 16 da beşiktaşın üstünde bitirecek

ertuğrul erdoğan geldi bu takımı şampiyon yaptı yine yapar

sene sonunda tripkovic(eğer katkı sağlayacağına inanılıyorsa gönderilmemeli) batiste andersen mccalebb(pek emin değilim eğer ertuğrul erdoğanın oyuncuya birşey katma eylemini/alışkanlığını değiştirme gibi bir yeteneği varsa kalabilir sonuçta milli takımında çok başarılı bazen en skorerimiz en çok fayda sağlayan oyuncu olabiliyor sato(çok 3lük deniyor son denediği 20 3lükte 0 isabet kaydetmiştir savunma yapıyor ama hücumda kazanılan topları faydalı kullanamıyor) belki ilkanı da ekleyebiliriz

gelmesi gerekenler

lee dixon(karşıyaka maçında karşıyaka siena forması giyse lee yi bobby brown sanardım) dorsey(superman dorsey) ve artık duruma göre hawkins veya aminu alınmalı

mccalebb/dixon
bogdanovic/ömer onan
hawkins/aminu/emir
kaya/aminu/emir
dorsey/oğuz

şuan en az 2 transfer yapmalıyız her durumda dorsey ve dixon mutlaka alınmalı sato giderse yerine emir oynar rakibi emiri geçse bile blokta bekleyen dorsey olur bu yıl emiri geçen adama kimse blok tehdidi olmuyor adamda boş turnike atıyor

kayayı ben beğeniyorum en azından andersen ve batisteteden 2-3 kat daha iyi olduğu kesin

This Post:
00
219622.352 in reply to 219622.351
Date: 3/5/2013 10:22:09 AM
Overall Posts Rated:
198198
Ligde iyi olma sebebi fenerin can akıcı hucum edebilen takım sayısı az bu yüzden savunma problemleri sahaya yansımıyor dogru dürüst büyük maçlar dısında. Efese karşı sansı olmaz bence fenerin galatasaray karşıyaka banvit macları ise ogünkü koşullara göre degerlendirilmeli şu anda ligin şampiyonu bu takım olur demek için çok erken galatasaray bu sene yanlışım yoksa 3 kez yendi efesi kupalar dahil. Fenerbahçe galatasarayı 2kez yendi 1 kez yenildi vesaire vesaire yani ligin kesin bi favorsii yok bana göre ama fenerbahce kalitesini yansıtıcak kadar takım olmayı başarırsa ve savunmaya bi çözüm bulursa şansı olur aksi taktirde hiç şansı olmaz efes galatsaray banvit ve karşıyakanın bile şu anki görünüşe göre altında şansı tabi dedigim gibi fenerdeki kalite kimsede yok oda ayrı bi konu

Advertisement