neznam ja o cemu ti sinek pricas,uostalom ja sam 3 sezone u 2 ligi,s time da sam i igrao polufinale druge lige sa mladim igracima,a to sto ove sezone nije bilo srece nema veze,tvoju ekipu pojedem za mali dorucak,ali to cemo tek vidjet ako slucajno sretnemo u kupu,takvih pametnih igraca kao sto si ti ima na tone u 3 ligi...sto se tice strategije,to cemo takodjer vidjet na kraju dana se mrtvi broje,vracanjem u 3 ligu gubimo samo na financijama ali i to nije vazno jer imam 4 mil na racunu i kad prodam jos dva starija bit ce oko 8,i jako puno vremena za izgradnju ovih mladih i brz,jako brz povratak u 2 ligu
i btw,ti tek sad prvi puta mozda udjes u 2 ligu...zalosno
a sad da malo mi poprićamo o tvojim utakmicama u ove tri sezone u drugoj ligi, prvo si ušao u laganu drugu ligu i prvu sezonu si bio u play offu samo zato kaj si imao i starije igraće nisi ti bio u nikakvom polufinalu već si u prvoj utakmici doigravanja izgubio 92-51 od phinixa, a i ovi ostali koji su bili u toj ligi već su odavno odustali od igre , zatim već slijedeće sezone si se borio za goli opstanak i samo te sreća spasila da nisi već prošle ispao u treću, ali zato se ove sezone nisi uspio provući kroz iglene uši, gledajući tvoje pobjede ove sezone ,samo si pobijedio slabije plasirane od sebe a od svih ostalih si izgubio.
recimo od mog kolege žirafe si izgubio kod kuće 30 razlike a ja sam sa njime uvijek igrao egal gubio samo kad sam igrao kod njega.......
pa onda recimo tvoj položaj u svijetu i državi ti koji si u drugoj ligi si za duplo slabije plasiran od mene koji sam vjećiti trećeligaš zar to nekaj ne znaći ti si
Menadžer: Jay Gee
Država: Hrvatska
Liga: II.2
Rival: Mervin
Pozicija u svijetu: 5615
Pozicija u državi: 77
a vidiš ja sam trećeligaš pa sam
Menadžer: marijoh
Država: Hrvatska
Liga: III.1
Rival: CRVENI YORK
Pozicija u svijetu: 2398
Pozicija u državi: 37
ja sa takvima kao ti igram laganicu kod tebe u gostima a ti možeš i trgati ništa ti to ne bi pomoglo, vidiš ti ako kojim slučajem padneš, što bi jako volio da dođeš u 3-1 ligu sa tom svojom momčadi bi se borio za opstana i u trećoj vjeruj mi, jer u toj ligi su sami opaki menađeri koji gaze sve pred sobom , ja sam recimo ove sezone bio među 32 u kupu i izgubio sam od bivšeg člana 3-1
lige i to samo zato što sam igrao u gostima, a sve utakmice sam odigrao laganicom , tak da nemoj se previše hvaliti svojim pobjedama, jer se baš i nemaš ćime previše pohvaliti na žalost , meni uopće nije jasno kak ti uopće sa tom ekipom i možeš igrati nemaš ni kc ni krilo samo 6 bš, i nije mi uopće jasno kak bi trenirao sve te igraće odjednom da im svima rastu skilovi i da napreduješ,
jednostavno nemožeš nego moraš kupovati da bi napredovao i možeš najviše 5 igraća po sezoni trenirati da bi im donekle rasli skilovi ,više od toga je nemoguće i zato ne prodaj drugima praznu slamu o treniranju svih tih igraća jer je to nemoguće ...
a ak hoćeš možemo i prijateljsku odigrati kod tebe pa da vidimo ko je gdje jesam li ja stvarno duplo boli od tebe
pozz, sori ali me isprovocirao a pogotovo onim sinek, a možda bi mu i tata mogao biti da sam malo ranije postao sexualno aktivan.......he,he
Last edited by marijoh (NTscout) at 3/15/2010 12:54:38 PM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!