Επιτέλους ένα καλό ξεκίνημα για την ομάδα, αλλά έρχεται ένας τραυματισμός και με ξεσκίζει πλήρως... Αν και μικρός μπορεί να επιφέρει μεγάλο χαμό σε χρόνους, ισορροπία και τελικά την ίδια τη νίκη ή την ήττα...
κράτα το καλό ξεκίνημα....
βασικά Νέρντ,πως σε λένε?
fay_stelaios εν. Nerds Volos 72 - 88 ((42844367))fay_stelaios Αξιολόγηση ομάδας Nerds Volos
Λόου Πόστ Στρατηγική Επίθεσης Σμπρώξιμο Μπάλας
Μαν του Μαν Στρατηγική Άμυνας Μαν του Μαν
με 2 λόγια τα έχω κάνει πάλι σκατά φέτος....είμαι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο ρωτάθλημα και συνεχίζουμε...
πολύ ενδιαφέρουσες τακτικές εκατέρωθεν.ο Βόλος είναι μάνατζερ ρεαλιστής που κάνει συνετές επιλογές και χτυπάει στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου.το θέμα είναι ότι ξέρει ότι διαβάζω τη σκέψη του πλέον.οπότε δεν πήγε σε κοίτα μέσα όπως θεωρώ ότι θα έκανε απέναντι σε άλλο χρήστη.πήγε σε σπρώξιμο!και μάλλον για τον ίδιο λόγο πήγε και σε μαν2μαν!φοβηθηκε την 3-2 δλδ επειδή φοβόταν εμένα και όχι την ομάδα μου.έτσι νομίζω τουλάχιστον.εγώ πάλι μιά από τα ίδια!δεν πήγα σε 2-3 γιατί σκεφτόμουν ότι μπορεί και να άλλαζε το κοίτα μέσα!
δεν πήγε σε εξωτερικό σύστημα,γιατί επίσης φοβόταν μήπως έριχνα καμιά ζαριά με 1-3-1 ενδεχομένως!
έτσι νομίζω τουλάχιστον.
φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη!
τελικά πήγε σε σπρώξιμο και μαν2μαν.
το θέμα όμως δεν είναι τι κάνει το φαβορί,αλλά τι κάνει το αουτσάιντερ!
άμα συγκρίνουμε τους μισθούς των 5άδων και λάβουμε υπόψιν και τη διαφορά διάθεσης,θα συμφωνήσουμε μάλλον ότι μόνο ένας κορυφαίος μάνατζερ θα μπορούσε να νικήσει απόψε στη θέση.κι εγώ δυστυχώς τέτοιος δεν είμαι....
παρόλα αυτά...
έστω κι έτσι το πάλεψα θεωρητικά...
πήγα σε λόου ποστ,ευελπιστώντας σε κάτι καλό στην επίθεση,και σε μαν2μαν που νόμιζα πως θα του κρατούσε χαμηλά τα ποσοστά του.
ε,απέτυχα και στα 2....
απλά υπάρχει κάτι που μου άρεσε και κάτι που με χάλασε.
μου άρεσε τρελά 24/32 εύστοχα σουτ προέρχονταν από ασίστ!ενδιαφέρον αυτό...
από την άλλη με χάλασαν τα ποσοστά του Σιδηρόπουλου!άμυνα τον έπαιζε ο Μαλαφάια.
το τελευταίο που αξίζει να δούμε είναι ότι στα λεπτά που αγωνίστηκε ο Κούρτι νικάω 7 πόντους.στα 25 λεπτά που παίζει η αλλαγή του όμως χάνω με 23 πόντους!
δυστυχώς ο Κούρτι χρεώθηκε με πολλά φάουλ και σήμερα....
και ένα τελευταίο σχόλιο.
από τα 19 επιθετικά ριμπ που πήρε ο Βόλος,τα 8 είναι στη θέση 4!!!!
Νέρντι παρόλο που είχα λόγους να προτιμήσω(ίσως λανθασμένα) να παίξω χαλαρά,
οφείλω να σε συγχαρώ για τη νίκη σου!!!!
καλή σου συνέχεια...